Fašistai ir naciai
Oi tegul pabando
gerai klaipedos meras yra pasakes: "kam ju cia tokiu reikia tik darbo vietas uzima ir nusikalstamumo lygi kelia" blin tokius turetu tremt atgal i afrika... nervas ima kai matai kokia grazia lietuvaite einancia su juodzkiu susikibusia n...i u....a b..d ,,i,, ir dar vedasi koki pusjuodi vaika...... karoce....................

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Manai lietuviai geresni??? patys vaziuojam i anglijas xujanglijas, ispanijas visokias pomidorus skinam, suda malam ir tikrai nieko blogo sveciose salyse nedarom...Jaronimas rašė:Oi tegul pabandogerai klaipedos meras yra pasakes: "kam ju cia tokiu reikia tik darbo vietas uzima ir nusikalstamumo lygi kelia" blin tokius turetu tremt atgal i afrika... nervas ima kai matai kokia grazia lietuvaite einancia su juodzkiu susikibusia n...i u....a b..d ,,i,, ir dar vedasi koki pusjuodi vaika...... karoce....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bent jau man tai visiskai px zmogus lietuvis ar kitatautis, jis baltas ar juodas, svarbus zmogus o ne stereotipai ar isvaizda
If you are 555 I will be 666
pritariu!su pagarba runkelis -"kalnalapiniui", mr.runkelis.kalnalapinis rašė:Manai lietuviai geresni??? patys vaziuojam i anglijas xujanglijas, ispanijas visokias pomidorus skinam, suda malam ir tikrai nieko blogo sveciose salyse nedarom...Jaronimas rašė:Oi tegul pabandogerai klaipedos meras yra pasakes: "kam ju cia tokiu reikia tik darbo vietas uzima ir nusikalstamumo lygi kelia" blin tokius turetu tremt atgal i afrika... nervas ima kai matai kokia grazia lietuvaite einancia su juodzkiu susikibusia n...i u....a b..d ,,i,, ir dar vedasi koki pusjuodi vaika...... karoce....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bent jau man tai visiskai px zmogus lietuvis ar kitatautis, jis baltas ar juodas, svarbus zmogus o ne stereotipai ar isvaizda
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Taip sako del to jog kitatauciai daug labaiau issikiria nei tie lietuviai.Va pvz koks negras padarytu (ce pavizdys,nieko pries negrus neturiu) ir lietuvis.Savaime aisku jog demesys i negra nukryptu.Labai lengva dar viena pavizdi duot: aini gatve ir joje tik 2 zmones : i ka pirma ziuresi ? ar i baltaodi lietuvi ar i negra ? manau atsakymai aiskusJaronimas rašė:Oi tegul pabandogerai klaipedos meras yra pasakes: "kam ju cia tokiu reikia tik darbo vietas uzima ir nusikalstamumo lygi kelia" blin tokius turetu tremt atgal i afrika... nervas ima kai matai kokia grazia lietuvaite einancia su juodzkiu susikibusia n...i u....a b..d ,,i,, ir dar vedasi koki pusjuodi vaika...... karoce....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nebudamas nacistas, uz tokius pasisakymus spjauciau tau i kojas.Jaronimas rašė:Oi tegul pabandogerai klaipedos meras yra pasakes: "kam ju cia tokiu reikia tik darbo vietas uzima ir nusikalstamumo lygi kelia" blin tokius turetu tremt atgal i afrika... nervas ima kai matai kokia grazia lietuvaite einancia su juodzkiu susikibusia n...i u....a b..d ,,i,, ir dar vedasi koki pusjuodi vaika...... karoce....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cia vienas is tu debilishkiausiu ir absurdishkiausiu priezasciu nekest juodaodziu- MUSU PANAS P*SA. Tai tu dabar isijunk truputi blaiva mastyma-
ANT KIEK TU TURI BUT DUXAS, JEI TAVO PANA RENKASI NE TAVE, O PAGAL TAVE, PAGARBOS NEVERTA IR VOS NE PUSZMOGI NEGRA? Tai ant kiek esi pats tada gyvulys ir neverti demesio 70-90 kilogramu mesos???
Su musu panom, matai, vaiksto... O va tau negrauzia, kai musu panos ne su juodckiais vaikscioja, o visa Vokietija, Ispanija ir t,t, aptarnauja? Jei su vokieciu pamatytum, ar su anglu, tai px? Nes jis baltas? Baltas tai baltas, bet tave parduotu greiciau uz juoduosius.
Karoce, kaip sakoma nuostabioj Gogolio knygoj- Nekaltink veidrodzio, jei snukis kreivas
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
As esu patriotas, Sausio 13 su tevais buvau prie LR radijo ir televizijos pastato, as myliu savo Tevyne, bet tai hebra, kai bunu vokieciuose pirkti tacku, sakau, kad esu rusas (pavarde pas mane rusiska) nes kai isgirsta, kad esu lietuvis, vos ne tokie komentarai prasideda, kad kitas lietuvis, pas vokieti batus is laiptines pavoge
Kaip susiktai skaudu zinokit buna, kai tenka gedytis savo tautybes
O tas variantas, kad reikia paciam elgtis pavyzdingai cia netinka, nes jau tiek tautieciai prisike, kad ...

Kaip susiktai skaudu zinokit buna, kai tenka gedytis savo tautybes

Pilypas is kanapiu
Nori pasakyti,kad pagal tautybę yra susidaroma nuomonė apie žmogų?Ar aš kažko nesupratau.Pavogė tai pavogė tuos batus,bet prie ko čia kiti Lietuviai?Visur visokių yra.Reikia nuomonę apie žmogų susidaryt iš jo elgesio,bendravimo ir t.t.,o ne iš tautybės.naktibaldas rašė:As esu patriotas, Sausio 13 su tevais buvau prie LR radijo ir televizijos pastato, as myliu savo Tevyne, bet tai hebra, kai bunu vokieciuose pirkti tacku, sakau, kad esu rusas (pavarde pas mane rusiska) nes kai isgirsta, kad esu lietuvis, vos ne tokie komentarai prasideda, kad kitas lietuvis, pas vokieti batus is laiptines pavoge![]()
Kaip susiktai skaudu zinokit buna, kai tenka gedytis savo tautybesO tas variantas, kad reikia paciam elgtis pavyzdingai cia netinka, nes jau tiek tautieciai prisike, kad ...
Tokius kokius matau name esančiame priešais,nieko doro negaliu pasakyt.Bet yra tikrai jų neblogų,dirbančių ir pan.Tik kolkas neteko bendraut,labai jau su tais čigonais.Na su kuriais buvau persimetęs keliais žodžiais,tai visai padorūs pasirodė.Apvalus rašė:Px ten tie charakteriai ir tt visiem.Cia keli zmones tik vadowaujas tuom.Nu tarkim chigonai.Ane.Ka apie juos manai ? As tikrai nieko gero negaleciau apie juos pasakyt.Visiskai nieko.
Man kvailai atrodo,kai žmonės sprendžia apie kitus net realiai nežinodami nieko.Tarkim: "Ooo girdėjai tas turkas pavogė mašiną" Kitas: "Aha,Turkai baisūs žmonės"
Ir iš vis,reiktų įsigilint esmę.Kodėl tas būtent žmogus pavogė tuos batus.Ar jis vogė tam,kad galėtų egzistuot(nusipirkt valgyt ir t.t.) ar tam,kad pardavus išeitų išgert,ar tik tam,kad galėtų juos apsiauti,nes jo batai lievesni.