Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki, norejau pasiteiraut, kokias geriausiai seklas pirkt, kad neaugtų labai aukštos ir aiškū būtų veiksmingos. Auginčiau viduje.
Žiurejau kažkokias skunk seeds...
Nu patarkit.
Red&White'ai, patarima duosiu, ypakavima padaryk kitoky, nes gali seklos susitraiskyt ar kas nors panasaus. Beto, jejgu nesudetinga, geriau pakelk kaina ant tu 5 lt, bet tegu pastininkas namo parnesa, nes pvz pas mane pasto dezuteje buwo voke, o jejgu ta voka kas nors paimtu? Mano manymu galetu buti didesne apsauga, bet vistiek tau dekui uz tawo shopa
Sensation rašė:Red&White'ai, patarima duosiu, ypakavima padaryk kitoky, nes gali seklos susitraiskyt ar kas nors panasaus. Beto, jejgu nesudetinga, geriau pakelk kaina ant tu 5 lt, bet tegu pastininkas namo parnesa, nes pvz pas mane pasto dezuteje buwo voke, o jejgu ta voka kas nors paimtu? Mano manymu galetu buti didesne apsauga, bet vistiek tau dekui uz tawo shopa
O gal dar tegul ir uzaugina uz tave? ir surukyt uz tave? Tai ne jo problema kokia tavo pasto dezute! Zmogau, pagalvok prises rasydamas. o seklos ne stiklas nesudus. ju su presu nespaudzia...
Sensation rašė:Red&White'ai, patarima duosiu, ypakavima padaryk kitoky, nes gali seklos susitraiskyt ar kas nors panasaus. Beto, jejgu nesudetinga, geriau pakelk kaina ant tu 5 lt, bet tegu pastininkas namo parnesa, nes pvz pas mane pasto dezuteje buwo voke, o jejgu ta voka kas nors paimtu? Mano manymu galetu buti didesne apsauga, bet vistiek tau dekui uz tawo shopa
O gal dar tegul ir uzaugina uz tave? ir surukyt uz tave? Tai ne jo problema kokia tavo pasto dezute! Zmogau, pagalvok prises rasydamas. o seklos ne stiklas nesudus. ju su presu nespaudzia...
Pas mane buwo 1 sutraiskyta ir keleta skilusiu. Tj dar nori papriestaraut? As mastau pries rasydamas.
cia pas mane dvieju rusiu. Afrika ir kazkokia kita. Viena sekla atrodo kaip grikiu sekla kokia ;D o kita kaip dumu ziedelis, tik nesudziovintas.. Nieko speju neisdygs man...
Clownas rašė:cia pas mane dvieju rusiu. Afrika ir kazkokia kita. Viena sekla atrodo kaip grikiu sekla kokia ;D o kita kaip dumu ziedelis, tik nesudziovintas.. Nieko speju neisdygs man...
Mažiau tokio dydžio foto mėtyk,jau geriau link'ą.O man tavo tos sėklos į kukurūzus tuos panašesnės.
Siulau atskira tema sukurti kur tokie linksmintojai kurie xui parisi kaip issidirbineja, grikius perka, arba kotus dziovina galetu savo fotkes kelti ir linksminti liaudi DDDDDDDD
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...