Is ko galima relfektoriu pasidaryt? Beje is tokios skardos dariausi, tai ta skarda kai ikaista daug silumos buna hebrariume. Is ko dar patartumet pasidaryt reflektoriu?
turiu klausimeli pas mano pazystama kurio as nepazystu stovi hp lempa 250w,jis nusipirko taimeri elektronini is senuku tokis baltas uz 27lt kazkur,bet ta lempa issijungineja kazko (tiksliau taimeriuj kazkas yra) gal galit patart ar jis nepersilpnas lempai? o gal zinot koki kuris nepaves,ar sita pati galima pareguliuot ? dekui isankstinis
Jo viskas man su ja ok yra... Ji reikia nuipirkus para pakraut veliau nusistatyt viskas buvo parasyta instrukcijoj. Lai persiskaito tavo tas draugas instrukcija ir bus jam viskas ok O taimeris tikrai labai geras... Nemazai funkciju
MANO ŪKIS, žurnalas (2004/1)
Daržininkystė Lempos papildomam augalų apšvietimui
Žiemą diena beveik du kartus trumpesnė ir apšvietimo intensyvumas 50 kartų mažesnis, lyginant su saulėta vasaros diena. Natūralaus apšvietimo žiemos mėnesiais nepakanka, kad normaliai galėtų augti daržovių daigai bei gėlės. Todėl jas reikia papildomai apšviesti. ...
atsakymas: yra daug lempu isbandyta ir yrodyta kad jos tinka auginimui, kam isradinet dvirati jeigu jis jau israstas, bereikalingas vargas, islaidos laikas
siuo metu naudojuos hp filips lempa 250w ir visiskai atsitiktinai rusi radau irgi tokia pat lempa hp tik ji visa balta ar yra skirtumas tarp permatomo stiklo ir baltos lempos auginimui? kuom gerai kuom blogai o gal skiriasi laikai kada naudoti galima? isankstiniai aciu
yra skirtumas tarp balto stiklo ir permatomo ir dar koks!spinduliai tiesioginiai buna nuo permatomos!o nuo balto stiklo lempos netiesioginiai taip kad nenustebkite jei soniniai augalai prades tysti o tie kurie tiesiog po lempa bus veslus ir mazi!as lempa vegetuojant siuo momentu pakabines vertikaliai!cia apsisugojimas augalo toks jei pasesi kanape kur pavesis ji istys ir bus auksta,jei pasesi atviroje pieveleje be jokio pavesio ji bus neauksta bet vesli!ir dar lempa spinduliuoja vadinamus hot spots ania....taip kad profai augintojai stengiasi vengti tokiu siurprizu ir perka parabolinius reflektorius i kuriuos lempa sukasi vertikaliai!www.greenshorticulture.com ieskokite sitame shope ir dar pasirode mikro grow reflektorius parabolinis va ten pazvelgus i reflektoriu apakti galima!
Sveiki, taigi nusprendžiau ir aš kažkiek pasireikšti. Auga 2 blue cheese po cfl lempomis. 1 2700K 20W ir 2 daylight (spektro konkretaus nežinau) po...
Paskutinis pranešimas
Normaliai jie auga, ypac prie tokios sviesos. Turek kantrybes :shh: Kuo jie didesni - tuo greiciau auga :D Beje, vazonai atskiri tai tikrai tema, tik...