Nuotrauka Nuotrauka

kaip zmones apsiruke uzsiparina

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
modis
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Standartinė modis »

Bronius007 rašė:Gal zinot nuo High ar nuo Stoned per kojas kerta, nes gera suvaitgali nusprendem gerai pradeti ir nuejom keliese ipust, tai taip kirto per kojas visiem - vienas sake eina ,bet atrode kad neina, kitam belekaip drebet pradejo, o as tai jauciau kad irig kazkas ne to bet paskui mane ant juoko patrauke. Kai vaziavau namo truliku ir ejau per laisve tai atrode kad visi apie mane sneka. O draugeliui tai visi pazystami atrode.
P.S. Ziauriai parina tie "draugai" kurie nepucia, tik stebi. o paskui pradeda - tipo nustok vaidint, uzteks apsimetinet ir t.t. Visa linksmuma numusa.
Nuo stoned per kojas!
PikantiShka
Naujokas

Standartinė PikantiShka »

Nu jei kalbant apie parkes tai galiu papsakot kajp viena pana uzhsiparino..Jin ruke pirma karta,taip normaliai buvo,prikolino dar pradzhioj,bet veliau jai nekas pasidare,stovi tokia atsiremus,ishbalus...sakau tau negera?sako taip..sakau o silpna ar kas?sako ne man tikrai labai negera,prashom man kviesti greitaja :>>>
sakau nu tau nera ant tiek negerai...o jin: ne man tikrai labai negera,prashom man kviesti grejtaja:>>
sakau mergyt tu rukei pirma kart ir tu pagalvojai,kad tau negera taj ir patikejai...nusiramink,va vandens duosim ir geriau bus..Ishejo pora panu atsigert pirkti,o mes likom su ja...Atsigule jin ant pievutes pazhejo i dangu,po to jau zhandukai iraudo,atsigavo kajp ir..
Sakau nu jau geriau?jin aha...ash: nu va,sakiau kad uzhsiparinai...jin: o visalaika taip buna? ash: nu kad nea,tu rukei pirma kart del to taip ir suregavai..
jin: o dar bus galim rukyt?
:>>>>>>>>
ehehe...gerai jin mus pratashke tada :>>>
Mo`Fire!;>
AuriuxAs
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė AuriuxAs »

:D :D :D jo sitas neblogas :D gerai kad gerai baiges... :]
AuriuxAs
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė AuriuxAs »

ups :D :D :D ne cia pataikiau !? :D reikia man maziau post.... :] :D
Raslabutis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Raslabutis »

oj man gruzas buvo viena karta :D zodziu 3 sedejom pas viena zmogu namie atejo mergos dar dvi (atsiprasau paneles :D :D ) nu ir zodziu kas kasiaka ,kas isgert ir taip isejo, kad turejom rukyt o tas "seimininkas" su mergaite isgerti ir zodziu jis isejo gerimu . mes likom 4iese namie sugalvojom ,kad nereikia cia nieko laukt ir parukom :bong: taip taip teisingi per bonga 8) tabako nebuvo sudejom gryna ir parukem. atejo visas tas geris ir staigiai prisiminiau ,kad mano turiu keliaut! tevai sianakt i vokietija isvaziuoja 8E aaa !! stresas sukilo zodziu sakau: nepykit turiu varyt visai pamirses buvau t.t. man jie irodineja, kad niekur neiseisiu nes seiminkas raktus issinese 8| ir jai iseisiu tikrai iki namu nedaeisiu . nueinu prie duru akurat raktu nera ! tada jau gruzas sukilo X( pas nieka saskaitoj ner ,kad tam paskabinti, kad gryztu is isleistu mane . zodziu stovim dviese kolidoriui apsiruke polnai ir strateguojam ka cia daryt tos mergos kikena ten is musu (nu primetat kaip is salies atrodo :D ) zodziu oba man mintis :idea: sakau blet lipu per langa nieko cia nebus .draugelius neleidzia sako nukrisi uzsimusi .gyncijamies motereles dar irgi trigrasti kisa o man stoga rauna atrode, kad isprostesiu vos ne iki mustiniu daejom :D juokingai dabar atrodo bet tada tikrai taip nebuvo :) vienu zodziu gryzo seimininkas isleido mane varau davolnas namo px ,kad ziema salta ,bet bile tikslo link o tas draugelis kur pasiliko rasineja man zinutes : kur tu ? kaip tu ? ar viskas gerai ? As bandau sumynkit atgal nieko man ten neiseina nesigauna tu zinuciu rasyt :D krc ir neiznau kaip sugalvjobau ,bet gavos taip, kad bandau parasyt logiska minti, bet kai paspaudziu kokia raide tai jos netrinu :D ir is tos raides pirma sovusy zodi i galva ir parasau :] ten toli nesamone gavos ant tiek zmones is manes prikola uzgaude ,kad ejo saskita pylditis paskambina man ir klausineja: ka tu ten rasiai ka pasakyt norejai ? juokiasia kvatojasi man salta vos prosneku ant tiek uzgruzino ,kad telefona sutrypiau X( cia buvo labai seniai ir po to laiko jokio gruzo nejauciu priputes ,nes pries rukydamas gerai apmastau ir paklausiu saves ar turesiu siandien kokiu reikalu ? ar galiu pilnai atsipalaiduot ? ar man prireiks blaivios galvos ? tai tokia sistemele esu ivaldes 8)
P.S. namo gryzau laimyngai
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Legalize it! »

na parintis nesiparinu, kartais apema gruzas, kaj kas sedi ir stumia apie mj zala arba dar kokias nesamones, bet tai tik tiek :) bet karta buwo keistas nutikimas kaj norejau pasakyt viena zodi ir netycia kazkajp mano galvoj to zodzio raides apsikeite ir is burnos iskrido totali nesamone dar pasijuokiam kartasi, o pasakiau tada "mista pista" ar kazkatai panasaus :D :D --==::~~ :x: :]
Legalus
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė Legalus »

As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten soka :D as mintyse norejau bet isskrido zodzei.
vaikai nenarkokit vartotiku.
atmazas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė atmazas »

Legalus rašė:As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten soka :D as mintyse norejau bet isskrido zodzei.
Cia tai geras :D :D :D
Gurman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Gurman »

kai aplinkoj atsiranda narkotikai. Nekenciu kai shalia uosto ir panashiai. Uzsigruzinu kai ten dalbajobai pradeda apie zmogzudystes visokias pasakot, ir t.t. Net mentai taip neparina
Parduodu TIK narkotikus, TIK mentams
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas

Legalus rašė:As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten soka :D as mintyse norejau bet isskrido zodzei.

o ash nesupratau !( :]
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

Legalize it! rašė:

o ash nesupratau !( :]
Nemanau,kad tu ir turėjai ką nors suprast.:)
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas

:D nu joooo.... keistai ce !(
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Kokie mes žmonės?
    hotic3 » » forume Prašau žodžio!
    15 Atsakymai
    8376 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas runkelis
  • Kur perkat auginimo iranga, kaip atsiskaitot ir kaip prisistatot?
    antanonimas » » forume Legalus forumas
    2 Atsakymai
    4450 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Pavlikas
  • Kaip dziovinti?
    Anastasija » » forume Outdoor
    3 Atsakymai
    6054 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas STALKER
  • Kaip daznai rukote ?
    Glifas » » forume Legalus forumas
    129 Atsakymai