Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
manau uzdraude jo puslepi, bet tuo adresu seip dar turetu but galima susitart, galetu jis padaryt seklu kataloga .pdf formatu idet i serveri nelietuviska ir jei kas noretu pirk galetu issirinkt o tada atsiustu suvenyriniu seklu
Nesuprantu,kaip gali drausti marichuanos sėklas,jeigu jos neturi jokių narkotinių medžiagų.Nesąmonė.Aš gal bulvių košiai jas perku.Ar dar kažkokiam maistui gamint.Nesąmonė.
uzsidarem trumpam, patvarkysim puslapi ,kad jum malonu jame butu but, idesim keliasdesimt nauju rusiu, paruosim naujas pakuotes ir ateisim kam jus cia burbulus puciat? dont worry buds
Sveiki, teko kam nors iš čia užsisakyti sėklų? kainos kandžiojasi, tačiau gali pasirinkti po vieną sėklą, o tai labai vilioja vieną veislę kad box'ą papuoštų , kitą parukymui, trečią išsijungimui ir t.t
Vygis rašė:Sveiki gal kas bandet siustis is http://www.amsterdammarijuanaseeds.com/ seklu butu idomu ar patikimas puslapis... Suvileiojo mane tos 20 nemokamu seklu
ka tos 20 seklu, 15 neisdygs, ir 5 vyrai bus, bagseedai paprastieji...
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...