sapnavau sapna, buvau su pazistamu kazkur, ejo bobos trys nupezusios kazkokios ir tipo pasiule eit krustis pas jas. man px kazkaip pasirode tas reikalas, o draugelis atvirksciai tipo varom, sakau pasol tu su. tai tipo jis su jom nuejo, o as ten tarchal prie xatos kazkokios, poto is xatos ale tipo draugai tu bobu islindo - geranorishkli tokie. pradejo klausinet ka veikiu , t.t. as ten fotika is masinos pasiemiau kazkodel, tas sau i kisene isidejo, sako einam, ten , ten, poto supratau, kad kriminalistai du aplink mane pastoviai zuja ir jau masina visa apziurineja. as jiems aishkinu, kad jokiu kvaisalu neturiu (PUIKIAI PAMENU (: ) bet kartu ir abejojau ar meluoju ar ne. tai poto i buta uzejo, krch krata pilna vykde - nieko nerado, grazino fotika. poto su draugeliu susitikau, tai jis man dolbanas kazkox pasirode

su kazkuo padejom mastyk, kur geriau laikyt mj ir pan. poto saudziausi su kazkuo - chaotishkai ptoo vaizdai pradejo eit. pabudau, atsikeliau paziureti kaip vaikutis miega, o si ant pilvo sukniubus guli, trup persikau (buna, kad uzdusta taip vaikuciai apsiverte), bet kai verciau zliumbt pradejo, tai i rankas ir i lova pas save