Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
nzn ar i tema pataikiau, bet wistiek =]] Man idomu kaip del tu wyrisku augalu, jeigu jau jie isauga, jie yra netinkami wartoti, bet ju seklos geros jo? =] Tik nuo wirisku ir buna gaunamos seklos? =]
Seip beweik wisa foruma perskaites, bet wa i sita klausyma atsakymo neradau =]]
vyru lapus irgi galima rukyt! poveikis ne tox kaip nuo moterishku zhiedu, bet vistiek geras. Vyrai seklu negamina! moteris gamina (apdulkintos vyrishkom zhedadulkem)
Kanapes nera hermafrodites(nors neaiskiu mutaciju RETOKAI pasitaiko) jos yra skirtingu lyciu musu rukomosios yra neapvaisintos moteriskos, o vyriskos yra su smulkiais ziedukais. Ziedukai ruri labai daug ziedadulkiu kurios (norint gauti seklu) turi patekti ant moteriskos kanapes piesteles.
Paskutinį kartą redagavo Jaronimas 2008-05-18, 13:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
Limpfer rašė:nzn ar i tema pataikiau, bet wistiek =]] Man idomu kaip del tu wyrisku augalu, jeigu jau jie isauga, jie yra netinkami wartoti, bet ju seklos geros jo? =] Tik nuo wirisku ir buna gaunamos seklos? =]
Seip beweik wisa foruma perskaites, bet wa i sita klausyma atsakymo neradau =]]
Kadaise ir aš toki klausima uždaviau kad butu sėklu turi būti ir vyriškas ir moteriškas augalas, jei moteriškas augalas gauna žėdadulkiu pradeda brandinti sėklas, norint užauginti stuffa rūkymui stengiamasi kad neapsivaisntu mot. Augalas nes nukenčia thc kiekis. Vienas vyriškas augalas nėra naudingas, o moteriškas net labai ;D
Prie ko cia tas visur "pradziai tiks"? Nera nustatytos rusies, kuri butinai turi buti auginama pirmam kartui. Kai kurios rusys tiesiog reikalauja daugiau prieziuros, bet tai nereiskia, kad naujokas su ja nesusitvarkys.
Aisku jei pas ji rankos nera kreivos ir su ta salyga, kad jis bus perskaites pakankamai informacijos, kuria prades naudot praktikoj.
Visos veisles praktiskai tinka, tik reikia salygu ir lesu.. Indoor'o pradziai, trasu geru, soilo gero.. Viskas kainuoja, o jei neturi pinigu imi veisle, kuri to nereikalauja.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...