Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
Maciau ju senukuose,bet padaugint ju neimanoma ? Papasakok labiau nes tokia beda ne tik farmer manau atsitiko.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
Re: problema ar neproblema ?
Žinoma šalnos..TheFarmer rašė:[ nuotrauka ]
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
didziules
sveikuciai visi..truputeli buvau dinges(atjunge neta
) tai va, labai jums aciu uz patarimus, tai as taip ir darau,lankstau, nes kitos iseities kaip ir nera...zinoma kazkas cia siule kirpt, bet tikraij nekirpsiu, jau ziedaij kraunasi..grazuciai(veliau imesiu foto) , kaip as galiu nukirpt..ne jau ne! aciu..
prilanksciau belekaip, ryt perlankstysiu dar, mat yra maza beda, net nebera kur lenkt..siena.. na kaip nors.. aciu jums labai kolegos..dzah aciu uz savotiska komplimenta...
visiems sekmes... greit imesiu foto.. iki 

tai mano PIRMAS AUGINIMAS... bus ir antras....
Nelaime ! Prasidejus zydejimui sakau duosiu daugiau fosforo.. Ir man atrodo persistengiau. Daviau daug fosforo ir mikro elementu ir po 5 dienu rezultatas toks:
[ nuotrauka ]
Lapai pradejo ruduoti nuo krastu.. Ta ruda tokia bronzine daugiau.. Ka siulot daryti ? Tos trasos buvo grudeliu pavidalu, tad nespejusias istirpti nukasiau ir ismeciau ir uzhpyliau ant augalo po kibira vandens, kad "praflushintu" trasas. O gal cia kaskas kitas ? Padekit ;\
[ nuotrauka ]
Lapai pradejo ruduoti nuo krastu.. Ta ruda tokia bronzine daugiau.. Ka siulot daryti ? Tos trasos buvo grudeliu pavidalu, tad nespejusias istirpti nukasiau ir ismeciau ir uzhpyliau ant augalo po kibira vandens, kad "praflushintu" trasas. O gal cia kaskas kitas ? Padekit ;\
Jei ne šaltis, - augaliukas dar ilgai būtų žaliasSigma rašė:Patys jūs diedai marozaiŠalnos mat
Senatvė augalui, nesiparink.

Čia gi augalui per ankstus ruduo prasidėjo, dėl šalčio meta lapus. Jis automatiškai, savo "jėgas" deda į reikalingiausias vietas, į žiedus, kad spėtų sėklas subrandinti. (nors ir neapdulkinta)..
Pas mane, gėlyne, ne viena gelė taip pat atrodo..
Kaip ir sakei, teisingai - bijoti nėra ko..
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Šalnų tai tikrai dar nebuvo.hipiukas rašė:Čia gi augalui per ankstus ruduo prasidėjo, dėl šalčio meta lapus.
Apsidairykit aplink. Šermukšniai, šaltalankiai jau raudoni, kai kurie medžiai irgi greitai keičia spalvas. Kai kurie augalai labai jau ankstyvai rudeniu pasipuošė. Keista, nes dar visai šilta. Įdomu, ką jie nujaučia.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Ką tai reiškia: Reiks daugiau "flushinti".?ganjaFAMA rašė:Sigma tai cia tik pora nufotkinau. Yra ir isvis mirusiu lapu. . Tikiuosi nebeplis tai.. Reiks daugiau "flushinti".

Nurink tuos visus nudegusius lapus.
Su granuliuotom trąšom reik labai atsargiai. Jos būna labai stiprios. Reik skaityt instrukcijas, daryt tirpalus ir laistyt po truputį augalą pratinant prie didesnių koncentracijų. Nors nėr gerai užmaitint augalą chemiją, bet pripratint jį prie labai didelių trąšų dozių tikrai galima. Tik ar reikia to?
Juk yra Biopon labai daug skystų trąšų įvairių, jeigu norisi stiprios koncentracijos trąšų.
BOB - Bombs Over Bagdad!
kai pirkau ant pakio buwo parasyta ph 5.5-6.5.. su mikroelementais.. Jau nusipirkau dolmilciu, tai ar berti ju i vazona ? ir jei taip tai kiek berti ???Sigma rašė:Jie nurūgština dirva. Manai, kad tavo dirva rūgšti? Kokia dirva vazone?TheFarmer rašė:O del dolmilciu tai manau blogiau juk nebus ? nupirksiu ir papilsiu i vazona siek tiek..
Sigma "uzhflushinti" reikstu duoti daugiau gryno vandens, kad likusias trasas isplautu. Sendien nuvaziavau.. tai vaizdas liudnas. Gal daugiau nudegimu nebebuvo, bet sveiki lapai visi nuleipe.. Merdeja man rodis tie augalai :\ Nuskyniau tuos lapus nudegusius.. Nevykes as augintojas
visa vasara taip puikiai ejosi, o dabar kai liko tiek nedaug ir pffff.

Nebuk pesimistas.. Nepasiduok !ganjaFAMA rašė:Sigma "uzhflushinti" reikstu duoti daugiau gryno vandens, kad likusias trasas isplautu. Sendien nuvaziavau.. tai vaizdas liudnas. Gal daugiau nudegimu nebebuvo, bet sveiki lapai visi nuleipe.. Merdeja man rodis tie augalai :\ Nuskyniau tuos lapus nudegusius.. Nevykes as augintojasvisa vasara taip puikiai ejosi, o dabar kai liko tiek nedaug ir pffff.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 234 Atsakymai
- 155346 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas hipiukas
-
- 240 Atsakymai