Hašišas - pavadinimas viska pasako
Aš dariau iš ss ir ww. Man asmeniškai hašišas šūdas yra, aš jo nerūkiau, bet stebėjau, kaip du išsitaškę visiškai vienas kitą parino, kad paduotų atsigertHashisha rašė:Kokius hasho gavimo budus, kas bande? Ka manot apie gavima su propanu,water,sausa? Kas esat gamine hasha maishant kelias zoliu rusis? Kokias maiset? Koks vilkimas?

teko neseniai lankytis maroke, buvom pas vietinius kalnuose, ziurejom kaip seima uzdirba duona.paprastai jie visa ta reikala daro, nezaidzia, nei su vandeniu, nei su krosnimi.
tiesiog musa, daug musa, tada bliude viskas surenka, ir ilgai ilgai spaudo, maigo tarp pirstu.
tiesa, naudoja ne kojine, o kaip supratau, kuo smulkesni silko gabala.
prase, kita karta atvykus, atvezti jiems silko gabala, mat pas juos ten maroke sunkiai gauti jo.
rezultatas-neblogas.
turiu nemazai filmuotos medziagos, galima butu pasidalinti, kam idomu.
tiesiog musa, daug musa, tada bliude viskas surenka, ir ilgai ilgai spaudo, maigo tarp pirstu.
tiesa, naudoja ne kojine, o kaip supratau, kuo smulkesni silko gabala.
prase, kita karta atvykus, atvezti jiems silko gabala, mat pas juos ten maroke sunkiai gauti jo.
rezultatas-neblogas.
turiu nemazai filmuotos medziagos, galima butu pasidalinti, kam idomu.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
as dariau viena karta is levo pixo. gavosi neisvaizdus, saku kvapo bet gana stiprus. tiesiog silkine skarele uztempi ant gilios lekstes ar kazko pan. Bet skarele turi but tokia kaip labai smulkus tinkliukas, visiskai plonyte ir permatoma. dar zole reikia labai gerai isdziovinti ir palaikyti saldytuvo kameroj per nakti, kad butu trapesne. reikia kuo maziau ja trinti kad nepasidarytu kaip miltai ir neisbyretu pro tinkleli kartu su "kristalais", geriau svelniai padauzyti kaip bugna.
cia man atrodo paprasciausias budas, gal nelabai grynas produktas gaunasi, bt vistiek belekiek kartu stipresnis uz tuos lapus ar bet ka is ko ji darot.
cia man atrodo paprasciausias budas, gal nelabai grynas produktas gaunasi, bt vistiek belekiek kartu stipresnis uz tuos lapus ar bet ka is ko ji darot.
taigi sako reikia su jega ten ta ridineti, stipriai, kuo stipriau spausi tuo geriau as taip suprantu... be to galima kelis kartus atlikti ta kaitinima ir ridinejima. Matyt busi paskubejes ir patingejes tai ir turi trupinius :Pnerius rašė:pabandziau.... man nesigavo, kazkaip nesulipo viskas i viena mase, o tik gavosi kaip paskrudinta

http://www.youtube.com/watch?v=u155pJD6db8 Tik kad dar geriau būtų dūmus ne į orą pūsk, o atgal į bonką ir vėl trauki, taip kelis kartus, kiek plaučiai leidžia, tai išeisi ten kur dar nebuvęs. Bet skonis toks šlykštus, kad ajajaj, vieną kartą taip šoviau, atšoko fantazija.Zodiakas rašė:Ne man klausimas kilo kaip hasha rukyt :P Tik va dar nesu susipazines su parasiutuDimka, gal gali nupasakoti?
It's only a plant...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0