dr.greenthumb rašė:badnews rašė:dr.greenthumb,su tais slovikais priesh 8metus vieni heros rukoriai bande praslyst,bet tevas nedurnas pasitaike,taigi stebejo procesa ir niex neishdege;)gal eik i anekdotu rubrika,ten BESIJUOKDAMAS ir ishsiusiosi viska
putkis,o cia tevai tave uzhgaude?vietoj to,kad cia parintis kaip apgaut,ar tau nebutu paprasciau pririnkt info ish shio forumo ir graziai ja pateikt tevams?manau girta tikrai yra mate ir i gatve neishmete.hebra,kuo ilgiau slapstysites,taip ir liks musu mylima kanape vienam lygy su hera ar shyrke.pradekim nuo tevu ir artimuju,o tada jau galesim svaigt apie vieshuma ir legalizacija

Nunu cia jau pasakiai pradekit nuo tevu

Cia tavo teiginis vertas anekdoto! Nzn kokios tavo tevu paziuros gal jie patys pucia ir dar velnias zino ka daro...Bet manau daugelio is sio forumo zmoniu tevai yra senu paziuru!!! kurie nesuvokie nieko apie ganja ir jeigu pasakytum mama teti as rukau ganja butum pasmerktas ir isiustas i koke rebilitacine instancija be jokiu diskusiju!!! Tada visa gimine sakytu oj vargsas vaikas isitrauke i narkotiku liuna... yrodyt normaliems tevams kad ganja yra ne tokia kenksminga kaip visi mano yra BEPRASMISKA! Kekvieno normalus ne alkoholikai ar nenarkomanai tevai visai budais bandys savo vaika apsaugoti nuo narkotiku ar kitokiu sh... kad ir nuo cigareciu ar nuo alkocholio...Taigi sekmes prisipazystant

yra TEVAI draugai,yra TEVAI priziuretojai ir ish vaku SAVES lipdytojai.
kurie greztai isitikine kad tai yra teisingas gyvenimo budas. tam ir kisha savo atzalus i reabilitacijos centrus(nuo ko geriau jua man tikrai nebetu.) jaunas panas veda pas genekologus tam kad isitikint tame ka itare ,nejausdami jokios pagarbos savo vaikui.
ash turiu TEVUS ir jie man nedrista prrieshtaraut del kanapes vartoimo nuo 17 m.
yra blogai kai tevai tave lygina su kazkokiu pavizdziu,antanu biznismenu ar povilu lakunu.
bet daugelis tevu negrizta prie TAVO gimimo ir nesako,bracz bucziau TAVE sudomines parashiutizmu nuo pat vaikystes,shiuo metu butum cool basejumpingistu. ne jie nori kad tu pats tuo taptum. tai jei man duodat rrinktis kodel ash negaliu pasirinkt ?o jei jau taip pasitiki savo vaiku kad paleidi ji viena per gyvenima tai buk geras suprask ji.
zodziu,visokiu yra visokiu reikia.
uzsirovei ant tevu nepodarku,lipdik ish ju tai.
kas pasakis neimanoma tam pasakisiu nemoki.