Nuotrauka Nuotrauka

U.F.O - N.S.O

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

na tai va, tu mano pateikta alternatyvine teorija tik papildai. Jei jau kaip sakai ir pats esi mates.. hm ..... turbut sutiksi su manimi kad gyvenime ne tik mates ateivius esi, bet esi nemazai ka ir vartojes.. ;) Shtai ir dar vienas mano teorijos patvirtinimas. :D
zek net eilerasti sukuriau:

Jei ne grybai, amfa ar kanapes
Tu ateiviu gal nebutum mates :] :x:

neisizeisk tik susimildamas, as cia viska juoko formoj jeika :) alien peace foreva :D :]
O siaip kaimo bobelems irgi apsireiksdavo marija(baznycia sitom nesamonem tiki), ir dar baznyciose uzarchyvuoti NEGINCYJAMI irodymai su liudytojais.:) ir ka tu joms? as 100proc tikiu kad jie visi is tiesu mato tai, bet ne tame esme...tai neirodo pacios marijos egzistavimo fakto...tai teirodo kaip religijos sukurtos grazios pasakos pagalba galima manipuliuoti zmogaus realybe. Bet jus galit argumentuoti:'betgi yra yrodymai, marija mate daugelis zmoniu buvusiu tenai"....mano atsakymas butu - kolektyvine haliucinacija...nemanau kad koks tenai pasitaikes budistas butu mates ta Marija net jei visi aplinkui ir aikciotu is nuostabos:)...
religijos formu yra daug...viena paskutiniuju - NSO
Paskutinį kartą redagavo Daosas 2008-05-15, 16:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
naktibaldas
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 937
Užsiregistravo: 2004-09-08, 17:06
Reputacija: 9

Standartinė naktibaldas »

Daosas rašė:na tai va, tu mano pateikta alternatyvine teorija tik papildai. Jei jau kaip sakai ir pats esi mates.. hm ..... turbut sutiksi su manimi kad gyvenime ne tik mates ateivius esi, bet esi nemazai ka ir vartojes.. ;) Shtai ir dar vienas mano teorijos patvirtinimas. :D
zek net eilerasti sukuriau:

Jei ne grybai, amfa ar kanapes
Tu ateiviu gal nebutum mates :] :x:

neisizeisk tik susimildamas, as cia viska juoko formoj jeika :) alien peace foreva :D :]
Tai neisizeidziau as, tik tavim nusivyliau, nes visko nurasymas "dahuja visko ragaves" tolygu kaimietiskam argumentui: "as tau sakau".
Nebematau daugiau prasmes su tavim diskutuot.
Pilypas is kanapiu
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

Neiseina argumentuot,
Nera prasmes ir diskutuot
:)

as uz diskusija...:) kolkas manes neitikinai..
o siaip gal tu ir teisus, tikrai nemanau kad mano mintys teisingiausios ir as cia vienas viska ismanau. Bala zino kaip ten yra. Ziurint is kurio galo paziuresi tokia tiesa ir regesi :) o kokia yra tiesa? sio atveju tiesa tokia: kiek zmoniu tiek nuomoniu ;)
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

To Daosas : Ne taip supratai mano mintis :) as tau nieko nepirsau,neirodinejau tik pasakiau tuos darzelinoku zinomus faktus ar tai prasimanymus pagal tave,nes galvojau jog pats nesigilinai o tiesiog teigei jog ateiviu nera ir tt....As nekalbu ten apie ateiviu lekstes is toli kaip tu sakai haliunai ce buvo zmonem.Sutinku buna pasirodo tam tikrose stadijose bet esme neina apie haliucinogenus.Apie ta ka snekejau tu sakai lengva suvartyt.Sutinku.Bet ir pats pripazinai kad ir tavuosius teiginius galima suvartyt ziurint is kito tasko.As nieko pries neturiu ka tu ten rasei,ce tavo mintys kaip tu nori taip manai.Bet as turiu savo nuomone apie visus situos nso dalykus ir jaigu nepatinka ar nenori jos girdet tai taip ir reikejo sakyt kad net nesistenkit chebra man px ka sakysit netikesiu.Cia visi pasamones dalykai nemanau kad kazkuo susije su kosmosu,vien del to jog tu galvoj susikuri ka tu nori matyt,o ne taip kaip yra istikruju,nors kad ir kaip gaila kol kas mes to nezinome.Sakydamas mes turiu omenyje visa zmoniu rase.
naktibaldas
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 937
Užsiregistravo: 2004-09-08, 17:06
Reputacija: 9

