Gurman, paauglystė nei kaip nepraeina Px ką rašyt, px ką sakyt - bile prieštaraut. Prieštaraut nepagalvojus, neįsigilinus Atsimenu aš tokį amžių - neduok dieve kas nors užvartys, mėnesio nesėkmė bus Gerai, tu laimėjai - sutinku su viskuo, ką apie mane rašai. Taip aš toks Geriau dabar jauties? Sėdi kitam pasaulio gale, turėtum būt bb dėjęs, bet ne, nx, reik savo teisybę įrodyt, nes va vdrug respecktas kažkokios bananų respublikos, kažkokio internetinio forumėlyjio užkampyje smuks pora punktu
tu is tikruju nesveikas.
Sedziu uz vandenyno, butent, bet as nors veikiu, ir toli grazhu nesu bb dejes, kaip tu manytum, ar kaip manai TURETU BUTI. Darau viska, kad zmones butu laisvesni, o ne suvarzyti sistemos, del to ir esu ivairiu grupiu ir organizaciju narys. Manai as Kanadoj kovoju su Kanados armijos rekrutinimo politika del neturejimo ka veikt? Ne, nes kovodamas Kanadoje, vistiek prisidedu prie kovos priesh JAV, kuri okupavo Lietuva. Manai del ko verciu straipsnius, ieskau informacijos ir bandau ja pavieshitn ir t.t.? Is neturejimo ka veikt? Del respecto zmoniu, kuriu nematysiu? Del to, kad tai MAKSIMUMAS, ka dabar galiu padaryti budamas UZ VANDENYNO. Ir kaip matau, darau daugiau nei tu budamas SAVO KIEME. Man tai nera forumo uzkampis, tai yra veidas, kuris atspindi grupe zmoniu, cia besilankanciu ir veikianciu, arba neveikianciu. Bet as geriau busiu veikianciu, nei neutraliu.
Tu manai kitam vandenyno gale kitokia sistema? Cia lizdas, cia ji gime, cia ji vystesi, reishkia budamas cia galiu ja pazinti labiau, kad tuo pat metu galeciau priesh tai kovot. Ir vienas is aspektu- laisvas komunikavimas. Nesu nacionalistas, esu komunistas. (ne Stalinas), ir SSRS cia nirpiciom. Tad gerk savo alu, paliubomu.
Ir taip, butent- REIK SAVO TEISYBE IRODYT, jai tiki, kad TAVO teisybe nenesh zmonem galvos skausmo, jai TAVO TEISYBES IRODYMAS vers zmones nors kiek pamastyt.
Ir be abejo, net kai atrashau i tavo ginca, as tikiuosi kad zmones skaitys ji ir darys savo isvadas, nebutina sokt i mano ar tavo puse, bet kol mano postai vers nors kelis zmones mastyt laisviau- gincisiuos kiek eina. Laisves reik daugiau, ir laisve tai ne - noriu eit gert alaus- einu, noriu ta- darau ta, tu tai darai, kol tau sistema leidzia. O tikroji laisve ten, kur pinigu nera, arba ju itaka nera tokia baisi, kaip dabar daugelyje pasaulio krashtu.
Ir gali man p*st prota dabar, kad nukryupau nuo temos, bet jai jau gincas eina i individualumus, tai su juo noriu susidorot vietoje.
Ir jai esi abejingas egoistas- pashol tu na.. taipogi.
Sekmingiausias tavo darbas butu cirke- sedet ant platformos virsh vandens ir laukt, kol kasnors i taikini pataikys. Man tu esi geda- ir as neatsakyciau i tavo komentarus, bet taip- juos skaito kiti, ir as nenoriu, kad marazmatiko komentarai turetu itakos, del to gincijuos su 90% tavo xu*nios, nes kas tik bepapuola, arba menkniekis arba marazmas. Susirask gyvenima pagaliau, mergyt