Tvarkdara
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
[ nuotrauka ] Iskur tu zinai kad sukasi ten?? cia dar i puslapy nevisus ileidze?Freddy Krueger rašė:Vo dabar tai visiems shakes po viena tiurmon susodinsSpartakas rašė:daabr legaliukas sukasi cyberpolice.lt serveryje... cia ne bajeris![]()

-
- Pažengęs
adminai, darykit tvarka!! Kai Leidot beliankam kurt temas, tai net nebesinori cia uzsukt... Jei ymanoma, tai mano nuomone reiktu leist kurt temas tik tiem kas jau metus yra uzsiregistraves arba pusmeti koki... Arba tik tiem kas, sakykim, yra parashes bent 40 praneshimu.. Vienu zodziu, reikia kazka daryt!! 

haze around me...
tai kur ta betvarke?kojak rašė:adminai, darykit tvarka!! Kai Leidot beliankam kurt temas, tai net nebesinori cia uzsukt... Jei ymanoma, tai mano nuomone reiktu leist kurt temas tik tiem kas jau metus yra uzsiregistraves arba pusmeti koki... Arba tik tiem kas, sakykim, yra parashes bent 40 praneshimu.. Vienu zodziu, reikia kazka daryt!!
O 40 praneshimu tai cia spama skatint? =]]
Man tai kaip buvo taip ir liko. Ar tave forumas gruzina net kai inete nesedi? =]]
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Na matau atejo laikas jums isduoti paslapti, jei patiems nedaeina. Legalus.net yra mentu remiamas projektas, jo paskirtis suburti kuo daugiau MJ kultivuojanciu zmoniu, ir is to semti informacija. Narkotiku tyrimo skyrius atlieka vos ne sociologinius asmenu, vartojanciu narkotikus tyrimus. Studentus, kurie ateityje dirbs narkotiku skyriuje, aktyviai moko pasitelke sio puslapio duomenis. Taipogi karts nuo karto, kai mentai vykdo planus, per cia bandoma iseit iki barygu, o per ten iki barygu barygu. Tai labai sekmingas projektas, finale, kai visa nauda bus issemta ir jus busite nebereikalingi, gales dar susemti ir visus sodininkus, vis pliusas bus kokiam mentui, gal gi premija gaus. Jie patys sukure jums palankia terpe ir jus stebi.