As pasidariau forma is kartono, piramides formos ir apdengiau folija, tikrai gerai reflektorius atrodo ir siluma pakilo 3 laipsniais, o su CFL tai daug man atrodo, nes jos neskleidzia silumos Dabar as naudoju 2 CFL lempas keturiem vazonam, ir yra 22 silumos, kas butu jeigu kurnros virsuje ideciau paprasta kaitrine lempute 100 w ar biski daugiau, kad pakiltu temperatura
?
As pastebejau jus norit uzauginti gera derliu ir kad jo butu daug bet i tai nieko neinvestuojat... su cfl nelabai ka ir uzauginsi geriau pataupykit pinigelius ir tada auginkit. MANO PATARIMAS tarpkitko. O jaj neturit lesu tam tai geriau ir net neuziiminet o seklikes geriau pataupyti iki vasaros sezono ir seklu bereikalo negadint noredami uzauginti po savo kaitrinem ar kokiom lempom.
Perskaiciau viska ka jus paraset sitio temio tai supratau tai kad po kaitrinem lemputem negali augint. O kdl? O tai po kokiom galima? Prasau parasykit ne trumpini o pilna pavadinima. Bet taip susimoviau pradejau augint spintio po dviejom 100w infrared kaitrinem lempom. Augaliukai sparcia auga bet labai istyso, nusipirkau paprastas dvi kaitrines 100w lemputes ir tada paskaiciau kad ir po jom netinka(ot sudas) gal galit ne pavadinima parasyt o idet keliate nuotrauku kaip tos lempos atrodo bet kad tos lemputes suktusi ipatronus, nes nera kaip kitaip i spinta ju istatyt. Ai be to pas mane labai geras(nu gana stiprus jau nzn ar cia tai yra gerai) bet taip vesina kad nuo tu dvieju suldanciu 100w lempu susyla tik iki 24-25 laipsniu, nu manau augalam tiek silumos uztenka
turiu klausima. pas mane gan didele spinta kurioje auginu ir gan stiprokas vedinimas, kokias lempas geriau butu det kad butu daugiau silumus cfl ar hps?