Nuotrauka Nuotrauka

Bushas nori i Irana?

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.

Ar reikia eiti i Irana?

Jokuiu budu, bus visiems karshta
12
63%
aisku eit, uzp*so musulmonai
2
11%
mane kamuoja tik zoles klausymai
5
26%
 
Viso balsų: 19

Gurman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: 2007-02-12, 12:52
Reputacija: 0

Standartinė Gurman »

no_one rašė:
Gurman rašė:Australija yra genialiausias pavyzdyz, kad teismai ir istatymai- tera mitas ir samokslas priesh zmones.
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of ... lonization
neskleisk ereziju. autralija kaip valstybe sukure ne nusikalteliai.
Gurman rašė:Amerika supranta viena- tuoj grizhta kariai, is Afganistano, Irako, ir visi jie eis ant UNEMPLOYMENT, kaip karo veteranai. O tai turi moketi valdzia. JAV neturi tiek milijardu kas menesi
jo.... valstybei, kurios BPV yra virs $13 trilijonu, planuojamas gynybos departamento biudzetas 2009-iems - virs $515 milijardu, o karines pajegas sudaro virs 1.5 milijono kariu, sumoket pasalpas 150000 kareviu bus milziniskas ekonominis smugis... absurdo teatras...

o pabaigai - straipsnis, paremtas FAKTAIS:
http://www.voanews.com/english/2008-07-28-voa43.cfm
Tu man dar duok www.whitehouse.org adresa su FAKTAIS =]]

Tu man dek kiek nori skaiciu, paaishkink tuomet, jei nera ekonomikos nuozhlugio, kodel zmones kaikuriuose valstybese MASISHKAI palieka savo namus (mortgage sistema), nes nebegali pajegti moketi uz tai. Kyla PROPERTY tax, kyla mokesciai gynybai.
JAV i savo kariuomene pradeda imti net nebepileicius. Jie suteikia teise nelegaliems latinosams (puse Los Andzhelo) teise ir galimybe islist is vadinamuju subsidiced buildings kaimynisciu.
515 milijardai ne tokia jau didele suma, kai turi KELIU MILIJONU ARMIJA.
Paskaiciuok, kiek aprupint reikia vienam kariui babkiu metams, ir kas yra 515 milijardu, neskaitant RAKETINIO kuro, LAIVYNO KURO, pashalpos kariams, NAUJI GINKLAI ir ekipiruote. Pinigai TRENIRAVIMUI kariuomenes. O uz gynybos sitemas toje pacioje Lenkijoje kas mokes? Lenkai? =] Ar uz dyka atsiras? Apmokint lenkus dirbti su ta texnika, arba islaikyti ten savo personala. Tam babkiu nereik? 515 milijardu yra tik skaiciai, o pagalvojus apie islaidas- lashas juroje.
BVP 13trilijonu, o JAV skola Centraliniam Bankui kokia? =]]]] Tuos skaicius paziurek =]]]
Tai net jei gausis vienam kariui metams reiktu 1000$, tada jie aprupintu 1.5 milijono. O algas moket kareiviams? =]]]
Is kur papildomu babkiu? Ginklus parduot. Kaip? Pradeti kara.

Mane stebina, kad pacioj Amerikoj tukstanciai zmoniu praregi ir supranta, kad visa tai zingsniai ties martial law isigaliojimo, bet ne, yra zmoniu, kurie uz vandenyno, kurie zino geriau, kas daros PAPRASTOS ameriietishkos LAIUDIES nudienos gyvenime.

Ar tu zinai, kad Homeland security yra sponsoruojama taipogi kariuomenes? Ir as zinai, kad Homeland Security ne tik barakuose, o New Yorko gatvese KASDIEN. Tai uz dyka irgi?
Taipogi, Pentagonas kasmet skiria milijonus kariniu zaislu gamybai (legendiniai zaislai-kareiviai, kur nuolat per Cartoon Network rodo,) literaturai, kariuomene isleidzia milijonus reklamai per TV, propagandai per naujienas. Tu manai 515 milijardu gali tai visa padaryti? Nejuokink. Tai trilijonu reikalas, deshimciu trilijonu. Ir Amerikoje viskas turi savo fonda. Tu manai 515miliajrdu uzteks tokies proektams kaip FEMA Camps, i kuriuos veda gelzhinkelis, statomos malunsparniu aikshteles, duju kameros, apsaugos irengimai.

As suprantu, kad galima traukti informacija aklai ir ja postint. Bet mastyt logishkai ar MAN KISHA TEISINGA INFORMACIJA, ar mano KAD ASH NEISSIVYSTES ASILAS, va ko reikia. Tau sako skaicius- primesk logishkai, kas kaip- negauni konkretaus skaiciaus, gauni konkretu atsakyma- GALIMAS VARIANTAS TOKS AR NEGALIMAS.
Informacija gali buti geriausiu ginklu, bet taipogi informacija gali buti geriausiu ginklu priesh pati save, jei nemoki jos apdirbt.
Manvydas
Guru
Guru
Pranešimai: 1163
Užsiregistravo: 2008-05-28, 16:58
Reputacija: 0

Standartinė Manvydas »