Standartinė naktibaldas »

O kodel manot, kad nso bumas prasidejo tik atsiradus mokslinei fantastikai? Juk yra daugybe irodymu, kad nezemiskos civilizacijos ir seniau viesejo zemeje. Stai pagaliau, kad ir Eriko Fon Denikeno tyrinejimai ta patvirtina. Jis dahuja keliavo ir rado tikrai keistu dalyku, stai, kad ir Naskos slenio piesiniai, kuriu iki siol niekas negali paaiskint, ar piesiniai Tasilio urvuose, kur pirmyksciai zmones aiskiai atvaizdavo astronautu pavidala, pagaliau, kad ir Japonijoje randamos terakotines statuleles Dogu, kur aiskiu aiskiausiai matomas astronautas, su skafandru, ant kurio matomos net smulkios detales, matomas net feisas, primenantis ta, kuri ufologai priskiria prie "pilkuju" rases ateiviu.
Pagaliau, kad ir musiskis S. Kanisauskas sioje srityje atliko nemaza darba. Man visai patiko jo teorija, kad visos tos laumes, smeklos, troliai yra ne kas kita, nei siomis dienomis zmoniu traktuojami, kaip nezemisku civilizaciju atstovai, tiesiog zmoniu techninis issivystymas tuo metu tiek tetrauke, kad jie sias butybes priskyre prie antgamtiniu.
As tai manau, kad "ateiviai" yra zymiai platesne savoka, nei vien tie "pilkieji" kurie patyre avarija Rosvele. Tai kas seniau buvo vadinama troliais, siomis dienomis visiskai drasiai galima pavadinti El Ciupakabra. O kur dar tos visos sakmes apie laumes,neva, grobusias zmones. Juk pyzdec kas Meksikoje dedasi su Ciupakabru antpludziais. Ateiviu yra visokiausiu rusiu, porusiu ir hierarhiniu tipu pagal issivystymo lygi. Yra gal netgi ir dirbtinai isvestu padaru.
Pagaliau ateiviu suaktyvejimas gali buti aiskinamas ne tik prie sci-fi zandro atsiradimo, bet tai galejo itakoti ir atomines eros pradzia. Gal mes paprasciausiai jiems nebuvome idomus, o dabar vistiek turime bent jau toki potenciala, kad galetume sunaikinti savo nuosava planeta.
N. Amstrongas oficialiai pripazino, kad menulyje jie mate nso. Manau NASA tikrai istyrinejo visas gamtines panasiu reiskiniu atsiradimo priezastis, taciau paaiskinimu tam jie nerado.
Rusu akademikai irgi jau nesislepdami ir nebijodami buti apkaltinti zaliuju zmogeliuku medziokle, visiskai rimtai emesi tyrineti si fenomena.
Aisku, daugumas pranesimu apie ateivius yra visiskas briedas, taciau kai rimtai imi tuo dometis, atrandi faktus apie ivykius, kurie kartojasi daugelio nso tyrinetoju darbuose, stai siuos faktus as ir laikau tikrais.
As galbut irgi, kaip ir jus buciau skeptiskai nusistates pries si fenomena, taciau tuo dometis mane pastumejo dar paauglysteje matyti nepaaiskinami reiskiniai. Nebuvo ten nei kamuolinis zaibas, nei del palankiai susidariusiu salygu matoma Venera. Paskui dar du kartus maciau ju laivus. Paskutini karta si rudeni, berods, visa eskadrile sviecianciu ugneliu, kurios pastoviai persirikiuodamos judejo viena kryptimi. Negaliu tiesiog netiket tuo ka, pats matau, ka teigia mate ir NASA astronautai, ka pripazista didziausi pasaulio protai.
Galiausiai juk yra isvesta net formule, kad paemus tokius kintamuosius, kaip planetu skaicius, kuriose esant palankioms salygoms sekmingai galetu atsirasti gyvybe, visa tai panardinus i visatos begalybe, tai nezemisku civilizaciju skaicius priearteja prie N :)
Pilypas is kanapiu
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Standartinė Sokan »

http://www.technologijos.lt/archyvas/mo ... e_nso/view i tema.
O siaip, as tikiu,kad kazkur toli toli yra dar tokia zeme, toks pat as ir siaip gyvybe;D
whitejimmy
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 125
Užsiregistravo: 2007-11-23, 12:32
Reputacija: 0

