Megstamiausi Popierukiukai (Rolling Papers)
Megstamiausi Popierukiukai (Rolling Papers)
Na forumieciai, pasidalinkit kokius joint'u popieriukus megstat,
man labiausiai patinka
Rizla blue kingsize slim
Zig Zag's Classic, arba red
OCB blue kingsize slim (situ yra kiekvienoi maximoi, ir iki)
Na pasidalinkit savo nuomone
man labiausiai patinka
Rizla blue kingsize slim
Zig Zag's Classic, arba red
OCB blue kingsize slim (situ yra kiekvienoi maximoi, ir iki)
Na pasidalinkit savo nuomone
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
RAW Ispanu gamibos-Chemical and chlorine free , ir tipsus jiu noudojiu nieko geriasnio kolkas neradou.
http://www.everyonedoesit.com/online_he ... uctID=4496
is kur situ raw produktu gauni? is interneto siunties ar lietuvoi gauni?mr.green rašė:RAW Ispanu gamibos-Chemical and chlorine free , ir tipsus jiu noudojiu nieko geriasnio kolkas neradou.
-
- Pažengęs
Dekui, reiks uzsakytmr.green rašė:RAW Ispanu gamibos-Chemical and chlorine free , ir tipsus jiu noudojiu nieko geriasnio kolkas neradou.

SYE-lə-SYE-bin
-
- Pažengęs
Na, edit juk ne vienintelis shopas kuris turi tu popiereliuKdee rašė:tai kad is edit.com, nesiuncia i Lietuva, i kitas visas salis siuncia, o i Lietuva ne, viskas del tu muitiniu problemu, tai kaip jus cia tuos poperelius uzsisakot jei net nesiuncia i Lietuva

SYE-lə-SYE-bin
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Nemėgstu kingsize, amžinam persirūkymui jie. Mėgstu mažius, skanūs būdavo Mascotte žali, bet jų nebeveža, tai liko žalieji OCB. JOB man prastai klijuojasi kažkaip. O iš užsieninių patiko Rizla Liquorice (oranžinė pakuotė, saldymedžio skonio jie, rudi). Šiaip, kiek pastebėjau, popierėlių skonis labiau jaučiasi, rūkant tabaką, nei kanapę.
Kanapė ir taip skani,jei nereik jokių kvapų.Ji turi patį skaniausią kvapąenergetiniai gluosniai rašė:Nemėgstu kingsize, amžinam persirūkymui jie. Mėgstu mažius, skanūs būdavo Mascotte žali, bet jų nebeveža, tai liko žalieji OCB. JOB man prastai klijuojasi kažkaip. O iš užsieninių patiko Rizla Liquorice (oranžinė pakuotė, saldymedžio skonio jie, rudi). Šiaip, kiek pastebėjau, popierėlių skonis labiau jaučiasi, rūkant tabaką, nei kanapę.

-
- Patyręs
Manvydas rašė:Kanapė ir taip skani,jei nereik jokių kvapų.Ji turi patį skaniausią kvapąenergetiniai gluosniai rašė:Šiaip, kiek pastebėjau, popierėlių skonis labiau jaučiasi, rūkant tabaką, nei kanapę.
Ei, mes apie popierėlius čia, o ne apie kanapės kvapą ;-). Esu sukęs ir į laikraštį anais laikais. O popierius, koks jis bebūtų, plonesnis ar storesnis, keičia dūmo skonį, jau nekalbant apie visus tuos aromatizuotus.
Skonis ir kvapas yra mascotte popieriuku pries savaite pirkau buvo zali ir melyni maziukaiManvydas rašė:Kanapė ir taip skani,jei nereik jokių kvapų.Ji turi patį skaniausią kvapąenergetiniai gluosniai rašė:Nemėgstu kingsize, amžinam persirūkymui jie. Mėgstu mažius, skanūs būdavo Mascotte žali, bet jų nebeveža, tai liko žalieji OCB. JOB man prastai klijuojasi kažkaip. O iš užsieninių patiko Rizla Liquorice (oranžinė pakuotė, saldymedžio skonio jie, rudi). Šiaip, kiek pastebėjau, popierėlių skonis labiau jaučiasi, rūkant tabaką, nei kanapę.
-
- Patyręs
Iš aromatizuotų mėginau tik saldymedžio, tų prieskonis tikrai jaučiasi. Bet net nearomatizuoti popierėliai turi savo skonį, kiekvienas popierius skirtingą! Ypač gerai jaučiasi, lyginant plonus ir storesnius popierėlius. Susuk tą patį daiktą į vieną ir į kitą, uždek abu ir trauk dūmą iš vieno, dūmą iš kito (kad ir tabaką). Pajusi.bi0dileet rašė:Nezinau kaip jus jauciat ta skoni nuo tu aromatizuotu popiergaliu, man visiskai tas yra aromatas ar ne, lupas apsilaizyt nebent skanuO del bluntu tai daznai buna slyksciau nei skaniau