uz sita bolida atiduociau ir paskutines kelnes

Sudetingas ir neracionalus variantas:) Ka as zinau, gal geriausiai tada butu ieskotis Lietuvoj, kad butu geras kuzavas ir be variklio-uzkaltas. Bet tie varikliu perdarymai, tiuningai yra labai brangas ir neapsimokantis dalykas. Geriausia butu susirasti sveika tacka tokia kokios nori. Nes pemetineti variklius sudetingas reikalas. 2.5 tiks tik i toki kebula, kuris buvo(nes net pats kebulas skiriasi pagal variklis, skirtingas suvirinimo tasku skaicius- pas 2.5 stipresnis kuzavas eidavo), ir seip.. kitu variantu teks keisti greiciu deze, pusasius, kompa, pravodke etc... Vokieciuose e30 kainuoja dahuja, pats tokios ieskojau laisvalaikiui, man tai vienas is mylimu nuo jaunystes modeliu, man patinka sis modelis, bet ten jis jau klasika ir normalus kainuoja ~3000e. Zinok as kadais norejau CRX... Taip ir neradau, nes normalus buvo per brangus, o visa kita jau lauzu patape. As masinose esu maximalistas, aisku, jei seip del vaizdo ir metams eksplotuot, tai pilnas autopliusas to, ka tu ieskaiManttukas rašė:as taj ieshkau e30 liaudishkaj (xuliganke) man esme tik kebulas kad butu kupe... motora viena pjovimuj turiu 2.5..
teisingas pasirinkimasManttukas rašė:http://www.51state.lt/index.php/pageid/ ... ductid/511
uz sita bolida atiduociau ir paskutines kelnes
Kad kepenu ceroze greiciau parbegtu. Su metais pastebiu, kad trapus tas organizmas visgi yra. Fiziskai nebesugebeciau jau visko prakurvinet:(Sigma rašė:O nepagalvojai, kad paprasčiau ir linksmiau tą turtą paprasčiausiai pragert? Tada ir žmona pati išeis ir dar skyrybų išlaidas apmokės.naktibaldas rašė:Susirandi gera advokata ir viska su juo aptari, kad boba kuo maziau turto nurautu, jei vyks dalybos.