Hašišas - pavadinimas viska pasako
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Patyręs
Pusbrolis servisiuke dirbo pries trejeta meteliu. Ten atvarydavo is uzsieniu masinkas senas, jie atnaujindavo ten kazka, paskui prastumdavo, nu, zinot ta bizniuka. Tai va, buvo taip: eiline masina. Atkele salone pusbrolio kolega kilimeli, o ten sokolado kazkokio pritrupinta. Tai bicas viska susiurbe. Paskum dar gabaliuka rado po kitu kilimeliu ir pusbroliui mano parode. O pusbralys mano nedurnas, iskart suprato, kas ten per sokoladas - krimstelejo, ant peilio pabande - TAIP! Tai jie tada puole skrost siurbli ir ten labai normaliai gera tokia sauja surinko to gerio, issidalino chebryte, paskui dar pusbrolis kaimynams dave, ilgai ruke jie ten visi... Paliko ir man pusbroliukas - gavau pora mazdaug tick-tack didumo gabaliuku:-). Viska labai gerai prisimenu - vaisinau tais trupineliais ir as biciulius, penkiems geriems parukymams uzteko. Toks mano susidurimas su hasiseliu pirmas.. Gintaro kvapas! :-)morf rašė:tokio juodo, kaip angliukas, padovanojo
Paskui viena mergicka pasakojo apie pazistamus servisistus, tie irgi pora sykiu buvo rade haso masinkose uzsanskose.
-
- Patyręs
Hasisui paprastai auginamos grynos indikos (bent jau nuo Maroko iki Nepalo..). Girdejau, grynos indikos dumas neskanus, astrus... Neteko grynos indikos. Taciau sativu, kurias rukiau (dvi skirtingas veisles teko laimes nuodugniai ismeginti, tik kas per veisles, nezinau) dumas irgi ne itin gardus (pvz, lyginant su indikos - sativos hibridais - Shiva, B-52) ir sprangus, ta pastebejo visi, kurie ja ruke. Kosuliukas toks..Bronius007 rašė:ne sativa
Ar visos grynos sativos ir grynos indikos taip sunkiai, kosulingai ir ne itin gardziai rukosi? Galbut svelnus ir kvapnus yra tik hibridai? Noreciau jusu pastebejimu siuo atzvilgiu.
Idomu butu paragauti grynos sativos hasiso.. Kazin, kur nors toks gaminamas, negirdejot, neskaitet? Gal net meginot?
Is anksto dekoju uz pastabas.
-
- Patyręs
-
- Pažengęs
Kiek domejausi, man bublehash yra pats patraukliausias. Manau paprasciausia pasigamint ir nereikia daug patirties. http://www.drugs-plaza.com/marijuana/ho ... e_hash.htm 
Begioja begioja.
Tik su apatiniais. Maciau video ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Beje, nesupratau. Radau sita tema Herbariume, o pakomentavus perkele ir Legalu foruma...
Na yra sita tema ir Herbariume ir mano komentaras ten tik neparasyta, kad as komentavau paskutinis... Klaida kazkokia forume isivele. 

Begioja begioja.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Beje, nesupratau. Radau sita tema Herbariume, o pakomentavus perkele ir Legalu foruma...

Paskutinį kartą redagavo Doomokshnis 2007-07-07, 00:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Patyręs
-
- Pažengęs
Gaminau katik buble hash. As neturiu tu specialiu filtru, kurie surenka trichomus, o vienkartiniai kavos filtrai neatlaiko. Gaminau jau antra karta is paprastu lapu. Ne tu, kur turi daug plika akimi matomu kristaliuku. Paprasciausiai ismalu viska mikseriu saltam vandeny su ledukais. Tada perkosiu viska per virtuvini ranksluosti. Dar perpilu vandens salto. O paskui ten tie trichomai nuseda dugne po kazkurio laiko. Atsargiai, kad vandens nesudrumst nusrebiu po biski vandens su pertraukom. O paciam gale jau galima laukti kol isdzius ar tarp ranku trinant isdziovinti ta kose. Bet reikia labai kruopsciai surinkt viska. Is mazdaug dvieju sauju spaustu lapu gavosi tusinuko storio juodas rutuliukas. Veikia gerai