Propaganda
Propaganda
BOB - Bombs Over Bagdad!
Beda zmonese, kurie absoliuciai neturi ka veikt ir del to bando prigalvot visokiu nesamoniu. Cia mazdaug sokoladuka jai nori ispakuoti tai neplesk per viduri juostele, o labai graziai atidaryk ir padek i siuksliu kibira taip, kad logo dalis matytusi. Nesamone pilna. Cia man primena tas geras situacijas, kai per krepsinio transliacijas Kunigelis buvo pasimetes, kaip vadinti Mike Bibby. Ar Mike Bibby kaip jis yra ar Maiklu Bybiu =] Lietuviskai `penis`, o anglishkai- vienas is geriausiu zaideju. =]Manttukas rašė:Nesamone.. Nu bent jau man asmeniskai, daug patogiau rasyt paprastai.(o gal tik yprotis) Ir vistiek visi supranta ka parashaj, beda tik kableliuose..
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Bez Opredelionnogo Mesta Zhitel`stvaSigma rašė:Isaugama is one.lt rasybos.Manttukas rašė:Nesamone.. Nu bent jau man asmeniskai, daug patogiau rasyt paprastai.(o gal tik yprotis) Ir vistiek visi supranta ka parashaj, beda tik kableliuose..
Ar apie sita bomzha kalba eina SULIETUVINIMO temoje? =]]]]]
One.lt rashyba? O is marazmu? Is ju isaugsi? ¸=]
Laikas parodys. Pažiūrėsim kas čia iš ko išaugs.Gurman rašė: One.lt rashyba? O is marazmu? Is ju isaugsi? ¸=]
Vertimas, tiems kas dar nesupranta:
Lajkas parodys. Pazhjooreasjm kas tshja jsh ko jshawgs.
Tiems kas nesusišneka su savo ar kaimynų vaikais:
http://kriu.lt/jaunimo-kalba/

BOB - Bombs Over Bagdad!
Kaip matome, KRIU.LT is marazmu neisaugo, tokiam pat lygyje, kaip ir tie vaikai, kurie keicia -ai- i -j-. Bet man dabar sedet is parintis, kur Zh, kur Che, kur Ha, tai paliubomu niekaip nesueis =]] Kad aplamai, turi buti zodzio laisve, kaip noriu taip rashau. Jai supranti- sveikinu.Sigma rašė:Laikas parodys. Pažiūrėsim kas čia iš ko išaugs.Gurman rašė: One.lt rashyba? O is marazmu? Is ju isaugsi? ¸=]
Vertimas, tiems kas dar nesupranta:
Lajkas parodys. Pazhjooreasjm kas tshja jsh ko jshawgs.
Tiems kas nesusišneka su savo ar kaimynų vaikais:
http://kriu.lt/jaunimo-kalba/
As nesakau, kad reikia rashyti mazdaug taip- Aijk y peerty, oobage. Arba
Paseeteekrynk sveijkatelia.
Tai paliubomu marazmai, is ir tokiu nesamoniu is tikruju isaugoma, nes pradedi suprast, kad nera prasmes is kalbos daryti internetini komunikacijos hibrida.
Bet mano gincas kitoks- akcijoje, kur bandoma sulietuvint rashyba lietuviu kalba internete (jai nematau tikslo), sakoma, kad nenaudojant E su tashku esi Shveplas. Tai parodo, kad zmogutis, kuriantis ta puslapi ar idejinis vadas yra oluxas, ir iki suplishusio bato intelekto jam truksta tik skyles.
Cia mazdaug panashiai butu, jai sukurtumete akcija- Pasakyk NE RASIZMUI- nebuk kairiarankis. Pilnas marazmas ir absurdas.
Jai ateini su kokianors akcija ar pasiulymu, turi ja normaliai pagrist.
Aplamai, juk mane supranti, ka rasau,. ir kiti supranta, neabejoju. Kitas reikalas suprasti KA AS TURIU OMENY- kitas dalykas. Bet zodius tai paliubomu visi ikerta. Tad nemataui problemos mano komunikavimo styliuje. Ir tai net ne stylius, tai PAPRASTUMAS.
Juk visi zinome: svarbu ne eiga, o rezultatas. Tad, jai as naudodamas maziau migtuku negu tu, ir sugaishdamas maziau laiko nei tu, galiu isreikst ta pacia minti- mano rezultatas geresnis ir praktishkesnis. Logishkai mastant.
Neturiu nieko priesh zmones, kurie rasho su tashkais ir SH ir ZH ir CH ir CHE ir xu* p*s* ka dar. Bet tik nereik man plaut kausho, ka man daryt ir kaip man rashyt =] tas radikalus nacionalizmas... ojojoj, taip ir iki fashizmo netoli.
Būtum pastabesnis, matytum, kad su amžium tik daugiau marazmų atsirandaGurman rašė: Tai paliubomu marazmai, is ir tokiu nesamoniu is tikruju isaugoma, nes pradedi suprast, kad nera prasmes is kalbos daryti internetini komunikacijos hibrida.