Ko jūs čia depresuojat visi apie tuos karus.Bus nebus,ateitis parodys.O tos visos pranašystės man atrodo daug maž kvailos.Jos taip sukurtos,kad kaip nori taip dėliokis. :)
no_one
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2006-11-25, 13:24
Reputacija: 0

Standartinė no_one »

beprasmė diskusija, Gurman. tu net nežinai kad FEMA ir gynybos departamentas yra 2 visiškai skirtingi dalykai (su atsirais biudžetais).
Gurman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: 2007-02-12, 12:52
Reputacija: 0

Standartinė Gurman »

no_one rašė:beprasmė diskusija, Gurman. tu net nežinai kad FEMA ir gynybos departamentas yra 2 visiškai skirtingi dalykai (su atsirais biudžetais).
=]]]]] Nu va ir neblogas atsakymas =]]]] turbut pats galva pasikesei, ir nusprendei- nixuja pasakyt negaliu, ieskoti informacijos tingiu- gincytis beprasishka =] Nu beprasmihska, tai beprasmishka, as ir nesitikiu, kad tokia informacija visi priims- per daug propagandos galva plauna =] Viskam savo laikas =] Taciau. turbut, jei nutiks taip, kad teks atsimint mano zodzius- nekesit, nors ir buvau teisus =] Man shirdis neskauda, zinai, as ka galiu padaryt, padariau- informuoju.

FEMA sponsoruoja federalines agenturu.

http://noworldsystem.com/category/fema-camps/

Paskaityk, paziurek =] As nezinau, kas ka zino- BET TAU TRUKSTA ZINIU.


aplamai,

www.prisonplanet.com
www.jonesreport.com
www.infowars.net

Paieskos zodziai youtubej arba guglej- NEw World Order, Alex Jones, FEMA CAMPS, Population Control, ENSLAVEMENT of humanity ir t.t.

Bukit apshviesti, nes butent tai suteike Iliuminati galia virsh tokiu baranu bandos kaip paprasta liaudis.
martynass
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 531
Užsiregistravo: 2008-08-17, 00:03
Reputacija: 0

Standartinė martynass »

Juk ne veltui Nostradamas ispranasavo, kad 2018 Kinija taps swarbiausia pasaulio valstybe, o 2043 metais islamas taps waldancia pasaulio religija, Turbut cia wiskas susieta 8/ :/
Manvydas
Guru
Guru
Pranešimai: 1163
Užsiregistravo: 2008-05-28, 16:58
Reputacija: 0

Standartinė Manvydas »

martynass rašė:Juk ne veltui Nostradamas ispranasavo, kad 2018 Kinija taps swarbiausia pasaulio valstybe, o 2043 metais islamas taps waldancia pasaulio religija, Turbut cia wiskas susieta 8/ :/
Kažkaip nelabai tikiu.Man rodos truputį perdėta.O nostradamo pranašystės,tai apgaulingas paprasčiausiai sakinys,kurį susideda žmonės taip kaip jiems labiau tinka ir patinka.Ak tie žmonės.
no_one
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2006-11-25, 13:24
Reputacija: 0

Standartinė no_one »

Gurman rašė:FEMA sponsoruoja federalines agenturu.
pranešk kai sugebėsi parašyt bent vieną rišlų ir taisyklingą sakinį lietuvių kalba, neturiu nei laiko nei noro aiškintis ką šitas žodžių kratinys turėtų reikšt.
Gurman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: 2007-02-12, 12:52
Reputacija: 0

Standartinė Gurman »

no_one rašė:
Gurman rašė:FEMA sponsoruoja federalines agenturu.
pranešk kai sugebėsi parašyt bent vieną rišlų ir taisyklingą sakinį lietuvių kalba, neturiu nei laiko nei noro aiškintis ką šitas žodžių kratinys turėtų reikšt.
Ogogo! Esi ant tiek neispruses sitoje temoje, kad viskas prie ko begali prikibt ir parashyt komentara- tai mano gramatika? =]] Labai "intelektualus" poelgis =]] Kad man i tave nusispjaut isvis, tau ne px? =]] Bet del prikolo pataisysiu savo klaida:
FEMA (A didzioji su nosine) sponsoruoja federalines agenturos.
O praneshu as tau dabar- esi tapke, eik skuskis adminams, kad tave izeidineja =]]]
Toblinas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 57
Užsiregistravo: 2008-07-14, 22:18
Reputacija: 0

Standartinė Toblinas »

na as tikiu kad yra zmoniu kurie zino daugiau uz mane ir daugiau uz kitus,visokie aiskeriagei ir t.t. todel nematau pagrindo jais netiketi! paziurekit net toi pacioj biblijoj bbuvo ispranasauta kad pries pasaulio pabaiga didziosios nuodemingos gyvates (JAV) pasididziavimas sugrius, cia pranasystes Jonui beroc, ir paziurekit dvynuku neber ... aisku cia gal ju paciu ismoja bet... Zodziu vien savo galva pasikliaut negali reikia ziureti visu nuomones ;)
taika :)
Sigma
Guru
Guru
Pranešimai: 2205
Užsiregistravo: 2004-07-07, 11:19
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Kadangi tema perėjo į asmeninių savybių aiškinimąsi, ji rakinama.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Tema užrakinta