Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Taigi esu labai žalias šitoje srityje. LABAI ŽALIAS. Taigi norėdamas kažko išmokti pradėjau auginti ir pasirinkau tam papūgų pašare randamas kanapių sėklas. Taigi daiginimas viskas pavyksta daiginu merlėje, užpilu vandeniu ryte ir vakare ir maždaug per 3 dienas išsidaigina. Deja su pasodinimu labai prastai sekasi :[. Kai pasodinu sėklas jos neauga, o po kelių dienų sėkla pradeda į viršų augti ir išlenda iš po žemės. Neįsivaizduoju kas yra ;[[. Sodinu maždaug 2 cm gilyje tą sėklą ir jau ji būna su daigeliu, aš tą daigelį visalaik į apačią nukreipių sodindamas ;[
Per sausa žemė ir per didelis gylis. Užtenka 2mm virš sėklos.
O man patiko tai kad yra seklu turgus kur gali parduoti ar nusipirkti nebrangei seklu is forumieciu kitu ypac gerai naujokams.
Ziuriu nemazai ten yra legalaus vartotju, ir manau ju dar daugiau tik su kitais nikais, bet visgi tas pats beveik kalbama kas cia jau senai kalbeta ir perskaityta kai dar nebuvau prisijunges.
As seniau dalyvavau tame forume. Highlifer kai dar buvo. Ten buvo mano pradzia, bet kai visas forumas su info dingo, nebesinorejo man ten daugiau lankytis. Beje cia jau pasakojau, kaip man buvo su highlifer seklomis Mystic Kush. Kai laimejau 20 nedygiu seklu, o draugas ju pirko. O su tinklalapio savininku buvo irgi ciudu, tai pasitikejimo man nekelia tas tinklapis. Na, bet visgi ten apie kanape suzinojau, tad linkiu sekmes jiems. O del seklu turgaus, tai ideja nebloga. Jei seklas pardavineti ar keistis jomis, kaip siuvenyrais legalu, tai kodel gi ne.
"Kai pasodinu sėklas jos neauga, o po kelių dienų sėkla pradeda į viršų augti ir išlenda iš po žemės. Neįsivaizduoju kas yra ;[[. Sodinu maždaug 2 cm gilyje tą sėklą ir jau ji būna su daigeliu, aš tą daigelį visalaik į apačią nukreipių sodindamas ;[ "'
Cia tai geras , cia kas nors is sito forumo gal rase?
Legalus rašė:Jo cia geras forumas kiek prisiluzau dabar
Taigi esu labai žalias šitoje srityje. LABAI ŽALIAS. Taigi norėdamas kažko išmokti pradėjau auginti ir pasirinkau tam papūgų pašare randamas kanapių sėklas. Taigi daiginimas viskas pavyksta daiginu merlėje, užpilu vandeniu ryte ir vakare ir maždaug per 3 dienas išsidaigina. Deja su pasodinimu labai prastai sekasi :[. Kai pasodinu sėklas jos neauga, o po kelių dienų sėkla pradeda į viršų augti ir išlenda iš po žemės. Neįsivaizduoju kas yra ;[[. Sodinu maždaug 2 cm gilyje tą sėklą ir jau ji būna su daigeliu, aš tą daigelį visalaik į apačią nukreipių sodindamas ;[
Per sausa žemė ir per didelis gylis. Užtenka 2mm virš sėklos.
ryskiai matosi kad zmogui didele loginio mastymo stoka, kartoju didele, nzn ar isvis koki augala reik sodint daigeliu zemyn arba zmogus pucia 10g/day
bet sitas sakinys "Kai pasodinu sėklas jos neauga, o po kelių dienų sėkla pradeda į viršų augti ir išlenda iš po žemės. " atrodo lyg kad islindo is po zemiu tai blogai
Taigi as ir dabar padalyvausiu tam forume surinksiu 40 postu gausiu nemokamu seklu ir ziuresim kaip cia bus Matau ne as vienas ir manvydas sumaste taip padalyvaut
Legalus rašė:Taigi as ir dabar padalyvausiu tam forume surinksiu 40 postu gausiu nemokamu seklu ir ziuresim kaip cia bus Matau ne as vienas ir manvydas sumaste taip padalyvaut
Legalus rašė:Taigi as ir dabar padalyvausiu tam forume surinksiu 40 postu gausiu nemokamu seklu ir ziuresim kaip cia bus Matau ne as vienas ir Manvydas sumaste taip padalyvaut
O taip. Pabandysiu,pažiūrėsiu,kaip ten su tom sėklikėm bus.Atsiūs,neatsiūs. Kaip sakoma,naudokis gera proga.Tad naudojuosi.
P.s. Vardas rašomas iš didžiosos raidės.
P.S. Čia tik šeip,priminiau.
Jimmy rašė:Atsiunte tas seklas tai daugmaz nera vienodos seklos visos beveik skirtingos , manau is papugu cia ... ;]
Nu rašo "Aurora Indica x Afghan Kush" velnias žino kaip čia yra...Tikiuosi tokia rūšis ir bus...Tikiuosi...Kažkaip atrodo patikimas žmogus,gal ir neapgaudinėja.