Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
Yra migtukas redaguoti jai dar nepastebejai.....nuo surinktu postu daugiau ziniu neigausi.O i tavo klausimus bus atsakyta,kai paklausi zmoniskai,be zargonu.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
Ir nevispročiais nereiktų kitų vadinti ;] Šitame forume aš tik vieną tokį matau. Dabar į temą. Draugas paprašė paklausti, kas galėtų būti. Viršūtinėje augalo dalyje raitosi lapų galiukai, baltuoja. Gal temperatūra peraukšta ? Bet man taip neatrodo, nes jis sako, kad temperatūra 25 laipsniai. Laukiu komentarų.
[ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Tikrai ne del temperaturos pas mane irgi tas pats zemesnem augalui kuris toliau nuo lempos o aukstesnem taip nera. Ir nieko cia nematau blogo auga vystosi zydi..ganjaFAMA rašė:Ir nevispročiais nereiktų kitų vadinti ;] Šitame forume aš tik vieną tokį matau. Dabar į temą. Draugas paprašė paklausti, kas galėtų būti. Viršūtinėje augalo dalyje raitosi lapų galiukai, baltuoja. Gal temperatūra peraukšta ? Bet man taip neatrodo, nes jis sako, kad temperatūra 25 laipsniai. Laukiu komentarų.
vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Ir pas mane taip buvo,as maniau, kad temperatura kalta,lempa pakeliau,bt nepraejo,nors gan greit ji buvo sunaudota. tas spalvos pakeitimas itakos galutinem produktui neturejo.
Vat ka jus man geriau pasakykite: jau du metai skunk pas mane auga,ir seis metais vienas nei is sio nei is to paraudonavo (galvos). purple turejau pries kokius tris metus,seklu tikrai neliko. pats ziurau ir galva kraipau. paskui foto imesiu

Vat ka jus man geriau pasakykite: jau du metai skunk pas mane auga,ir seis metais vienas nei is sio nei is to paraudonavo (galvos). purple turejau pries kokius tris metus,seklu tikrai neliko. pats ziurau ir galva kraipau. paskui foto imesiu

It makes me wonder
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Siandien ant vieno augaliuko pastebejau keistus laselius ant kotu. Jie pakankamai lipnus ir saldus. Ka augalelis man nori pasakyt?
P.S. Sesios savaites kaip ijungtas 12/12 rezimas.

lasiukai lasiukais, bet turetum rupintis galvom, jei sitas galima taip pavadint, pagal rudus plaukelius skint reiktu, aisku viso vaizdo nemacius dar neaiskukastonass rašė:Siandien ant vieno augaliuko pastebejau keistus laselius ant kotu. Jie pakankamai lipnus ir saldus. Ka augalelis man nori pasakyt?![]()
Sveiki turiu klausimeli viena, kadangi augalelis po truputi pradejo ruduoti tiksliau plaukeliai, ir skaiciau forume kad augala sustresavus jis daugiau thc isskiria tai gal kas parasys kokius budus naudojat ar smeigtuka duriat i kota ar rezimA sviesos keiciat,buciau dekingas kad padetumet patartumet 

Northern Light in my box 

As ir skaiciau apie tuos smeigtukus. Sake kaskuris cia tu smeigtuku asas kad jaigu ismeigi jis sustresuoja ir negalima ilgiau savaites laikyti nes augalas numirs. Mano augala visa sernai apgrauze saka nulauze bet nepilnai ji ant zemes nukrito bet toliau gyvavo zaizdu buvo labai daug ir gyveno tas augalas dar menesi ir pilnai tikiu kad ilgiau gyventu nemanau kad cia labai susitiprinsi. Bet gali bandyt nu viskas labai elementaru kaip 2+2=5. Imi dantu krapstuka ir smeigi tik nekiaurai.
vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 234 Atsakymai
- 155321 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas hipiukas
-