Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
as kai pirma karta growinau , ir tai buvo low #2 , tai naudojau Schultz 10.20.10 lyg , dedavau 1/4 tea spoon ir jiems labai patikdavo taip speju nes visi buvo labai veslus ir gan auksti apie 50cm.
ysikisiu xebra ir ash... cia kazkas teisingaij pasake geriau maziau ...ash pridursiu neij per daug... man niekad nebuvo nudege augalai..dedu y 2l vandens viena arbatini sauksteli trasu ir man viskas okei.. nejau instrukciju nera pas jus ant trasu? ar norit dedami daugiau trasu pasiekt geresniu rezultatu? pas mane ant trasu parasyta 2arbatiniai sauksteliai 1galonui vandens..taij ash taip ir darau..jokiu bedu nebuvo, tikiuos ir nebus..linkiu sekmes visiems..
bet nepamirskite reikia atsizvelgti i augalo veisle,dydi,health,ir t.t.taip kad pries dedami trasas pagalvokite ar jusu augalas pasiruoses priimti atitinkama doze!
sutinku ir taij...jei bijai pertrest pradek nuo mazhu doziu..poto palaipsniai didink.. ar ne taip runkelis? beje gal zvilgtelk y fotografiju skyriu, primeciau foto, gal koki komenta ar siaip?
runkelis rašė:viskas puiku su tavosiomis maciau !tarp kitko nusipelnei pagyrimo nes tvarkingai prie fotografiju pateiki informacija!
nu tada puiku.. na cia tenka but tvarkingu...labai nemegstu kai peikia... ish klaidu reikia mokytis... jau runkeli norim nenorim teks mums susitikt po derliaus..
runkelis rašė:viskas puiku su tavosiomis maciau !tarp kitko nusipelnei pagyrimo nes tvarkingai prie fotografiju pateiki informacija!
nu tada puiku.. na cia tenka but tvarkingu...labai nemegstu kai peikia... ish klaidu reikia mokytis... jau runkeli norim nenorim teks mums susitikt po derliaus..
susitiksim,tik kaip stuffo turesiu nes be stuffo nemegstu sveciuotis,susitikineti!
Sveiki, gal galit patart kas nutiko mano augaliukams? tik pradejo augt pirmieji lapeliai ir pradejo vyst.. o kiti kurie dar nespejo is po zemiu islist, tai ir nebeislenda ,.,.
trava rašė:Sveiki, gal galit patart kas nutiko mano augaliukams? tik pradejo augt pirmieji lapeliai ir pradejo vyst.. o kiti kurie dar nespejo is po zemiu islist, tai ir nebeislenda ,.,.
sviesos duodi? jug augaliukaij stiebias y sviesa... jei duodi sviesa, taij gal vandens per daug duodi? arba ish vis neduodi.. geriau nufotkink..
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...