Va galvos tai tikrai geris
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Aš irgi mėgstu skaniai rūkyti. Hašišo skonis ir ypač kvapas man labai patiko. Jei turėčiau daug, smilkyčiau namuose kaip smilkalus. Champa'os kvapas gal labiausiai panašus.. Poveikis taip pat įtiko, nenuobodžiavau. Tiesa, mėginau tik vienos rūšies (?), nežinau, kokios kilmės buvo. Gal būna ir neskanaus, nepatyriau, bet tas, kurį rūkiau, buvo gerokai skanesnis už daugelį kanapių, už visas mėgintas sativas, o ir plaučių nedraskė rūkant, nekosėjau. Gal dėl to, kad rūkiau maišytą su tabaku, "neteisingai" - "kasiakais".Sigma rašė:Man, kaip mėgstančiam parūkyt, ir skaniai parūkyt, hašas nelabai. Kas man labiausiai patiko tai purple rūšys. Mmmm....O hašas... nu nekoks skonis jo ir priot nuobodžiai.
Valgomasis hašišas nėra rūkomas, bet iš rūkomojo - tokio, kurį (ir tik kurį) daugelis čia sėdinčių suvokia kaip hašišą - gali pagaminti valgomąjį. Pas mus valgomojo gali nebent pats pasidaryti, nemanau, kad kas nors pardavinėja kokį madžnuną arba davameską. Iš hašišo arba stiprios kanapės gaminami įvairūs saldumynai, kurių viena porcija paprastai formuojama nuo lazdyno riešuto iki graikiško riešuto dydžio. Kartais sudėtyje būna ir šiek tiek opijaus arba durnaropės. Kitos dažniausios sudedamosios dalys - sviestas, smulkinti džiovinti vaisiai ir riešutai.BongMachine rašė:Hasha kiek zinau galima tiesiogiai valgyt,tieisog paimt ir praryt,tiesa tai ar ne? Kas nors bandet? Kazkur skaiciau, kad efektas buna labai galingas.
turiu kenta, jis daros, ten su kazkokiais tinkliniais maishais, vandeniu ir krosnim =] Bet zalias gaunas, toks prativnai atrodantys ir ne per stiprus.runkelis rašė:o as rukau savos gamybos hasa.