Muzika
http://www.hhmusik.friko.pl/?go=mp3
paskutinis galabas visiems turetu patikt:)
10. Zipera ft Soundkail - Bez Ciśnień vadinasi
liux shitas gabalasDonatello rašė:http://www.hhmusik.friko.pl/?go=mp3

zmones!!! kas su jumis darosi? kodel i tito & tarantula susirinko tiek mazai zmoniu? ka jus klausot?!!
mano ispudziai: nerealus Tito & Tarantula pasirodymas, mazai ir nelabi kokia publika(rudiskiu chebra), ziauri apsauga, kuri nesicackina. Paciam teko 2 kartus pirkt bilieta ir tai turejau persirengt, kad neatpazintu.

paskaichiau apie ta filma tai ka ash galiu pasakyt ;]] ne filmas ten o gaidys yra chia visokiu kliedesiu kur pasizhiuri koki dogvili ir jiem stogas vazhiuoja atrodo chia jobanyvrot filmas 5 zhvaigzduchiu... rezhisierius truputi manipuliuoja zhiurovo jausmais vat ir viskas. pazhiurekit koki [PI] [Arnofsky] arba [The mirror] - [tarkovsky]...
nu bet ne filme chia turbut esme o muzika
tai va kaip jau sakiau kokia muzika tokia publika argi ne?
nu bet ne filme chia turbut esme o muzika

I used to kick my foot into the river.
o ka jau tokio bandei isinesti, kad 2kart bilieta teko pirkti? Ai durnas klausimas- gi ir taip aiskuMUMUKAS rašė:zmones!!! kas su jumis darosi? kodel i tito & tarantula susirinko tiek mazai zmoniu? ka jus klausot?!!mano ispudziai: nerealus Tito & Tarantula pasirodymas, mazai ir nelabi kokia publika(rudiskiu chebra), ziauri apsauga, kuri nesicackina. Paciam teko 2 kartus pirkt bilieta ir tai turejau persirengt, kad neatpazintu.

beje, galejai bandyt pro skyle tvoroj kur prie tualetu buvo pralist
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
o Italai nepatiko? Dr green'ai? I.R? Chemicals? Buvo ten geru grupiu, bet zmoniu ir ezero truko....
_wahahahahaha_
cia tipo reikia rasyti ka klausai ? hmmm jei taip tai butu andergraudinis hh dabar prasides del komercijos ir andergraudo diskusijos as pasakysiu kas man yra andergraundas ir nenoriu kitu girdet tai va klausau : Dead Prez , LoopTroop , Afu-Ra , Royce da 5'6 , Wu-Tang clan , Dilated People , odb , Dj premier , Dj Krush , Group Home , KRS-One
ir dar daug kitu ...
ir dar daug kitu ...
wutungai
wutangai niekada nebuvo undergroundas. nebent pries enter the wu-tang 36 chambers dar, kai su demo tape RZA ir ODB valkiojosi po studijas ir negalejo niekam isiulyt savo kurybos. ir vos isleido savo pirma diska, iskart issoko ir hip-hop`o (nekomercinio) topus. su savo nauju stilium, slengu, muzika, oranzuote ir paniatkem. galu gale ka laikot undergroundu? undergroundas (rap) mano kuklia nuomone yra hoperiai, kuriuos gali isgirst tik vietines reiksmes usa koncertukuose, nekaikuriuose featuringuose su zymesniais reperiais, isleide maximum 1 cd, ir niekada nerodyti per MTV, nes prapute visus $ ir nesugebeje susukt klipo. nes jiems ne tas terupi. ir pabreziu nepopsas - dar nebutinai undergroundas. negyvenanciam sia muzika viskas, kas negirdeta gali but undergroundas. nes per sunku, per nesuprantama, per sausa, per juoda, per nepazistama.
rekomenduoju People Without Shoes - Thouhgt Of An Optimist (1996). tas yra real undergroundas, mano paskutinio menesio topas.
rekomenduoju People Without Shoes - Thouhgt Of An Optimist (1996). tas yra real undergroundas, mano paskutinio menesio topas.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 4649 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas G.
-
- 3 Atsakymai