Pats laikas.coba rašė:Sveiki Dumu dedes,
Reikia patarimo: Sedi pas mane spintoj 2 TOP44 ir 2 SuperSkunkai, vienas topas plaukelius iskiso ilgus, nu mol prefloweringas+mergaite (:D ) jei gerai as suprantu. Like 3 kimarina kazko laukia. Klausimas: ar verta jungti 12/12 ar laukti ir kitu augaliuku prefloweringo, visi vienodo amziaus apie 2,5 men.
Aciu is anksto! THNKX
Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
Houston,we have a problem
Taigi sveiki,jau supratot ,kad mano augaliukus prispaude beda
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Sorry ,uz bloga kokybe .Augalam apie 2,su puse savaites.Pries 3 dienas pradejau trest su guano (1 lazdele tirpdyta 2 litruose,taigi NPK rodikliai nevirsija 10).
Zemiu ph 6,5,laistau nusistovejusiu vandeniu,lempa 150w 15~20cm nuo augliu.Vazonai
) 2l. Colos buteliai po kolkas,nes auginu lowryderius #2 ,tai jau kita savaite tikiuosi pamatyti visu augalu lytis,tada persodinsiu i vazonus didesnius.Peace

Taigi sveiki,jau supratot ,kad mano augaliukus prispaude beda

[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Sorry ,uz bloga kokybe .Augalam apie 2,su puse savaites.Pries 3 dienas pradejau trest su guano (1 lazdele tirpdyta 2 litruose,taigi NPK rodikliai nevirsija 10).
Zemiu ph 6,5,laistau nusistovejusiu vandeniu,lempa 150w 15~20cm nuo augliu.Vazonai

Pasipuoškime, išmintį brandinančia lapija .
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
Mano manymu persistengiai su trasom! O bent jau colos buteliuose skyles padarei?kingston rašė:Houston,we have a problem![]()
Taigi sveiki,jau supratot ,kad mano augaliukus prispaude beda![]()
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Zemiu ph 6,5,laistau nusistovejusiu vandeniu,lempa 150w 15~20cm nuo augliu.Vazonai) 2l. Colos buteliai po kolkas,nes auginu lowryderius #2 ,tai jau kita savaite tikiuosi pamatyti visu augalu lytis,tada persodinsiu i vazonus didesnius.Peace
Smoke shit every day 

pas mane ir low 2 vienam tas pats , toki mazi taskiukai , vietom skylutes lapuose nu gal 2-3 vietose , taip pat manau kad su trasom persistengiau nes daviau mazais kiekiais jau nuo poros savaiciu , bet lyg nieko dabar tik vandenelis tai atsigaudineja , pastebejau kad Low2 ( low #1 x santa maria) labai nemesta perlaistymo iskart lapai pakrenta i apacia , bet nieko 2 dienos atsistato , kaip ir raso visur kad labai lengvas auginimas.kingston rašė:Houston,we have a problem![]()
Taigi sveiki,jau supratot ,kad mano augaliukus prispaude beda![]()
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Zemiu ph 6,5,laistau nusistovejusiu vandeniu,lempa 150w 15~20cm nuo augliu.Vazonai) 2l. Colos buteliai po kolkas,nes auginu lowryderius #2 ,tai jau kita savaite tikiuosi pamatyti visu augalu lytis,tada persodinsiu i vazonus didesnius.Peace
o sakykit , ka tarkim daryt su pazeistu lapuku , nu nudegintu trasu , ar nulauztu galiuku , ar dar siaip kazkaip kitaip pazeistu , geriau jy palikt ar geriau nukirpt ?
Paskutinį kartą redagavo Jealous 2007-11-29, 22:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveki dar karteli
Si karta vel problema apgaube mano lapija
matot lapuku pageltimus pakrasciuose ?
[ nuotrauka ]
Cinko,magnio trukumas ?? Augalui trasu nedaviau apie 1 savaite.

Si karta vel problema apgaube mano lapija

[ nuotrauka ]
Pasipuoškime, išmintį brandinančia lapija .
Taip buna kai augalas atsigauna po pertresiamo.kingston rašė:Sveki dar karteli![]()
Si karta vel problema apgaube mano lapijamatot lapuku pageltimus pakrasciuose ?
[ nuotrauka ]
Po pertresimo minimum 2-3 sav. jokiu trasu,priklousomai kaip augalas atsigauna.kingston rašė:Aisku ,kaip visada mr.Green - musu herojus)
Beto ,palaukt kol augalas visiskai atsistatys ar galima ir dabar duoti maza doze shultz NPK:20 30 20?
Paskutinį kartą redagavo mr.green 2007-12-03, 18:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Ka manot? pertresta? Man tai toks vaizdas, nes viena diena kai persodinau, buwo bakelis su trasu didele koncentracija, bandziau nupilt tik virsu kad nuosedos trasu liktu bet nelb pavyko . Ka siulytumet dabar? Kaip tik permeciau ant 12/12 nesenai, pries keleta dienu, Turbut geriausiai butu laistyt su paprastu vandeniu be jokiu trasu?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Cia viso herbariumo keleta fotkiu
--->
[ nuotrauka ]
Ziedukai
Zydi nepilnai 4 savaites. ka manot?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Cia viso herbariumo keleta fotkiu

[ nuotrauka ]
Ziedukai

[ nuotrauka ]
12 / 12
WW 50 days on flowering.
WW 50 days on flowering.
-
- Naujokas
Dabar perkeliau y kita growrooma, kur zymiai geresnes salygos, yra ventiliacija, viskas graziai, gal del to kad shudinoj vietoj augo... Ten jau buwo pradeje gelst. Dabar persodinau y klozetus didesnius tai tikekimes atsigauserror404 rašė:Shvendrius is pirmo zvilgsnio atrodo kaip azoto arba aeracijos trukumas

12 / 12
WW 50 days on flowering.
WW 50 days on flowering.
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
-
- Panašios temos
- Atsakymai