Standartinė whitejimmy »

Maciau erdvelaivi. Iki to laiko nebuvau ragaves gyvenime jokiu narkotiku. Tuo metu su manim buvo 2 suauge zmones ir pilna kitu liudytoju. Obejktas buvo ant tiek didelis ir ant tiek galingas, spalvingas ir spinduliuojantis tokia megaenergija, kad niekaip nebuvo panasus i zmogaus sukurta.
parukom? --==::~~
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Standartinė Sokan »

kazkada maciau drauga skaitanti forumus apie sios dalykus, tai ten,kiek prisimenu, buwo net breziniai situ erdvelaiviu(leksciu) ir pasirodo, kad ten naciai ar kas per velniai, juos kure ir pilotavo;} del ko, kokia buvo priezastis ,nesigilinau.
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Yra zmogus ala dirbes area51 zonoje.Youtubei pilna jo reportazu ir jis pasakoja kaip ten vyko.Tik pamirsau jo pavarde......
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

naktibaldas:
Man visai patiko jo teorija, kad visos tos laumes, smeklos, troliai yra ne kas kita, nei siomis dienomis zmoniu traktuojami, kaip nezemisku civilizaciju atstovai
hmm...nu matai kaip viskas susiplaka, visada maniau kad laumes, velniai, jezai, marijos, smeklos, troliai, fejos ir kt yra atskiru tautu ar religiju kolektyvines pasamones agregorai kartais pasireiskiantys atskiriems tos zmoniu grupes individams....kazkodel kiekvienoje tautoje vis kitokie tie veikejai :) o va pasirodo prie sio kolektyvo dar ir ateiviai prisijunge...na ir tegul, vis linksmiau kai chebros daugiau :)

visi sitie veikejai vienokiu ar kitokiu budu egzistuoja...ar tai butu zmoniu samonej, kolektyvinej pasamonej, gal musu visu dnr uzkoduotos tas noras tureti vyresni ir protingesni broli, juk linksmiau kai zinai jog nesi vienas seimoj:) gal sitie veikejai gyvena vaizduotej, kosmose, kitoj planetoj, ar toj vaizduotej kuri vadinama realybe...ar kokiam nors kitame vibraciju daznyje, vizualiniu, erdviniu vaiduoklishku pavidalu pasireiskiantys energetiniai dariniai kuriuos zmogaus smegenys ir visa pojuciu sistema interpretuoja materialaus pasaulio erdveje, sau suvokiama kalba - pamatoma skraidanti lekste ar ateivis........nezinau, neaisku. Viskas juk yra tam tikra informacija, tam tikras simbolis ir kiekvienas savaip juos issisifruoja savo poziuriuose ;) o siaip manau niekam tiksliai nera aisku, ir tas neaiskumas privercia zmones kurti ivairias rasines ateiviu teorijas ir pan. o ar jos teisingos...velniai zino:)...siam pasauly visko buna:)
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Na va ,Daosai, ir pakeitei nuomone siek tiek ;) pirma visa sita reikala vadinai haliucinacijom ir tt,o dabar jau sakai visko gali ;)
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

Nieko as nepakeiciau apvalus:)..As juk nesakiau kad haliucinacijos nera realus dalykas... :)..juk ir musu tikrove kiek ten domejaus yra tam tikru impulsu einanciu i smegenis interpretacija..tam tikra prasme ir haliucinacija. O kiekviena gyvunijos rusis haliucinuoja arba interpretuoja tikrove skirtingai. Jei neklystu nera nevienos rusies pas kuria butu vienodas regimasis suvokimas...tai tarkim jei matytum karves akimis galvotum kad haliucinuoji ir tt. :)kazkada rode idomu filma apie tai kaip skirtingai visi gyvunai mato:) skiriasi regejimas, uosle, suvokimas, ir visi kiti dalykai...cia labai jau gilus mokslas manau narplioti kas yra realybe o kas haliucinacija:) Daznu atveju visuotinai priimtina haliucinacija yra vadinama realybe....tarkim vos pries kelis simtus metu jei tu butum kam pasakes kad zeme apvali visi galvotu kad tau haliucinacijos :)

