Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
ganjaFAMA rašė:As nesuprantu, kaip jus tokioje temoje tiek visko prirasote ? Kam isradineti dvirati tokiame dalyke. Juk nesudaiginsite "geriau" sildydami ar dar ka darydami. Daigini pagal pavyzdi (kuriu cia pilna pradzioje) ir viskas buna gerai. Ir jokio skirtumo ar daiginsi durpese, ar vatoje, ar sikpopieriuje, ar perlite, ar velnias zino kur.
Na man tai yra didelis skirtumas kur daigint, ar suemst i durpinius kubelius kuriu 20 gal ten pora litu tekainuoja, palaistyt ir augin plastmasinej dezutej ( ji buna kartu) ar ten su ranksluosciai zaist, tada atsargiai iseminet ir t.t... paimi kubely ir pasodini. Viskas! nueikit i 1 -2 puslapy ten pora budu yra ir nereiks tu 12 skaityt...
Kiek bandziau buvo atvejis kad islenda saknis didele per dugna vazono....Man jie nepatiko kad labai greit zeme isdziuna ir neketiniu daugiau ju naudoti.
As seklas daiginu zemeje jau 3 dienas ir nusprendziau pasiziureti kaip dygsta nes smalsus esu ir pamaciau kad saknis neleidzia i zeme , nors pries tai buvau merlej isdaigines kuo puikiausiai isleido visos saknis, kas gali buti kad taip ilgai dygsta nes papugines isdygo per 3 dienas ? Ir kur jus perkat tuos daiginimo dezes noreciau suzinoti per neta ar dar kokiuose lietuvos parduotuvese? Ir per kiek laiko jums isdygsta apityksliai ?
P.S. Seklos MxA sakytos is nirvanos gal kas jau auginot?
fender rašė:As seklas daiginu zemeje jau 3 dienas ir nusprendziau pasiziureti kaip dygsta nes smalsus esu ir pamaciau kad saknis neleidzia i zeme , nors pries tai buvau merlej isdaigines kuo puikiausiai isleido visos saknis, kas gali buti kad taip ilgai dygsta nes papugines isdygo per 3 dienas ? Ir kur jus perkat tuos daiginimo dezes noreciau suzinoti per neta ar dar kokiuose lietuvos parduotuvese? Ir per kiek laiko jums isdygsta apityksliai ?
P.S. Seklos MxA sakytos is nirvanos gal kas jau auginot?
ačiū uz atsakymus
Turek kantrybes. Kartais net savaite reik laukti, bet isdygsta Tikrai kol kas neverta nerimauti juolab dar kai nuo veisles priklauso. Gal jai daugiau siek tiek laiko reikia
tai as kaip supratau tu prakapstei zemes? negerai padarei gali konkreciai augaleli suluosinti,tas pats kaip tave su pirstu butu bade kai buvai issciuose
Laba diena žalieji.
Rašau čia nes visiškai susipainiojau. Internete visur rašo, kad kanapių sėklos tapo narkotiku. jų siūstis negalima. Auginti taip...
Paskutinis pranešimas
Sveiki gal kas esat pirkę is cannatura.com.? Ir kokie atsiliepimai butu?