pienaz. kaip daromas pienaz?
pienaz. kaip daromas pienaz?
kaip daromas pienas is kalnalapiu ko ir kiek reikia deti kiek laiko virti ir t.t. nu zodziu viska apie piena ir jo daryma.
nu bl nueik i www.atsipusk.lt
ten yra parashyta...
ten yra parashyta...
Ydomu ar kas bande ish normalios zoles daryti o ne ish shaluchos?, kaip rashoma www.atsipusk.lt. O ish normalios zoles lapu iseitu koks nors poveikis, a tinka only ziedai?
sveiki,
nu ka ash galiu pasakyti:) esu virus piena gal kokius 15 kartu:) visus kartus viriau ish lietuvishkos shaluxos lapu ir zhiedu ir visus kartus buvo SO HIGH ir po to SO STONED:)
o vat shi sekmadieni viriau ish normalios ganjos:) zhinoma pacio augalo buvo maziau ir pieno kiekis mazesnis ir pacio produkto maziau ishejo:) gerokai maziau:) na bet poveikis... kas gere pienelio tai turetu patys suprasti:) zhodziu noreciau jus visus tokiu pieneliu apvaishinti:)
nu ka ash galiu pasakyti:) esu virus piena gal kokius 15 kartu:) visus kartus viriau ish lietuvishkos shaluxos lapu ir zhiedu ir visus kartus buvo SO HIGH ir po to SO STONED:)
o vat shi sekmadieni viriau ish normalios ganjos:) zhinoma pacio augalo buvo maziau ir pieno kiekis mazesnis ir pacio produkto maziau ishejo:) gerokai maziau:) na bet poveikis... kas gere pienelio tai turetu patys suprasti:) zhodziu noreciau jus visus tokiu pieneliu apvaishinti:)
pys!
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
http://www.atsipusk.lt/re_1_05_gatre.html
kadangi gatre cia pasigyre kad jos pienas super gavosi ir anksciau is lt kanapiu, ir dabar is normalios mj (deja deja dar neteko man jo ragauti
), tai va ir gatres receptas. nemanau kad yra ka bepridurti... nebent - gero virimo 
kadangi gatre cia pasigyre kad jos pienas super gavosi ir anksciau is lt kanapiu, ir dabar is normalios mj (deja deja dar neteko man jo ragauti

...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
mes vat dabar butent kaip tik verdam lietuvishka
nezhinom kas isheis
))

Gatre reiks i svecius pas tave prasytis del konsultaciju pieno virime
, bo as du kartus viriau tai nekokie rezultatai, pirma karta medaus per daug idejau tai per saldu o kanapes kartumas vistiek persimusa tai, kad neperdekit medaus, antra karta virem nieko nedejom bet velgi rezultatas minusinis.Na nebent pas gatre kanapeles geresnes 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 4447 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 3 Atsakymai