O dėl viso kito, ką rašai, tai tamstai patarčiau nusiramint ir mažiau taškytis. Daugiau tolerancijos ir supratimo. Su tokiais pareiškimais gali tapti tik paauglių stabuku, o kitiems paprasčiausiai juokingas atrodai

BOB - Bombs Over Bagdad!
kaip ten bebutu,diktantu pakankamai prirasem mokykloj 
-kam man,ta rasyba,jei ash uzauges,su tevu varinesiu mashinas ish vokieciu?-sakydavo tulas Lietuvos jaunuolis
kam sekesi diktantus rasyt,o kam shakni traukt...
pazistu daug pirmunu(ypac jaunosios kartos),kuriu mail'ai ir sms'ai su absurdiskom rasybos klaidom...
sveikinu tuos,kurie raso taisyklingai,bet tegul nepamirsta,kad ne kiekvieno rasancio lietuviu kalba yra gimtoji
ir ne kiekvienas klaviatura naudoja musu kalba
p.s.jei lygintume Lietuva su kai kuriom vakaru valstybem,tai pas mus kalbininku krastas

-kam man,ta rasyba,jei ash uzauges,su tevu varinesiu mashinas ish vokieciu?-sakydavo tulas Lietuvos jaunuolis
kam sekesi diktantus rasyt,o kam shakni traukt...
pazistu daug pirmunu(ypac jaunosios kartos),kuriu mail'ai ir sms'ai su absurdiskom rasybos klaidom...
sveikinu tuos,kurie raso taisyklingai,bet tegul nepamirsta,kad ne kiekvieno rasancio lietuviu kalba yra gimtoji

p.s.jei lygintume Lietuva su kai kuriom vakaru valstybem,tai pas mus kalbininku krastas

