galiu pasufleruot ir antra situacija - isivaizduok kaip susukt uz vairo. tokiu atveju aisku bus sukamas ne jointas, o tuscia cyza, taciau sukimo principas nuo to nesikeicia.dreamofsilence rašė:bandziau isivaizduot situacija, kurioj reiketu jointa sukt viena ranka. vienintele, kuri atejo i galva - kai sulauzyta antra ranka...
Vairavimas
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
kazkodel manau kad nepucia... kiek teko susitranzuoti tokiu gyvenime, kazkaip nei vienas man nei is tolo nebuvo panasus i toki, kuris pucia. ir dar vairuodamas. nu gal atsirastu kokiu 10 is 10000...Sigma rašė:pvz.: kaip sukasi jointus tolimuju reisu vairuotojai? juk jie vairo beveik nepaleidzia, o pust norisi jiem. kagi kita veiks?
manot jie nepucia vairuodami?
))))))

...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
yo, as irgi nesutikau furisto.... pala pala... sutaikau! anglas...dreamofsilence rašė:kazkodel manau kad nepucia... kiek teko susitranzuoti tokiu gyvenime, kazkaip nei vienas man nei is tolo nebuvo panasus i toki, kuris pucia.
pries tai pasakysiu kad daznas furistas siaip geria labai daug. paskui pamiega pora val - paxmeliukui litra vyno dar ikala ir vaziuoja...
tai vat aipe angla: puče bičas. vaziuodamas pro nyderlandija namo anglijon - uzsuka i kafešopą ir sau nusiperka jau paruostu kąsių. sako taip trumpina ne tik kelia bet ir galimas eiles prie kelto (na, dabar jeu eiliu nera nes po jura padare tuneli)...
ahaaa.. tai vat teko visgi sutikt toki..
apie putima uz vairo galiu pasakyti ish savo patirties. nepatogu!!!
ir dar jei puti hasha tai ishviso pavojus supleshkinti kelnes ir dar ustiesalus mashinos. taip kad vaziuojant uz vairo ash giliai abejoju ar kas nors ishviso mielai pucia... pusti aishku pucia, ir ash esu putes ne karta vairuodamas , bet nera maloniau pusti nei ramiai, sedint/gulint, kai gali rupintistis rukomu jointu o ne kartu dar melejonu dalyku. o susukti jointa su viena ranka manau reikia kruopstumo nesveiko, todel uz vairo nelabai susuksi, nes demesys tada nukreiptas i vairavima. na zinoma jei saugus vazevimas niekam neroopi... tai zinoma prashom sukti su viena ranka uz vairo ir papoosite griovy 

-
- Patyręs
i tai as galiu atsakyti tik stai ka - http://www.atsipusk.lt/te_1_08_atsakingas.html , antras punktas. As esu protingos kanapiu revoliucijos salininke. Daugiau netgi neturiu ka pridurt... Jei uzteks proto, isvadas pats pasidarysi.soldja rašė: galiu pasufleruot ir antra situacija - isivaizduok kaip susukt uz vairo. tokiu atveju aisku bus sukamas ne jointas, o tuscia cyza, taciau sukimo principas nuo to nesikeicia.
Peace!
...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
kaip tik teko nesenai latvijoj vazhiuoti apsiputus neblogai...
tranzavom nuo kazhkokio kaimiukschio, po 4 valandu laukimo sustojo gatavas latvis su ford siera kuri buvo neblogai aplamdyta nu ka isedom ogi zhiurim vairo tik ketvirtis.. idomu kaip jis sugebejo ji atlauzht shitaip.. nu ka vazhiuojam prieshinga juosta 160-170. dar latvis sumaste cyza prisidegt tai nuo griovio iki griovio vazhinejomes koki kila gerai kad ten mashinu beveik nera... dar progresyfke skambejo visu garsu.
visa laika sedejau isikibes i saugos dirzha ir lydzhiausi ;]

visa laika sedejau isikibes i saugos dirzha ir lydzhiausi ;]
Na man vakar apsiputus ir buvo fintu. Buvo daug mustyniu ir t.t. ir taip isejo kad mes vazevome namo dviem masinomis ir mus atsivijo viena masina. Mus pralenke o pradejo vytis kita draugely tas numyne ant 170 ir pabego tada gryzo ta masina musu. Man blokavo kelia neleido lenkti as pralenkiau juos neleidau lenkti draugeliai sako leisk px. As tik leidau jie lenke mus ir paleido is rakto i langa soniny. Ir mes juos vytis o tie i griovy ileke uz 2 km. Apsiputusiu nuotykiai 

Na man vakar apsiputus ir buvo fintu. Buvo daug mustyniu ir t.t. ir taip isejo kad mes vazevome namo dviem masinomis ir mus atsivijo viena masina. Mus pralenke o pradejo vytis kita draugely tas numyne ant 170 ir pabego tada gryzo ta masina musu. Man blokavo kelia neleido lenkti as pralenkiau juos neleidau lenkti draugeliai sako leisk px. As tik leidau jie lenke mus ir paleido is rakto i langa soniny. Ir mes juos vytis o tie i griovy ileke uz 2 km. Apsiputusiu nuotykiai
dryym, cia as esu neatsakingas putikas??? [=
-
- Patyręs
soldja, Saulute, tai tokius kaip tu dar i prota galima atvestisoldja rašė: dryym, cia as esu neatsakingas putikas??? [=

...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
na cia jau konkreciai persistengtaNarkomas rašė:Na man vakar apsiputus ir buvo fintu. Buvo daug mustyniu ir t.t. ir taip isejo kad mes vazevome namo dviem masinomis ir mus atsivijo viena masina. Mus pralenke o pradejo vytis kita draugely tas numyne ant 170 ir pabego tada gryzo ta masina musu. Man blokavo kelia neleido lenkti as pralenkiau juos neleidau lenkti draugeliai sako leisk px. As tik leidau jie lenke mus ir paleido is rakto i langa soniny. Ir mes juos vytis o tie i griovy ileke uz 2 km. Apsiputusiu nuotykiai