haliucinacija patirianciam tai labai realu, o nepatirianciam nerealu. :) netgi patyres tikroveje zmogus ta prisiminima laiko atmintyje...kazkada jo manymu buvo ir jis mate NSO ar dar kanors...arba kitaip savo galvoje regejo(sapnavo, haliucinavo galvojo ir pan)..bet netgi tai nebera realu dabarties atzvilgiu, nes tai tik atmintis, irasas smegenu harde. :)...todel viskas ka tu ir as patiriam ar kazkada patyrem - sia akimirka yra gryniausia musu smegenu haliucinacija, atminties, minciu, leksciu, vaizdiniu ir kitais pavidalais:)

pateiksiu pavyzdy kaip labai lengvai gali pamatyti skreidancia lekste: paziurek visa diena filmukus kaip skraido ateiviai ir tada nakti iseik i lauka ir pasiziurek i dangu.....nuo pries tai buvusio pastovaus ziurejimo akys dar gali viduje islaikyti ta vaizda labai ilgai..ir jis gali persilieti su realu dangaus vaizdu...cia panasiai kaip su zvake...jei paziuretum i liepsna bent 10min idemiai po to staigiai permestum zvilgsni i kanors kita bet ziuredamas i naujus objektus tu tuo paciu dar matysi ir zvakes liepsna, ir jei noresi i ta vaizda atkreipti demesi tai nesancia zvakes liepsna matysi labai aiskiai atmekrtomis akimis, nors jos ten ir nebus....cia labai paprastas pavyzdelis, o sudetingesniu manau begales,....nelabai dar mes perprate savo smegenu, suvokimo ir pojuciu atsiradimo mechanizma o jau norim kosmoso aukstumas perprasti...todel ir sakau kad tie ateiviai gali buti absoliuciai visur...ir matyt visur ir yra. :) tiek sioje bendrai priimtoje 'tikroveje' tiek visose kitose samones ar pasamones busenose. na uzteks cia man fiosofuot, geriau jus kokiu nors nauju faktu pazerkit apie ufo...kas ka mate kas girdejo...visada megdavau tokias istorijas, ir tebemegstu :) kai noriu tikiu kai noriu ne, koks skirtumas:)mano protas nesiskiria nuo kitu savo noru isgirsti kazka naujo sencacingo ir jaudinancio:) o kaip tai susije su realybe cia jau kiekvienas atskirai nusprendziam, pagal savo sugedimo laipsni:) tobulu juk nera:)
naktibaldas
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 937
Užsiregistravo: 2004-09-08, 17:06
Reputacija: 9

Standartinė naktibaldas »

Tai jo, as irgi abejociau jei buciau mates tik as vienas. Ale, kad paskutini karta koki 15 zmoniu buvo... Visiems gliukai ir dar identiski?
Pilypas is kanapiu
dr.greenthumb
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 170
Užsiregistravo: 2007-11-21, 19:32
Reputacija: 1

Standartinė dr.greenthumb »

Ka jus cia kliedit??? :D jus suvokiat ka rasot aisku yra mastanciu givybes formu! pogalais visata yra nesuvokiamo dydzio kaip mes galime buti vieni???
Smoke shit every day ;)
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Tu daosui paaiskink :D
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

