Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Legalus rašė:Netiks nieko doro nebus veltui elektra laikas...
Visisikai pritariu kolegai. minimum geriause yra 250w natrio lempa. O jai neisgali uz alektra susimoket ar nusipirkt viska tai geriau ir NEPRADEK augint
butent pritariu paskutiniam komentui...ner ko prasidet jei zadi zaist su 70w lemputem.. geriau pataupyk pinigeliu..po biskuti investuok i ta reikala ir tada pradek.. o del 250 y tokia deze kist taij gali but perdaug..didink deze tada ir viskas bus ok...
Paskutinį kartą redagavo mymosaz 2008-09-24, 22:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
mymosaz rašė:butent pritariu paskutiniam komentui...ner ko prasidet jei zadi zaist su 70w lemputem.. geriau pataupyk pinigeliu..po biskuti investuok i ta reikala ir tada pradek..
Jau galima bet nepilna doze. Norejau pabandyti ta aprasyta taisykle kad iki 2 savaiciu negalima tresti patresiau savo poros dienu su substral trasom kurios turi daug azoto cia pagal kita taisykle kad iki 2 saviaciu lyti itakoti daugiau azoto duoti maziau fosforo. Ir iskart geriau pradejo augti.
Po ~6 dienu dar karta patresiu irgi mazu kiekiu viskas gerai.
Tos substral parasyta vienas kamstelis 2l vandens pora lasu ipyliau 100ml.
Sveiki, šėriau kaime kiaules ir netyčia ėdale radau kanapių sėklų ir nutariau užaugint, auginu pirmą kartą. Mano augalams jau 3 savaitės, 5dienos ir 17valandų. Laistau 15 kartų per dieną po vieną arbatinį šaukšteli vandens ir vieną lasietros grūdą per dieną. [ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Tai va norėjau paklaust čia pas mane vyras ar nevyras ir kada jau rūkyt galima bus?
Mac rašė:Sveiki, šėriau kaime kiaules ir netyčia ėdale radau kanapių sėklų ir nutariau užaugint, auginu pirmą kartą. Mano augalams jau 3 savaitės, 5dienos ir 17valandų. Laistau 15 kartų per dieną po vieną arbatinį šaukšteli vandens ir vieną lasietros grūdą per dieną. [ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Tai va norėjau paklaust čia pas mane vyras ar nevyras ir kada jau rūkyt galima bus?
kodel anksciau nepaklausei? cia vyrai vyruciai ismesti juk reikes dbr,o tiek auginai ir stengesiai...
Ačiū už išsamius atsakymus Bandysiu pamaišyt LR x Power plant ir LR x Bubble Gum, žiūrėsim kas gausis, jei kas nors gero, reiks stabilizuot ir nusiųst Redžiui, kad primestų kaip "freebies" prie kiekvieno užsakymo
Mac rašė:Sveiki, šėriau kaime kiaules ir netyčia ėdale radau kanapių sėklų ir nutariau užaugint, auginu pirmą kartą. Mano augalams jau 3 savaitės, 5dienos ir 17valandų. Laistau 15 kartų per dieną po vieną arbatinį šaukšteli vandens ir vieną lasietros grūdą per dieną. [ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
eina sau cia taij geras ko tiek mazaij laistai..laistyk 35 kartus per diena po puse saukstelio..geresnis efektas bus..jei dar viska taip padarysi taij gal tavo vyrai pavirs i moteris...
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...