SUSITIKIMAS
Tusas vienutei.Primesk.Gurman rašė:Kiek girdejau, tai sekantis 7oj Vilniaus policijos nuovadoj bus, iskart cemodane, po 6 i viena. Nesibelskit, ieikit kaip i namus, drasiai ir nedvejodami, veliavos konfiskuojamos, batu raishteliai irgimartynass rašė:Taj ka jau baigesi organizawimai? ar dabar jau kaledu lauksit
kpz esi buves?taip tai tra teisybe apie konfiskuojamus daigtus!geriau ten nepapulti!bent jau ne del MJ.Gurman rašė:Kiek girdejau, tai sekantis 7oj Vilniaus policijos nuovadoj bus, iskart cemodane, po 6 i viena. Nesibelskit, ieikit kaip i namus, drasiai ir nedvejodami, veliavos konfiskuojamos, batu raishteliai irgimartynass rašė:Taj ka jau baigesi organizawimai? ar dabar jau kaledu lauksit
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
vat pries rukydamas pries tai pagalvok apie tusa vienutej!Manvydas rašė:Tusas vienutei.Primesk.Gurman rašė:Kiek girdejau, tai sekantis 7oj Vilniaus policijos nuovadoj bus, iskart cemodane, po 6 i viena. Nesibelskit, ieikit kaip i namus, drasiai ir nedvejodami, veliavos konfiskuojamos, batu raishteliai irgimartynass rašė:Taj ka jau baigesi organizawimai? ar dabar jau kaledu lauksit
Kažkaip nesijaudinu dėl to.runkelis rašė:vat pries rukydamas pries tai pagalvok apie tusa vienutej!Manvydas rašė:Tusas vienutei.Primesk.Gurman rašė: Kiek girdejau, tai sekantis 7oj Vilniaus policijos nuovadoj bus, iskart cemodane, po 6 i viena. Nesibelskit, ieikit kaip i namus, drasiai ir nedvejodami, veliavos konfiskuojamos, batu raishteliai irgi
Meetas AIRIJOJE GYVENANTIEMS
taigi perskridau cia..pasiulymas toks: kodel gi nesusirinkus Airijos LIETUVIAMS ish LEGALUS.NET? mm? pradzioj reiktu zmoniu gyvenanciu Airijoj skaiciaus, kiek cia musu yra?tad butu malonu jei prisipazintumet.. ir ka manot apie taij?apsimoka ar ne?
tai mano PIRMAS AUGINIMAS... bus ir antras....
Re: SUSITIKIMAS
man įdomu ar įvyko jūsų susitikimas? paskaitęs postus tai spėju, kad NE? gaila, kad aš čia gan vėlokai jus atradau; tikrai būčiau dalyvavęs
pakolkas dar ne,nors su kaip kuriais nteko neseniai susibegti.maloniai pacilinome labai daug pasidalindavome mintimis kas kaip augina ir atskleidziame savo igudzius,pasidaliname seklomis ir t.t. tai susikeiciame kokiai roll popieriukais tai pavaisiname savais isaugintais produktais,darzovemis ir t.t.
Man tai ir be būtų labai gerai.... Taip jėga būtų pašnekėt su daug patirties turinčiais augintojais, pasidalinti žiniomis... Labai smagu būtų, manau geriausia tai vieta tai Kaunas, nes vilniečiui belstis į Klaipėda arba atvirkščiai nėra jau tokia smagi kelionė, o Kaunas nuo visų vienodai nutolęs
It's form the Earth
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Tai kad nelabai vienodaiHerbas rašė:Man tai ir be būtų labai gerai.... Taip jėga būtų pašnekėt su daug patirties turinčiais augintojais, pasidalinti žiniomis... Labai smagu būtų, manau geriausia tai vieta tai Kaunas, nes vilniečiui belstis į Klaipėda arba atvirkščiai nėra jau tokia smagi kelionė, o Kaunas nuo visų vienodai nutolęs
I'm back.
ne tiek jau ir vienodai,bet +/- ten tu km
Kas už
Sveiki Kaunieciai ir Kauno sveciai gal kas zadat sestadieni berods i eglutes iziebima varyt?