kur ir kada as sakiau kad mes visatoje vieni? ir kur as sakiau kad visatoje neegzistuoja daugiau gyvybes formu?:) faktais, kolega, faktais :)
cia ir debilui(t.y man:) turi but aisku kad neimanoma kad mes butumem vieni visatoj, kuri aplamai nesuvokiama iki beprotybes...i visas puses tiek isoriskai virs galvu ir uodegu tiek i vidines. jei jau pasigilint giliau tai tik atskaitos taskui zmogui atrodo kad yra jis ir visata...bet juk pasigilinkit...visata neturi ribu i visas kryptis tiek ir i vidines...musu lastelese irgi yra visatos ir mikrokosmosai..nu zodziu kvantiniai navarotai prasideda, o kur kvantai ten jau mistika, dabartinis mokslas tik ziaukcioja besigilindamas i tai....zodziu begalybe ir nesuvokiamybe i visas kryptis. nu blemba pamastykit logishkai. tai zodziu hm...neaiskiu is kurios visatos dalies tie ateiviai atvaro,:)))makrokosmoso ar mikro kosmoso ar is abieju kartu:) ir kokio jie dydzio...gal milijonus kartu mazesni uz mus...kodel gi ne..:) ir kokia forma su musu netobulomis smegenimis komunikuoja...gal pajungia programa i musu smegenis ir mes matom sapna - vaizda kuri suvokiam kaip realybe. nenupiginkit taip ateiviu, juk jus nezinot apie ju samones lygmeni ir aplamai apie ju galimybes. gal jie net yra kokios nors neorganines bet turincios atskira samone butybes. kurios del musu zemo jutiminio suvokimo galimybiu negali su mumis niekaip kitaipo komunikuoti kaip tik per musu pasamone sukurdami kazkokiu subtiliu mums dar nezinomu budu vaizda ir tikrove pries musu akis. jei pasigilintumem i moksla apie smegenis tai visa tikrove vyksta is esmes zmogaus viduje, smegenyse. taciau is kur jus zinot kad tie impulsai eina is dangaus o ne kazkur is vidaus, kur yra jungtukai samoneje kokie nors. as nezinau. per daug gilus vanduo.
o jus cia man aiskinat tik savo teorija,zmogishkaja...ir palei ja bandom matyti pasauli kai pamastai tai cia begalybes teoriju ir paaiskinimu gali buti. ir net visi teisingi gali buti. tik tiek:) nelabai kolegos atidziai mano mintis skaitet.... :) as ne apie tai..,,bandziau platesniu masteliu reikala paimti...bet tiek to, nesigilinkim. uztenka cia man turgu daryt ir provokuoti jus ta sh kramtyt :)
Gurman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: 2007-02-12, 12:52
Reputacija: 0

Standartinė Gurman »

Girdejau labai idomia teorija- senos civilizacijos neisnyko, jos yra po zheme =]
Legalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1585
Užsiregistravo: 2007-09-04, 11:01
Reputacija: 1

Standartinė Legalus »

Parukes cia betkoke tema aciverciau skaitau paskutinius postus poto dar karta skaitau, veliau sedziu galvoju kas cia per nesamones rasot :D :D
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Spoiler rašė:Tuos "rutulius" per nakti imanoma padaryti. Laida dar ziurejau. Pievos cia yra, nera turistu tai pripiesia ju kad vazinetu daugiau zmoniu i ta sali
maciau pats ta laida.....O tu matei tuos rutuliud laukuose ? Matei kokie jie ispudingi ?Ir gal lyginai su tokiu koki zmones padare ? Nu ir pamatysi tada gal jai palyginsi ka norejau pasakyt.
EDITED : P.S. Sen maciau per TV apie ateivius ir ju darbus zemeje.Na ten pasakojo apie atlantida.Visi puikiai ja zino is platono rastu.Taigi yra teiginys jog ja sunaikino ateiviai nes ta sala lyg ir buvo kaip bandymas zemeje.Atlantieciai meldesi protingesniem,didesniem,galingesniem dievam kurie buvo ateiviai.Taigi atlantida nunese patys ateiviai.Aisku ce tik teorija bet verta susimastymo.Rode daug idomios info.Ta laida rodo per BTW nepaiskinami faktai ar kazkaip pan vadinas :)
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

Del tu rutuliu...
labai galimas daiktas kad ten ne lekstes nutupe...nes per daug jau kaikurie is tu ratu deriniu grazus ir harmoningi....viena is teoriju teigia jog jie padaromi kazkokiu energiju pagalba...kvieciai patys nulinksta..ir mintis tu rutuliu tai kazkokia zinia zmogaus samonei...tam tikru geometriniu figuru harmoningas issidestymas gali tureti kazkoki poveiki ziurinciajam i juos. cia panasiai kaip su auksto lygio menu...
gali buti kad tokiu budu ta ateiviu ar kokiu ten velniu samone per tu vaizdiniu piesima daro kazkokia itaka zmonijos pasamonei o whatever.....teorija idomi.:)...ir nebutinai teisinga...galbut cia tiesiog kaimo bernas petras vakar prigere eidamas is kaimo sokiu ir besivoliodamas su merga ratus isgulejo kaip sernas:)))
Rašyti atsakymą