HPS nebūna 200w, nebent 250w. Aš tai patarčiau Paimti fluoro vegetacijai, o tik žydėjimui pakeist į HPS nes taip sutaupysi elektros ir augalėliam bus smagiau augtKdee rašė:na jei toki room'a darysi tai imk ne fluoroscentines lempas o paimk koki 200W HPS'a manau turetu uztekti tokiam cab'ui, o del seklu tai bandyk www.greenhouseseeds.nl visos feminizuotos uz patrauklia kaina nuo 20'ies Euru.
Ok, aišku, va lempa tarkim tokią, bet į ką man ją įsukti , kur nusipirkt tą dalyką kuris jai teiktų energiją, kad ji degtų ? Ir kaip jis vadinasi ? O dėl straino nusprendžiau Big Bang . Ačiū Kdee už linkąKdee rašė:na jei toki room'a darysi tai imk ne fluoroscentines lempas o paimk koki 200W HPS'a manau turetu uztekti tokiam cab'ui, o del seklu tai bandyk www.greenhouseseeds.nl visos feminizuotos uz patrauklia kaina nuo 20'ies Euru.
na jei hps desi, ta dar kokia 10 cm atimk is aukscio + dar vazono zuksti, tai beveik nelieka vietos, tuo labiau hps prie augalu prielietus nudeginsi.fallout rašė:Aišku, ok, imsiu HPS'ą. Va dar iškilo dilema, ten kur prieš tai išrinkau vietą pasvarsčiau tai nelabai išeitų, nes ten reikalingas priėjimas, kurį cab'as užstotų, tai va sekanti vieta kuri tikrai laisva ir galima laisvai naudot, bet ar ne per mažai erdvės <po kaire langas, tai manau pakankamai patogu kad tiesiai ten būtų išpučiamas oras> ? Įmanoma tokiam būtų augint kad ir Big Bang'ą ?Nes manau pritaikius karpymo techniką kokią, tai galima kad labai į viršų nesistiebtų ?
[ nuotrauka ]
Cab'ą aš ir noriu konstruotis. Ok, aišku, ieškosiu kitos vietos tuomet ;] Turiu taip vadinamą 'tamsų kambariuką' bet ten pelesio kvapas kažkoks yra ir vėsu pakankamai, bet šiaip ta patalpa ideali auginimui, nu reiks apžiūrėt viską, ačiū už patarimusLegalus rašė:Taip tikrai per mazai vazonu aukstis ir nuo lempos turi buti atstumas netilps cia niekaip. Ir tu manai kambari atviram auginti ant spintos? Nes nakti jai ziuresi tv ar uzdegsi sviesa blogai bus reikia kad butu visiskai tamsu taigi konstruokis dezia arba senoi spintoi isirenk.
o del zydejimo tai jau kita kalba, reikia iki to dagyventiLegalus rašė:Auginimui su liuminisensinem. O zydejimui ka darytum?Linukas rašė: tokioj vietoj as bandyciau su liuminisensinem auginti, jas bent prie augalo galime prikisti arti, nenudeginsi.
na laukiam kitu nuomoniu.
nepyk...bet man rodos kad tu nieko neuzauginsi. smegeneliu ir elementaraus mastymo trukumas.fallout rašė:Aišku, ok, imsiu HPS'ą. Va dar iškilo dilema, ten kur prieš tai išrinkau vietą pasvarsčiau tai nelabai išeitų, nes ten reikalingas priėjimas, kurį cab'as užstotų, tai va sekanti vieta kuri tikrai laisva ir galima laisvai naudot, bet ar ne per mažai erdvės <po kaire langas, tai manau pakankamai patogu kad tiesiai ten būtų išpučiamas oras> ? Įmanoma tokiam būtų augint kad ir Big Bang'ą ?Nes manau pritaikius karpymo techniką kokią, tai galima kad labai į viršų nesistiebtų ?
[ nuotrauka ]