Kiek žinau tiesiogiai jis sukontaktavęs su liepsna kaip ir skylą. Garintis garinasi, bet nesirūko...
Gal ne amfa, o greiciau kazkas artimesnio interferonui/dzefui. As amfai siaip jautrus esu, nemiga paskui kamuoja. Iputus gatvinio staffo dezurkiu kaip ir nebuna. Ir siaip amfos poveikis toks gana lengvai aprasomas, juk nera taip, kad iputus gatvinio staffo eini i kluba soki visa nakti, ar prie kompo iki pietu tarcalini.energetiniai gluosniai rašė:Kodėl gi atkrenta? Neatkrenta, neatkrenta.. Amžinoji tema, gyva žaizda.. Stopūdovai ten amfa, žmonės.akrobaTIK rašė:nu vienžo. Šitas dalykėlis irgi atkrenta kaip galima "Chimkė". Nu gal dar kas kokių variantų turi ?
Pusiau juokavau, mat versijų daugiau nei viena, o priemaišų identifikavimas namų sąlygomis lyg ir neįmanomas. Pirktinės šimtą metų nerūkiau, tad neteko cheminės rūkyti, nebent tą sykį, kai vaišino viena mergaitė pirktine - tada pamaniau, jog apsinuodijau prieš tai valgyta maksimine mišraine.. Amfos irgi nemėginau. Nieko balto.naktibaldas rašė:Gal ne amfa, o greiciau kazkas artimesnio interferonui/dzefui. As amfai siaip jautrus esu, nemiga paskui kamuoja. Iputus gatvinio staffo dezurkiu kaip ir nebuna. Ir siaip amfos poveikis toks gana lengvai aprasomas, juk nera taip, kad iputus gatvinio staffo eini i kluba soki visa nakti, ar prie kompo iki pietu tarcalini.
Street slang for methcathinone may include terms such as Cat, Jeff, Bathtub Speed, Wannabe-Speed, Kitty, Meth's Cat, or Meth's Kitten.
Matai rašo ,kad gali būti rūkomas, bet turbūt jie turi omenyje vėlgi "garinamas".It is sometimes used as a recreational drug and is considered to be addictive[1]. It is usually snorted, but can be smoked, injected, or taken orally.
Taip, tai tas pats senasis gerasis džefukas.akrobaTIK rašė:http://en.wikipedia.org/wiki/Methcathinone - čia tas jūsų "džefas" kaip aš supratau.
Beje man labai įdomus tas tarenas ? Kas tai ? Cheminį pavadinimą ?
Beje efedrinas nuo efedrono skiriasi.
Šiąnakt guglindamas "tareną" užsiroviau ant tavo seno posto legaliam, kaip tik norėjau paprašyt, kad papasakotum savo patirtį, bet nebuvo laiko, o gal pasidrovėjau klaust tokio nieko, sunku pasakyti. Bet vis tiek susilipdo viskas gražiai - pats papasakojai.naktibaldas rašė:Tarenas yra blogis
As seniau turejau aistra- domejausi saltojo karo periodu, nemazai ir sleptuviu islandziojes, tai visur jau tas Tarenas sluote issluotasenergetiniai gluosniai rašė:Šiąnakt guglindamas "tareną" užsiroviau ant tavo seno posto legaliam, kaip tik norėjau paprašyt, kad papasakotum savo patirtį, bet nebuvo laiko, o gal pasidrovėjau klaust tokio nieko, sunku pasakyti. Bet vis tiek susilipdo viskas gražiai - pats papasakojai.naktibaldas rašė:Tarenas yra blogis
Tarenas, atrodo, labai kartus. Visais atžvilgiais. Tačiau kaip papildas "chimkei" jis turi didelį privalumą - nekainuoja. Įsilauži į slėptuvę ir išsirankioji tas tabletes iš vaistinėlių.
Visą kažkurią naktį gilinausi. Tiek tareno veiklioji medžiaga aprofenas, tiek durnaropės atropinas yra cholinolitikai - m-cholinoreceptorių blokatoriai, tad nekeista, kad ir poveikis gali būti panašus. Haliucinacijos, troškulys, išsiplėtę vyzdžiai.. Beje, anksčiau vietoj tareno (aprofeno) kaip organinių fosforo junginių priešnuodį į tas vaistinėles kaip tik atropiną ir dėdavo. Kažkuriam rusiškam puslapyje skaičiau.akrobaTIK rašė:Bet man tareno poveikio aprašymai labai panašūs į durnaropės poveikio aprašymus. Ar tu nepastebėjai ? Nepavyko rast ?