Sėklos
Tai kad tam banke pjauna biski
as nuejau sakau man reikia naujos korteles kad galeceu nusipirkt internetu o jos man kisa hanza internetas,hanza automobiliu ten kazka su akcijom kur menesiusi kortele kainuoja 3 lt ir dar + per metus 25 lt...buvo dar ivairiu pasiulymu bet tai pagalvojau paprasysju kieno nors korta ir atsiskaitysju.Ir nereikejo ten kazkokios spec kortos,svarbu kad joje butu lt ir kad visa arba mastercard ar maestro butu parasyta
...

zoom pasiemi plana (hanza banke) ten duoda VISA ir dar VISA Electron arba Maestro. Uzh VISA moki 3Lt i men. Arba gali neimti zoom'o tesiog pasiemi VISA bet ten kazhkiek i metus reikia moket uzh ja (brangiau gaunasi). Butina pasakyk kad Electron tau netinka nes Electron yra Debetine kortele o tau reikia Creditines. Taipat netinka Maestro. Reikalinga arba VISA arba MasterCard. db yra reklamuojama American-Expres (Parex Banko) speju ji irgi tinka
kortelės atsiskaitymui internetu:
VISA WEB - Hansa bankas, zoom planas, nuo 18 metų iki 21, 3lt per mėnesį (jei neklystu)
VISA ELECTRON - Vilniaus bankas (ir jei neklystu PAREX), nuo 14 metų (priklauso nuo panelės kuri dirbs, kai jūs pasieminėsit koretelę, kai kurios išduoda nuo 14, kitos primygtinai prašo 18 metų). Kainuoja ~20lt per metus, bijau iš tikro sumeluot.
Kreditinė kortelė - dauguma bankų, reikia 18 ir pastovių pajamų. Kainuoja daugiausiai. (mano nuomone prestižo reikalas)
VISA WEB - Hansa bankas, zoom planas, nuo 18 metų iki 21, 3lt per mėnesį (jei neklystu)
VISA ELECTRON - Vilniaus bankas (ir jei neklystu PAREX), nuo 14 metų (priklauso nuo panelės kuri dirbs, kai jūs pasieminėsit koretelę, kai kurios išduoda nuo 14, kitos primygtinai prašo 18 metų). Kainuoja ~20lt per metus, bijau iš tikro sumeluot.
Kreditinė kortelė - dauguma bankų, reikia 18 ir pastovių pajamų. Kainuoja daugiausiai. (mano nuomone prestižo reikalas)
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Ka tu cia grybauji nieks neisduos tau korteles be tevu sutikimo, kol nera 18m.MN. rašė:kortelės atsiskaitymui internetu:
parukom? 

Su lietuviškomis debetinemis Visa Electron kortelėmis neatsiskaitysi jokioje užsienio internetinėje svetainėje! Kad ir kas būtų ten parašyta...Apvalus rašė:Maciau viena psl kur prima ir visa electron korteles.
Jokie rekvizitai Lietuvoje su Visa Electron kortele neišduodami elektroninei prekybai...
Ir vos ne kiekvienoje svetainėje tas "Visa Electron" atsiskaitimo būdas yra..

ta kaip del tu trasu?reikia arne?dar prieto pacio duosiu 10 seklu pabandymui!Dimka rašė:ce kazkas seklas dalina? duokit ir man, padarom turnyra kas geresni derliu uzaugins, desim kas savaite nuotraukas) zinau as gudrus lb
) bet jei yra atliekamu siemku kodel taip nepadarius kad gyvenima paivaitinti
zinau runkelis pyksta ant manes kad gincijaus su juom del trasu
o db kaip tik gera proga toki kaip mini grow sparinga padaryt
)
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
supranti gaunasi nemazas svoris vezti visa rinkinuka!draugas lauktuviu daug ves artimiesiems tai ner ka tartis,nes uz virssvori dideli pinigai eina!taip kad nieko neiseis butu mano valia tai tikrai ta pacia kaina parvezciau!su pagarba mr.runkelis 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
tiek to pasiterliosiu su savais misinukais
man patinka viska apskaiciuot ir sumaisyt sava tirpaliuka, kas kart paeksperemintuoti
trasu ir pas mus netruksta tik reik jas moket panaudot, o gal zinot kur semku autdoruj staigei gaut kad nereiktu laukt 2 sav, pz pz vakar gavau siltnami tai gaila neisnauduot jo butu

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 7020 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai