Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Gerai gana jau, api*piso tai apipi*so... Būna gi... Aš iš papūgų maisto jums duosiu ir neatskirtumėt taip pat... Geriau jau eikit http://www.legalus.net/dis/viewtopic.ph ... &start=300 ir atsakykit i mano klausymą, laukiu atsakymu bet niekaip nesulaukiu.
gal atsirastu koks geras zmogeliukas kuris galetu dykai atsiusti kokias kelias seklas jai kam yra salygu buciau deginkas pirmas kartas tai expermentuosiu dar tik gal veliau reiks rimciau uzsiimt jaj pasiseks(seklu noriu pameginimui ar kas gausis ar ne ar isviso net nepradet)Aciu jaj ka i PM! seip jai ka as is panevezio
SleeT rašė: gal atsirastu koks geras zmogeliukas kuris galetu dykai atsiusti kokias kelias seklas jai kam yra salygu buciau deginkas pirmas kartas tai expermentuosiu dar tik gal veliau reiks rimciau uzsiimt jaj pasiseks(seklu noriu pameginimui ar kas gausis ar ne ar isviso net nepradet)ačiū jaj ka i PM! seip jai ka as is panevezio
http://www.nirvana-shop.com/seeds-outdoor-c-24_7.html
siuskis. Neturi pinigu? o kaip tada zeme, trasos ir t.t. Nesugebesi pasirupint mergaitem ir nuzudysi jas, o jei 20 euru nesukrapstai manau tu dar nepilnametis. . .
Nefeminizuotos. Ir nereikia manes gasdinti, kad nebus pateliu ;] ju bus. Is 20 seklu tikiuosi ~75% pateliu ;] Na kiek auginau, tai visada panasiai ir budavo. O su patinais bus proga pasidaryti seklu ;]
ganjaFAMA rašė:Nefeminizuotos. Ir nereikia manes gasdinti, kad nebus pateliu ;] ju bus. Is 20 seklu tikiuosi ~75% pateliu ;] Na kiek auginau, tai visada panasiai ir budavo. O su patinais bus proga pasidaryti seklu ;]
is 10 seklu bus 2 sveikos motinos, 1-2 negalesi atskirti, o kitos bus bahurai, yra patvirtinta.
Sveiki
Turiu nediduka klausimuka, ruosiuos pirktis seklu kitam sezonui, tiesiog pasitaike galimybe gauti seklu beveik nemokai,tai vat noriu paklaust, is patikimu saltiniu suzinojau, kad is tu seklu turetu uzaugti violetines spalvos kanape, galimas daiktas kad ten bus "New purple power", tai stai ir klausymas:Ar esat kas augine tokios veisles mj,ar sunku ja auginti,ar galima ja auginti outdoor'o salygomis(pasidomejau placiajame nete kad npp yra outdoorine veisle, bet vistiek noreciau pasitikslinti ) tai vat, prasau manes labai nesmerkti,esu naujokasm, ir tai mano grow'ingo pirmieji zingsniai
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...