Rasta ir alkoholis. Suderinama ?
Siaip pas mus saite pardavineja buzas.lt, bet kiek zinau tai jau nebe.
Na o seip pas draugus pasiklausinek, manau zinos kur gaut.
Ziauri ta salvia, jei tik siaip pasisvaigint nori tai geriau nerukyk.
Cia vienas is beprasmiskiausiu reikalu su eteriu, jei ne pagal paskirti naudojamas. Juoktis tai smagu, bet veliau hrenovas jausmas, ir nakti gliukai uzsimerkus, cia po kurio laiko.
Guliu, guliu(jau miegui pasiruoses)..... bled kai dejo su pianinu kazkas(cia gliukas) pashokau nu nx, ir man daejo, kad tai yra BEPRASMISKA.
Del auginimo nieko negaliu pasakyt.
VISA TAI YRA MANO NUOMONE.Peace
Na o seip pas draugus pasiklausinek, manau zinos kur gaut.
Ziauri ta salvia, jei tik siaip pasisvaigint nori tai geriau nerukyk.
Cia vienas is beprasmiskiausiu reikalu su eteriu, jei ne pagal paskirti naudojamas. Juoktis tai smagu, bet veliau hrenovas jausmas, ir nakti gliukai uzsimerkus, cia po kurio laiko.
Guliu, guliu(jau miegui pasiruoses)..... bled kai dejo su pianinu kazkas(cia gliukas) pashokau nu nx, ir man daejo, kad tai yra BEPRASMISKA.
Del auginimo nieko negaliu pasakyt.
VISA TAI YRA MANO NUOMONE.Peace
su malonumu. salvijos pirmas dalykas niekas is seklu neaugina,ji dauginama karpiniais. karpiniui prigyti reikalingi iki1metu. po 3metu duoda pirma vaisiu( jos vaisius yra lapai-nukrite lapai) taigi pirmas vaisius iki 2 lapurunkelis rašė:niekada nebandes salvijos-nei auginti nei rukyti!koks poveikis ir apie auginima gal pora zodziu jei nesunku butu!RED&WHITE rašė:as pamenu prigeriau ziauriai ir salvijos uzrukiau,tai nu nx....belekas daresi. tik prasiziojau ir toks vientisas zvengas paeme

auga subtropiniame klimate, rugstokoje zemeje.
o zinok poveikis tai uhh... as siaip nerukytojas. kaseku isvis nerukau,nes jie vapse beveik manes nekabina. o salvija tai zinok konkreciai atjungia tave nuo realybe. iseini kazkur i kitas mintis,i pasamone. bet ji momentaliai pradeda veikti ir momentaliai baigia veikti. neblogas dalykas kartais paisdykauti

prekyba forume draudžiama.
Visais aspektais nekaltoji Meri nugali Salviota
Geriau parūkyt ir kontroliuot,nei parūkyt ir nesuprast apskritai nieko.Nieko prieš neturiu salvia,ir gal netgi pats jos užrūkyt visai norėčiau,bet tuo Mj ir geriau,parūkai išvalai sielą ir mintis,pasijuoki ir pan. O salvia dar labiau užkemša beprasmėmis haliucinacijomis smegeninę. 
Mačiau video kur vyras 40m. nuo salvios guli ant žemės ir nieko nesupranta,nu vaizdelis tai kažkodėl nejuokingas

Mačiau video kur vyras 40m. nuo salvios guli ant žemės ir nieko nesupranta,nu vaizdelis tai kažkodėl nejuokingas

Del auginimo tai tu ziauriai klysti. Va pries tris savaiciu paemiau keturis cuttingus ir visi kuo puikiausiai prigijo. Jau spejo ir po nauja pora lapeliu isleist. Del augimo greicio irgi klysti: mano motininiam augalui vos metai o jis jau beveik 2 m aukscio, sakiau siemet naujus cuttingus auginsiu o motinine nukirsiu ir nuimsiu derliu. Dabar del derliaus: salvios derliu galima imt bet kada, svarbiausia kad augalas butu bent gera pusmeti paauges ir sustiprejes, mano nuomone turetu but nemazesnis nei 50 cm. Tuomet galima skinti lapus, nebutinai laukt kol nukris, tik skinti reikia po kelis kad augalas negautu didelio soko. Zinoma, butu geriausia palaukti kol tie lapai nukris (o kristi jie krenta daznokai kai augalas pakankamai paauga).RED&WHITE rašė:su malonumu. salvijos pirmas dalykas niekas is seklu neaugina,ji dauginama karpiniais. karpiniui prigyti reikalingi iki1metu. po 3metu duoda pirma vaisiu( jos vaisius yra lapai-nukrite lapai) taigi pirmas vaisius iki 2 lapurunkelis rašė:niekada nebandes salvijos-nei auginti nei rukyti!koks poveikis ir apie auginima gal pora zodziu jei nesunku butu!RED&WHITE rašė:as pamenu prigeriau ziauriai ir salvijos uzrukiau,tai nu nx....belekas daresi. tik prasiziojau ir toks vientisas zvengas paemetaip taip tik du lapai. ir kas met derlius dideja dvigubai.
auga subtropiniame klimate, rugstokoje zemeje.
o zinok poveikis tai uhh... as siaip nerukytojas. kaseku isvis nerukau,nes jie vapse beveik manes nekabina. o salvija tai zinok konkreciai atjungia tave nuo realybe. iseini kazkur i kitas mintis,i pasamone. bet ji momentaliai pradeda veikti ir momentaliai baigia veikti. neblogas dalykas kartais paisdykauti

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Alkoholikai kartais patiria labai prasmingų haliucinacijųApvalus rašė:Beprasmemis haliucinacijomis ? Is tu haliucinaciju galima daug ko ismokti,tik nereikia jomis megautis.As tuo tikiu,kad mes per savo kvailuma to nepamatome,nes ieskome tik kaip atsipalaiduoti o ne suprasti.Puikus pavizdys senoves indenai.....Net daugiau nereikia nieko pasakyti man.Ar ne taip ?

