Detoksikacija. THC "valymas" iš organizmo.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
gerbiamas E.,pridirbai tu cia man,daba reik srebt,vaikai akmenim baigia uzhmetyt
puchiu nuo 16,dabar man 25.mama vis dar nepritaria,bet toleruoja.tevas pats kariuomenej rukes,tai kartais patraukia per danti,mol:kiek shivakar supeshei?o su mochiute ishvis sutariau,kad uzhaugins man shiltnamy pora krumeliu,nes nebusiu Lietuvoj.moteris per savo gyvenima uzhauginusi ne viena augala,tai manau susitvarkys ir su shituo
kad ir kokiu koncervatyviu paziuru butu musu tevai,su jais imanoma susitart,tik reikia tinkamai visa tai parodyt.

puchiu nuo 16,dabar man 25.mama vis dar nepritaria,bet toleruoja.tevas pats kariuomenej rukes,tai kartais patraukia per danti,mol:kiek shivakar supeshei?o su mochiute ishvis sutariau,kad uzhaugins man shiltnamy pora krumeliu,nes nebusiu Lietuvoj.moteris per savo gyvenima uzhauginusi ne viena augala,tai manau susitvarkys ir su shituo

togetha brotha
kartais reikia tiesiog laiko =] Turiu panashia situacija, tik man 23. Tevas ir kariuomenej putes ir afgane hasho traukes, bet nznau, labai priesh visa tai, mama isvis ziuri i zole kaip i nuodus. Vis siulo man "pagalbos", "isgydyt"mane nuo marihuanos priklausomybes =]]] PAti mama serga glaukoma, tad daktaras jai pasiule del aukshto akiu spaudymo rukyt kasiaka medicinini. Nu nebutu mano mama, jai neatsisakytu. O butu neblogai siaip medicinio legalaus kasiako karta i menesi ar dvi savaites gaut =]]badnews rašė:gerbiamas E.,pridirbai tu cia man,daba reik srebt,vaikai akmenim baigia uzhmetyt![]()
puchiu nuo 16,dabar man 25.mama vis dar nepritaria,bet toleruoja.tevas pats kariuomenej rukes,tai kartais patraukia per danti,mol:kiek shivakar supeshei?o su mochiute ishvis sutariau,kad uzhaugins man shiltnamy pora krumeliu,nes nebusiu Lietuvoj.moteris per savo gyvenima uzhauginusi ne viena augala,tai manau susitvarkys ir su shituokad ir kokiu koncervatyviu paziuru butu musu tevai,su jais imanoma susitart,tik reikia tinkamai visa tai parodyt.
Tai va, prie ko linkiu, manishkiai tiesiog priprato, stengiuos kai susitinku su jais nebut priputusiam, ir susitikt su jais tenka retai, tad uzduotis nepust per susitikima su jais yra gan lengva =]
Man ir tiap buvo tai tu paprasciausei nenpripratinai tevu prie sio reikalo, pas mane kai jau priprato taj jau niekoRica rašė:kai 16 buvau man tevai auskaro i ausi isivert neleido , visokie pykciai buvo, tai apie MJ isvis nekalbu. Dabar 19 gyvenu su tevais, bet vistiek jei griztu namo girtas arba pamato kad rukau prie duru moralai pareina didziausi![]()

kuo daugiau bendraut su tevais
taigi,jus juos(kaip ir jie jus) pazhistat geriau nei bet kas kitas.darydami revoliucijas sheimoj,tik atkreipsit i save demesi,o blaiviu ishvadu neprieisit.
mano mama shvelnus,mylintis ir mokantis ishklausyt zhmogus(manau,visos mamos tokios).o,kadangi dazhniausiai mamos yra tie zhmones ant kuriu pechiu laikosi socialiniai sheimos rupeschiai,pirmiausiai apie visa tai ir reiketu pakalbet su jom
o jos turi svaru zhodi sheimoj 

mano mama shvelnus,mylintis ir mokantis ishklausyt zhmogus(manau,visos mamos tokios).o,kadangi dazhniausiai mamos yra tie zhmones ant kuriu pechiu laikosi socialiniai sheimos rupeschiai,pirmiausiai apie visa tai ir reiketu pakalbet su jom

togetha brotha
Na jei tavo postą susieti su topic'u, tai kiek supratau organizmą detoksikuoji tiesiog darydamas pertrauką? Protingiausias būdas.
O rūkyti vienam, tai nėra kažkas baisaus, nors aš 98% rūkau ne vienas
Tai yra kaip savotiškas bendravimo būdas, o vienam tai daugiau tinka meditacijai ar tiesiog atsipalaidavimui klausantis muzikos ar žiūrint kokį filmą.

Šiaip aš manau kad geriau savo stuffu draugus vaišinti kuo mažiau nes po kiek laiko jie nebevertina tai ka tu jiems duodi .Jiems maždaug pasidaro įprastas dalykas kad tu juos vaišini .O patys kanors duoti nelabai turi noro ...
Čia galbut aišku priklauso nuo draugų bet manau geriau pūsti vienam ..
Čia galbut aišku priklauso nuo draugų bet manau geriau pūsti vienam ..
War never changes .
Maciau fima , tai rode kai toks bachuras gere acta , pabandykJimmy rašė:Tai sakot greit per kokias pora dienu niekaip neiseitu pasalint kad nerastu ? ;/

Paskutinį kartą redagavo Arnas 2009-01-26, 15:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 22 Atsakymai
- 17730 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Moderatorius
-
- 1 Atsakymai