Na manau ne as vienintelis galeciau pasiulyti paklausyti radija, taciau gal ne visi galetu pasiulyti paklausyti radija kurios stiliai sie: Druum & Bass - Electro House - Electronica - Minimal - Progressive House - Psy-Trance - Tech House - Techno - Trance. Na tikiuosi patiks, ir gero klausymo !
naudok ekstaze, ratus, ar dar koki sudina chemija kai klausai tokius dalykus klube, o su gamtos augalu nemanau kad gerai tokia muzika derintusi..
Nusišneki. Jei augini ar mėgsti parūkyti, jau nebegali klausytis sintetinių garsų ? Čia kaškokoks tavo debiliškas steriotipas "ganja, dredai, gamta, regis". Aš parūkęs mėgstu klausytis jungle, lengvo drum and bass. Ir ką tu man ?
ash irgi nesutinku su tuo kas pasake kad nesuderinama mj su el.muzika, mano vienas is megstamiausi uzsiemimu pripalinus yra paklaust kokio lengvo dnb, psychedelico, chillouto, minimalo.....
klausant pripalinus jauciu kaip ta muzika man patynka, o gerai ratu pririjus tusini daugiau nedelto kad muzika velka, o kad ratai priot....suprantat apie ka ash?