Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
hsf rašė:Iskilo 1 beda.. Augalas - Northern Light. Amzius - 2,5men. Trasos Schultz 10-15-10 (tresiu po puse rekomenduojamos dozes kas savaite). Auga balkone. Vazonikas 12l. Augalo ugis 95cm.
Siaip del pacio augalo augimo nesiskundziu.. Per diena paauga po ~ 1-2cm. Naujos sakeles (augancios is "pazastu") auga taip pat sparciai. Tai vat augalas panasiai pries 1 men parode lyti, islindo moteriski plaukeliai.
Bet pastebejau keista fenomena: tie plaukeliai lenda tik is pazastu ir tai po kelis plaukeliu vienam aukste. Tarkim vienam aukste iseina 2 lapai, tai tose "pazastyse" isauga 2 ataugeles is kuriu islenda po 2 plaukelius. Nzn kiek esu mates kitiems tu plaukeliu auga daxuje.. Ai dar vat pastebejau kad tie seniausiai isdyge plaukeliai ir parudavo jau.. Jeigu taip ir toliau tai uz menesio gal ir turesiu puse g putalo
Atsiprašau, apsirikau - NL yra gryna indika. Tiesiog aprašymas ir net nuotrauka man labai priminė kai kurias sativų savybes - mažažiediškumą ir ilgą žydėjimą.
Plaukelių turėtų padaugėti.
Tai dėl tų plaukelių nėra ko jaudintis, net nepradėjo žydėt tavo augalas, o tik parodė lytį, tai vadinama preflowering'u, tarkim augalą (motininį) kurį laikai pastoviai 18 / 6 irgi parodo lytį, bet žydėt nepradeda. Tavo NL turėtų žiedus pradėt megzt rugpjūčio vidury kažkur...
Vygis rašė:As klausiau ar yra kas susidure su tokia problema kaip ja isprest...
na jau per velu ka nors keisti. chemija nudegino lapus. tos chemijos tikrai is lapu nei nuplausi nei kitaip beistrauksi.
kita karta buk atsargesnis. siulyciau naudoti kuo maziau chemijos. o jei skraido kokios musikes, tai nera ko bijoti. kai atsiras parazitu tada silpnesne doze gali bandyti naikinti.
yra pakanakamai jautrus augalas, reikia but atsargiam, elgtis kaip su nekalta mergaite
Vygis rašė:As klausiau ar yra kas susidure su tokia problema kaip ja isprest...
na jau per velu ka nors keisti. chemija nudegino lapus. tos chemijos tikrai is lapu nei nuplausi nei kitaip beistrauksi.
kita karta buk atsargesnis. siulyciau naudoti kuo maziau chemijos. o jei skraido kokios musikes, tai nera ko bijoti. kai atsiras parazitu tada silpnesne doze gali bandyti naikinti.
yra pakanakamai jautrus augalas, reikia but atsargiam, elgtis kaip su nekalta mergaite
Sakai per velu? O jai mano augaliuko virsui augantis lapai labai grazus gal del tu poros lapu nieko neatsitiks kaip manot???
manau del to kad indika ir lapai nlb telpa ir uzhsilenkia, ant mano indiku irgi taip. o sativa kadangi siauri ir ilgi lapai tai nesilenkia krashtai. bent jau man taip atrodo
hmz...bet mataij vakar nebuvo uzsilenke auginu shining silver haze, 20%thc...taij jei vakar nebuvo uzsilenke, vadinas viskas buvo geraij..per nakti uzsilenke...hmz..
galimas dalykas... paaugti taij tikraij paaugo..kiekviena diena pas mane min po centimetra dabar auga... ziurejau filma Jorge.Cervantes.Ultimate.Grow. tai ten lyg ir sake jai taip atsitinka vadinas per mazaij dregmes..per silta gal..hmz...tipo reikia lasityt kiekviena diiena ir viskas bus geraij..bet ash jau taip laistau kiekviena diena..
pas mane panasei ....as irgi nusprendiau kad nuo karscio.padek keleta idu su vandeniu dregmei palaikyti.nupusrk ryte ar vakare ...tik su laistymu neperlenk o tai ir saknys prades lenktis ..... tik man is foto atrodo kad ten pas tave braskes o ne MJ labai jau skaniai atrodo!
aciu uz komplimenta...man irgi skaniai atrodo... ishsiaiskinau..dregmes trukumas...karsta dienele joms buvo...taij ishsijungus lempoms apipurskiau su vandeniu...iki lempoms ysijungiant taijp padarysiu du tris kartus...tik aisku ne anksciau neij puse h...nes paskuij gali nudegti lapaij jei liks laseliu ant lapu...
jug ne su chemija purskiu... o jei nesi mates taij pats kaltas..ash taij maciau...ir ne vienam filmuke..tamsoje apipurkst lapus...ir tamsoje laistau priesh ysijungiant sviesoms... ir sode mama purksdavo atsimenu... taip kad jei tu nemateij taij nereiskia kad purksti nereikia
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...