Kokie dar senovės indėnai? Gal dar naujovės drakonai? Ar marsiečiai? Ne indėnai ir ne maurai. O jų šventikai. Ir nepripisus ratų su puse litro vodkos priruko kur nors plote, nes jiems gyvenimas liūdnas ir trumpas, o sakraliniais tikslais.
BOB - Bombs Over Bagdad!
atsiprasau jei klystu. imesk foto paziureti,labai jau smalsuimpex rašė:
Del auginimo tai tu ziauriai klysti. Va pries tris savaiciu paemiau keturis cuttingus ir visi kuo puikiausiai prigijo. Jau spejo ir po nauja pora lapeliu isleist. Del augimo greicio irgi klysti: mano motininiam augalui vos metai o jis jau beveik 2 m aukscio, sakiau siemet naujus cuttingus auginsiu o motinine nukirsiu ir nuimsiu derliu. Dabar del derliaus: salvios derliu galima imt bet kada, svarbiausia kad augalas butu bent gera pusmeti paauges ir sustiprejes, mano nuomone turetu but nemazesnis nei 50 cm. Tuomet galima skinti lapus, nebutinai laukt kol nukris, tik skinti reikia po kelis kad augalas negautu didelio soko. Zinoma, butu geriausia palaukti kol tie lapai nukris (o kristi jie krenta daznokai kai augalas pakankamai paauga).![]()
![]()

Suklydau sorrySigma rašė:Alkoholikai kartais patiria labai prasmingų haliucinacijųApvalus rašė:Beprasmemis haliucinacijomis ? Is tu haliucinaciju galima daug ko ismokti,tik nereikia jomis megautis.As tuo tikiu,kad mes per savo kvailuma to nepamatome,nes ieskome tik kaip atsipalaiduoti o ne suprasti.Puikus pavizdys senoves indenai.....Net daugiau nereikia nieko pasakyti man.Ar ne taip ?Kaip į temą.
Kokie dar senovės indėnai? Gal dar naujovės drakonai? Ar marsiečiai? Ne indėnai ir ne maurai. O jų šventikai. Ir nepripisus ratų su puse litro vodkos priruko kur nors plote, nes jiems gyvenimas liūdnas ir trumpas, o sakraliniais tikslais.

derlius apie 40 gr +-. Foto dabar neturiu bet greitu metu galesiu idet. Dabar tik motina stipriai nukentejus nes kai i kaimo gryna ora veziau reikejo nukirpt virsus nes i masina netilpo, o po to dar vetra palauze, bet vis del to atrodo ispudingaiRED&WHITE rašė:atsiprasau jei klystu. imesk foto paziureti,labai jau smalsuimpex rašė:
Del auginimo tai tu ziauriai klysti. Va pries tris savaiciu paemiau keturis cuttingus ir visi kuo puikiausiai prigijo. Jau spejo ir po nauja pora lapeliu isleist. Del augimo greicio irgi klysti: mano motininiam augalui vos metai o jis jau beveik 2 m aukscio, sakiau siemet naujus cuttingus auginsiu o motinine nukirsiu ir nuimsiu derliu. Dabar del derliaus: salvios derliu galima imt bet kada, svarbiausia kad augalas butu bent gera pusmeti paauges ir sustiprejes, mano nuomone turetu but nemazesnis nei 50 cm. Tuomet galima skinti lapus, nebutinai laukt kol nukris, tik skinti reikia po kelis kad augalas negautu didelio soko. Zinoma, butu geriausia palaukti kol tie lapai nukris (o kristi jie krenta daznokai kai augalas pakankamai paauga).![]()
![]()
ir koks derlius?kiek lapu nemete?

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Ne, ten šamanai visada kažko užsimetę ar atchodni vaikščiojo, tai keistai atrodė ir jų visi bijojo. O šamanai nieko nebijojo, nes pastoviai tūsinos. Tai užtūsindavo šamanas, po to kokį rytą suprasdavo, kad jau ruduo, kad neturi atsargų žiemai, kad dar kažkas... Tai ir eidavo gentainius parint, kad reik jiems naujų batų. O kad nachališkai neatrodytų, tai varydavo litanijas apie tai ką prirūkę buvo sugalvoję. Dar porą pypkių prieš tai sutraukdavo. Patys žinot, kaip gerai einas parint parūkiusApvalus rašė:Suklydau sorrybet ar ne taip buvo ? Juk jais ir tikedawo ka jie pamatydawo tose haliucinacijose.

BOB - Bombs Over Bagdad!

O kaip manai kaip pagonys tuos dievus sugalvojo ? Pasakysiu iskart,neturiu nei zalio supratimo,bet juos vaizduodavo irgi ne taip kaip zmones,todel galiu teigti(tai mano nuomone) kad jie pisdawo kokius haliunocinogenus.Nesidomejau pagoniskais ritualais,ka vartodawo ir pan.Apsviesk mus Sigma.
idomu idomu kaip atrodo lietuviska salviaimpex rašė:
derlius apie 40 gr +-. Foto dabar neturiu bet greitu metu galesiu idet. Dabar tik motina stipriai nukentejus nes kai i kaimo gryna ora veziau reikejo nukirpt virsus nes i masina netilpo, o po to dar vetra palauze, bet vis del to atrodo ispudingai![]()

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas