Ilgainiuj viskas slydo is po koju.. Skaudziausia, kad praradau Gyvenimo Dziaugsma.. Kai kelias dienas Tevas atvaziavo manes aplankyt ir paklause manes - "Ar nebandziau niekad narkotiku ar zoles?" Jam atsakiau -"Ne, nebandziau ir nebandysiu.. O Gyvenimo Dziaugsma, ir atradau rukydamas.. Dabar jau gerdavau is skausmo ir rukydavau is dziaugsmo.. Nu ir viskas ratu, ratu, ratu dar mokslai, darbas, draugai - ratu, ratu, ratu.. Teko but sumustam -niolikiniu, 7-8 narkomaniuku, ateme telefona ericsson, senuka.. Ir tada dar po vieno nelaimingai man pasibaigusiusio incidento per alkoholi, - jau be langetes grizau i savo Miesta.. Tada jau gerdavau is Dziaugsmo ir rukydavau is dziaugsmo! O gerdavau todel kad buvau mazyte dalele..
Taigi kaip supratote mielieji mano skaitytojai kad gerdavau daug! Dazniausiai alu "Kobra" litrais, kitiki is bonkiu puslitriais, ir retkarciais degtines "Lithuania", tevai net siule man gyditis priklausomybe - bet as gi nealkoholikas!? paskui, kai atsibodo visalaik but paxmelnam, tai ant paxmeliuko parukydavau ir sypsodamasis ejau i darba, mielai sveikindavausi su bendradarbiais, ir sau ramiai atsipalaidaves ir uztikrintas savo veiksmu teisingumu ir atsakomybe, pasikliaudamas savo sveiku protu, dirbu Lietuvai labai reikalinga darba, ir moku mokescius SoDrai, kuria dar kaupia vieno is Lietuvos banku Penciju fondas tam, kad galeciau is savo busimosios pencijos, susisukti lengva jointa.. Dar retkarciais tevas pasakydavo: - "Visos tavo bedos per alkoholi", gerai kad ji isgirdau.. Rukymas man dave gyvenimo dziaugsma, o tevas prota ir dvasia!
Liepos 3 diena mire mano Tevas sulaukes garbingo pensijinio amziaus, ir atidaves visa save musu seimai, ir maza dalele Tarybinei Lietuvai - ta mazyte dalele yra uzfiksuota Raudonojoje Tarybineje Lietuvos Enciklopedijoje.. Rukiau ir Tevo laidotuvese - jei jis mane mate, gal suprato mane - nes mes labai panasus! Suprato kaip ir ta Mano Mergina, kuri sluoste liudesio asara.. Tai ka as gavau - as gavau is Tevo ir mazyte dalele is

Naktis, viena is centriniu mano miesto naktiniu-taxi gatviu, as sedziu ant palanges pirmame aukste, rukau, geriu is taures sidra, groja vienas CD is mano CD-kolekcijos, viskas gerai, nes zinau, kad Mano Drauge neperjungs Discovery kanalo nors jis ir be garso.. As Gyvenu, as Laimingas, as mazyte dalelele, bet as kazkam Reikalingas ir Svarbus! As Sypsausi Zmonems kurie Sypsosi Man