Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
na jus cia ydomiai... kodel turetu net 15 nesudygti.. nu vnz nesutinku truputi su jumis... Jeigu as kazka duodu zmogui kuris yra mano klientas uz dyka, tai nebutinai tas dalykas turetu buti blogas.
Vygis matos is kart visiskai neskaites forumo. Kaip galima klausti ar geras shopas, kai sioje temoje apie ji jau milijona kartu yra kalbeta, kaip ir apie kitus
martynass rašė:Vygis matos is kart visiskai neskaites forumo. Kaip galima klausti ar geras shopas, kai sioje temoje apie ji jau milijona kartu yra kalbeta, kaip ir apie kitus
Kad tik jau ne milijona kartu... Martynai geriau isvis man rodos nekomentutum ciuju nesi nieko net augines... Nei siuntes seklu is kokio tai nors shopo
Esam, esam pirkę. Buvo shopa uždarę, o dabar vėl atidarė ir dar net kainas nuleido kai kurių sėklų. Šaunuolis Erikas Labai vertinu šitą parduotuvę. Neprisigalvoja nesamoningų kainų ir gali pirkt konkretų skaičių sėklų, būtent kiek tau reikia
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...