Daugiau info čia: http://www.online-literature.com/forums ... php?f=1103runkelis rašė:visiems frankensteino isradinetojams DEMESIO!kam to reikia?????????![]()
![]()
![]()
Galvoju, kad atsiranda purškiant male ir femalemr.green rašė:" ..o tu galvoji is kur atsiranda.. "
http://www.snow-white.nl/images/ennoblingcannabis.jpgeric rašė:O jei as sukryzminciau dvi skirtingas veisles,tai kaip reiketu stabilizuot ta gauta rezultata?
Jauc, kad nelabai gautusi is karto:) reiketu patikrint auginant...ir, nezinau ar teisingai galvoju, dabar galvela bisk apsunkus, bet jeigu randi viena augala, kuris pradeda savaime zydet, dar karta kryzmini su lowryderiu. Arba f1xf1. susidomejau, reikes patikrint:) bet gal atsiras jau zinanciueric rašė:Jau kai atrodo kai siek tiek ikertu i ta kryzminima,perskaitau ka nors naujo ir vel pasimetu...
Jus man atsakykit i viena klausima. Jei tarkim noriu gaut autoflowering veisle,tai man uztektu tiesiog apdulkint autoflowering veisles moteri? Pvz WW (vyras) x Lowryder (moteris). Tai gautusi autoflowering veisle tada,ar reiketu dar ka nors padaryt,kad igautu lowryder'io autoflowering savybe?
Gal dar kas galit pakomentuot apie autoflowering veisles isvedima? kaip butent tai padaryt ir tt?Sokan rašė:Jauc, kad nelabai gautusi is karto:) reiketu patikrint auginant...ir, nezinau ar teisingai galvoju, dabar galvela bisk apsunkus, bet jeigu randi viena augala, kuris pradeda savaime zydet, dar karta kryzmini su lowryderiu. Arba f1xf1. susidomejau, reikes patikrint:) bet gal atsiras jau zinanciueric rašė:Jau kai atrodo kai siek tiek ikertu i ta kryzminima,perskaitau ka nors naujo ir vel pasimetu...
Jus man atsakykit i viena klausima. Jei tarkim noriu gaut autoflowering veisle,tai man uztektu tiesiog apdulkint autoflowering veisles moteri? Pvz WW (vyras) x Lowryder (moteris). Tai gautusi autoflowering veisle tada,ar reiketu dar ka nors padaryt,kad igautu lowryder'io autoflowering savybe?
Auto + Auto = visi palykuonys Autoeric rašė:Prie to pacio,noreciau paklaust.
Ar jei sukryzminciau 2 autoflowering veisles,tai is tu seklu butu irgi autoflowerint?
Tarkim Lowryder x Automatic AK-47 ? Ar nereikes ten labiau knistis,kad isgaut Auto savybe?
Aciu. net nuotaika pakeleihipiukas rašė:Auto + Auto = visi palykuonys Autoeric rašė:Prie to pacio,noreciau paklaust.
Ar jei sukryzminciau 2 autoflowering veisles,tai is tu seklu butu irgi autoflowerint?
Tarkim Lowryder x Automatic AK-47 ? Ar nereikes ten labiau knistis,kad isgaut Auto savybe?
Tik tuo atveju jai abu tevai stabilus auto!hipiukas rašė:Auto + Auto = visi palykuonys Autoeric rašė:Prie to pacio,noreciau paklaust.