togetha brotha
Kokia nesamone dar didesne as darau? Tu, zmoguti, interpretuoji net ten, kur burimo nereikia aplamai. As nesitaskau. Tai vadinasi diskusija. Ir kad sakau pashli NA*** tai nereishkia, kad shoku dauzyt ekrana kaskart kai pamatau toki gaidi. Del E su tashjku tiek pritashkiau, nes tai temos simbolius, kaip matome is tavo pirmojo posto ir is to puslapio, kai ieini, tik Microsoft Windows versijos E kvadratose =] Tu bandai gintis ten, kur taves nepuola, bet rimtus frontus ignoruoji, del to ir gincytis su tavim tas pats kas su Shustausku. O ir diskusijos savoka turbut pas mus skiriasi. Mano- gincytis, ir jai naudoji keiksmazodzius, nereishkia, kad piksti, o tiesiog tai parodo, kad tema yra man aktuali. Ir man svarbu kas kalbama, kokia pagrindine mintis ir koks rezultatas, o ne kokias zodziais tai pasiekiama. As nep*zdavoju is niekur nieko, as kalbu kaip kalbu.Sigma rašė:Būtum pastabesnis, matytum, kad su amžium tik daugiau marazmų atsirandaGurman rašė: Tai paliubomu marazmai, is ir tokiu nesamoniu is tikruju isaugoma, nes pradedi suprast, kad nera prasmes is kalbos daryti internetini komunikacijos hibrida.
O dėl viso kito, ką rašai, tai tamstai patarčiau nusiramint ir mažiau taškytis. Daugiau tolerancijos ir supratimo. Su tokiais pareiškimais gali tapti tik paauglių stabuku, o kitiems paprasčiausiai juokingas atrodaiDėl Ė taško tiek čia pritaškei, kad vos per ekraną seilės neteka. Jeigu to Ė www autorius pasirodė nurautas, tai, kad pats daugiau už jį pasitaškysi, - nieko nepakeis. Kam to reikia? Manai, kad vieną, anot tavęs, nesąmonę galima nugalėti padarius dar didesnę nesąmonę?
DD Relax
Kartoju- nereikia burt ten, kur magija nereikalinga.
ir as pakartosiu- Juk visi zinome: svarbu ne eiga, o rezultatas. Tad, jai as naudodamas maziau migtuku negu tu, ir sugaishdamas maziau laiko nei tu, galiu isreikst ta pacia minti- mano rezultatas geresnis ir praktishkesnis. Logishkai mastant.
Ir cia nesitashkau, cia sypsaus ir siunciu na... eilini karta.
Juokingas tu 
> ir sugaishdamas maziau laiko nei tu, galiu isreikst ta pacia minti
66 simboliai
ir sugaišdamas mažiau laiko nei tu, galiu išreikšt tą pačią mintį
65 simboliai
Prastai su matematika?
Pirmą kart girdžių, kad keletu nereikšmingu simbolių kiekio skirtumu, o ne spausdinimo įgūdžiais matuojamas spausdinimo greitis. Pats čia tokį prikolą sugalvojai?
Rišk Gurman tokias savo bletsvas. Eikvoji energiją menkniekiams. Energijos daug turi, daug vilčių mes į tave dedame. Kelk aukščiau galvą virš smulkmenų, virš tuštumos, virš puikybės, virš babelio. Tikrai gali daug daugiau nei maišyti pirštu purvą. Pakelk purvą, parodyk jo šaknis, nušviesk kitus. Smok į šerdį, o ne plėšyk atsinaujinančią žievę. Neužsikabink, neužsivelk į kitų paviršutinišką žaidimą, tai ne tau. Nesiklaidink. Gyvenimas per trumpas, kad jį taip eikvot.

66 simboliai
65 simboliai
Prastai su matematika?

Pirmą kart girdžių, kad keletu nereikšmingu simbolių kiekio skirtumu, o ne spausdinimo įgūdžiais matuojamas spausdinimo greitis. Pats čia tokį prikolą sugalvojai?

Rišk Gurman tokias savo bletsvas. Eikvoji energiją menkniekiams. Energijos daug turi, daug vilčių mes į tave dedame. Kelk aukščiau galvą virš smulkmenų, virš tuštumos, virš puikybės, virš babelio. Tikrai gali daug daugiau nei maišyti pirštu purvą. Pakelk purvą, parodyk jo šaknis, nušviesk kitus. Smok į šerdį, o ne plėšyk atsinaujinančią žievę. Neužsikabink, neužsivelk į kitų paviršutinišką žaidimą, tai ne tau. Nesiklaidink. Gyvenimas per trumpas, kad jį taip eikvot.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Sigma rašė:Juokingas tu
66 simboliai
65 simboliai
Prastai su matematika?
Laikas nera matuojamas raidziu kiekiu, jis yra matuojamas sekundemis, tad gal tau is tikruju, su realybe blogai. Kai sakiau, kad gaistu maziau laiko, reishkia, kad maziau sekundziu sugaisau rasydamas, neieskodamas, kur E su tashku, kur ZH ar CH, o tiesiog per maziau nei sekunde surinkdamas tiek raidziu, kiek reikia zodziui suprasti =]
Tu i mane vilciu tik nedek, tu dek viltis i savo gyvenima. Galva mano iskelta aukstai, o purva maisai tu, kai iskeli tokias nesamones su E su tashku.
Neturi savo gyvenimo, kad kitiems sakai, KAIP RASYTI? Cia gi absurdas, negaliu patiket, kad tu nekerti visdar. Neieivelt i kitu pavirshutinishka zaidima? Tu gal nevisportis, rimtai? Tu aplamai jauti ryshi tarp realybes ir klyno 17 dimensijoj?
O del gyvenimo- jis labai ilgas, jai jau gilintis, bet tai OBE tema, o ne sita.
Tu esi man banalus demagogas, ir del to kai ateinu ir matau tavo marazmishkas temas (ne sakau, kad VISOS), turiu teise ir galimybe isreikst savo nuomone, su kuria tu nesutikdamas pradedi svaigt savsem nivtemu. Vsio, mergyte, laisva