150w lempa minimaliai sukelia bedu del temperaturos.Toxic rašė:iškepspas mane gal 2 kubinių metrų dėžė buvo, tai orą nespėdavau pompuot
2kub. spintoi nebent super termoizoliacija ir cooleriai is pc

o kokios minumalios lempos jiems reiketu?mr.green rašė:seip su tokiom lempom ne augina!DanGoazZairiuKaS rašė:pas mane auga 4 low1, po wiena 15w dienos swiesos lempa, jos ilgis apie 35cm ir wiena eko lempute(24w, kuri "atitinka" 125w...spintele i ilgi 52cm, i auksti 54 cm i i ploto 42...pakaks jiems swiesos?lb esu susipergywenes del lempos
o kokios minumalios lempos jiems reiketu?mr.green rašė:seip su tokiom lempom ne augina!DanGoazZairiuKaS rašė:pas mane auga 4 low1, po wiena 15w dienos swiesos lempa, jos ilgis apie 35cm ir wiena eko lempute(24w, kuri "atitinka" 125w...spintele i ilgi 52cm, i auksti 54 cm i i ploto 42...pakaks jiems swiesos?lb esu susipergywenes del lempos
150-250w hpsDanGoazZairiuKaS rašė:o kokios minumalios lempos jiems reiketu?mr.green rašė:seip su tokiom lempom ne augina!DanGoazZairiuKaS rašė:pas mane auga 4 low1, po wiena 15w dienos swiesos lempa, jos ilgis apie 35cm ir wiena eko lempute(24w, kuri "atitinka" 125w...spintele i ilgi 52cm, i auksti 54 cm i i ploto 42...pakaks jiems swiesos?lb esu susipergywenes del lempos
2 m2 plote nebent kokius 8 augalusmucha rašė:Ar iseitu kas padoraus auginant 20 Northern Light 2 kvadratu plote su 1x400w hps?
Jie kitoki gyvenima gyvena. Normalu, kad zinios prasilenkia. Senuku darbuotojai jau buvo apkalbami sitam forume. Nors tu ir zinai dabar, kad reikia ir starterio ir droselio, bet pries tai ir pats nezinojai. Starteriu yra, jei pries tave desimt pradedanciu augintoju neapsipirko tuose senukuose.edik rašė:sen nuperkau 400w natrio lempa,jam atitinkanti droseli, varisiu starteri pirkt,gal kas zino ar vln senukose ira starteriai??? krc atvaziavau i senukus,o sitie konsultantai nifiga nesupranta,as desimtokas vkurivaju daugiau,jie pasake kad nereikia,ir dbr dar karta varisiu del ju..