Assas rašė:Pradziai norai geri , bet derliu pades padidinti didesni vazonai , o 7 augalams su didesniais vazonais vienos 400 lempos neuzteks. Butinai padaryk oro padavima i patalpa su ventiliatorium ir
imetima taip pat su ventiliatoriu , oro cirkuliacijai isimesk ne kuleri o ventiliatoriu , nes kuleris niekam tikes . Pradziai uzteks.
Kaip man padaryt ta vedinima? ventiliatoriaus nepadarysiu, man atrodo taspats, pastatyciau dar viena coolery ir gerai. Beje kaip man padaryt oro padavima? jai auginu rusyje, padariau growruma, aptraukiau plevele kad kuo maziau sviesos iseitu, auginu net nesavo namo rusy, taigi nenoriu labai rizikuot, kaskart kai einu y rusy apsidairau, gali ir uztikt kaip kad jau buwo, norejau iseit, bet bobute sawo sutrina kate shere ant suoliuko, poto uzsinorejo paziuret ar rusys uzrakintas, as kaip tik prie duru stovejau, ta atidare, sakau booo!

ta issigando, sako ka darai, sakau nuo draugo slepiuosi uzdaryk duris

tam kart suveike, antra kart nzn ka reix sakyt... Beje nenoreciau kad labai daug kvapo iseitu y rusio koridorius... Galiu dar gaut 250w natrio lempa, tada bus 650W. Elektros rys kaip reikalas, bet manau ant floweringo reix atsinesht. Taigi... Kaip man ta ventiliacija yvest kaip sakai?