Šventasis karas: alkoholis vs marihuana
Nu gal mediciniskai net nezinau galvoju kad kaip tik alkoholis sveikiau, bet tarkim asmeniskai as renkuosi kaseka, tada galiu atsipalaiduoti, nera itampos, agresijos. "Visad kai isgeriu atsiranda tas toks: Nu kas nors paziurekit ar pasakykit kazka neto."
Tarkim ir vakar, nerukiau, geriau, bet va pasekmes isnarinta peda ir nykstys, nu tai ar cia atsipalaidavimas. Ryte sunki galva, nakti pachmelas ir t.t. Stengiuosi reciau gert, bet buna, kaikurie draugai neruko, tai ir paciam nesinori but apsinesus prie blaiviu
Tarkim ir vakar, nerukiau, geriau, bet va pasekmes isnarinta peda ir nykstys, nu tai ar cia atsipalaidavimas. Ryte sunki galva, nakti pachmelas ir t.t. Stengiuosi reciau gert, bet buna, kaikurie draugai neruko, tai ir paciam nesinori but apsinesus prie blaiviu
NARKOTIKAMS NE !
Kažkur jau sakiau, jog Marihuana ir Alkoholis nesulyginami dalykai. Jų poveikis visiškai skirtingas, tai kaip galima nuspresti kas geriau?
Skauda galvą? Gerk vaistus nuo galvos skausmo.
Skauda skrandį? Gerk vaistus nuo skrandžio skausmo.
Tai kaip dabar galima pasakyti, kad geriau? Na, kas geriau, ar vaistai nuo galvos skausmo, ar nuo skrandžio? Atsakymas nebent vienas: abu yra blogai.
Koks menkas požiūris: "Ką šiandien vartoti, ar žolę, ar alkoholį? Va šitie draugai nepučia, tai aš gersiu". Taip parodomas tik noras APSINEŠTI. Man px kokie draugai, jei man yra poreikis rūkyti žolę, aš ir rūkau žolę. Yra poreikis išgerti aš ir gersiu alkoholį...
Skauda galvą? Gerk vaistus nuo galvos skausmo.
Skauda skrandį? Gerk vaistus nuo skrandžio skausmo.
Tai kaip dabar galima pasakyti, kad geriau? Na, kas geriau, ar vaistai nuo galvos skausmo, ar nuo skrandžio? Atsakymas nebent vienas: abu yra blogai.
Koks menkas požiūris: "Ką šiandien vartoti, ar žolę, ar alkoholį? Va šitie draugai nepučia, tai aš gersiu". Taip parodomas tik noras APSINEŠTI. Man px kokie draugai, jei man yra poreikis rūkyti žolę, aš ir rūkau žolę. Yra poreikis išgerti aš ir gersiu alkoholį...
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Nu matai, tau taip, bet as nematau prikolo but prirukes vienas prie neprirukiusiu, mes draugiskai galim nusprest, nes nera kazkokio poreikio nei rukyt nei gert, tesiog poreikis su draugais pabut, atsipalaiduot, pasneket apie gyvenima, tuomet ir prasideda, alus, brendis, nu ir taip gali daait iki begalybes visko zibancio, rukstancio...
(Cia prie to pacio anekdota: Padroze zaicikas, atsigere vandens, atsidusta ir sako: - Va cia tai gyvenimas, bobos, sampanas...)
P.S Aciu Sigma tau labai !
(Cia prie to pacio anekdota: Padroze zaicikas, atsigere vandens, atsidusta ir sako: - Va cia tai gyvenimas, bobos, sampanas...)
P.S Aciu Sigma tau labai !

Paskutinį kartą redagavo nesvarbus 2008-12-12, 13:48. Iš viso redaguota 2 kartus(ų).
NARKOTIKAMS NE !
O ar esi tuo tikras?nesvarbus rašė:Nu gal mediciniskai net nezinau galvoju kad kaip tik alkoholis sveikiau, bet tarkim asmeniskai as renkuosi kaseka, tada galiu atsipalaiduoti, nera itampos, agresijos. "Visad kai isgeriu atsiranda tas toks: Nu kas nors paziurekit ar pasakykit kazka neto."

Na nežinau,kiek žinau aš.Tai alkoholis kerta smarkiau per smegenis,o alkoholio sunaikintos ląstelės neatsistato,o Mj atsitato.nesvarbus rašė:As asmeniskai irgi geriau mj nei alkoholis, ir taip stipriu gerimu stengiuos maziau vartot, nebuna rytais gerai, pachmielas ir t.t. Bet sakau mediciniskai kaip kas kokias lasteles naikina ar gadina ir t.t. As biologijos nelankiau jai ka.

Vėl gi lyginti padarytą žalą manau sunku, nes viskas priklauso nuo vartojamo kiekio ir dažnumo. Antra vertus, pagal turimą informacija lengviau teigti jos alkoholis yra blogesnis. Bet marihuanos poveikis, žala ir pnš nėra tiek daug ištirtas kaip alkoholis. Pvž kuomet europoje atkeliavo rūkalai (tabakas), tai tapo mada, visiem čia buvo gėris, džiaugmas, o po kiek laiko ištyrė kad jis vėžio sukelėjas ir mediciniškai labai blogas dalykas? 

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
O kuom, beje, taip svarbu nepadaugint?hipiukas rašė:Prie ko čia girtuokliu pravardžiuot?![]()
Aš alų dabar vartoju tikriausiai daugiau nei MJ, o neretai tenka ir juos kartu. Parūkai MJ, o po to troškulį malšini alučiumi. Svarbiausia nepadaugint.

As tai alc negaliu vartot be marytes, nes maryte man proto suteikia. Kai vien tik geriu zopa buna su manim- seni laikai grizta kai atorvanas buvau

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
As diegtinio isvis nesuprantu- isgeriu 0.5ltr man visiskai nieko! VISISKAI! Tik ikalu dar kelias cierkas ant to 0.5, viskas amnezija, atsiciuhinu tik kita ryta, ir man tada visi pasakoja, ko as pridares buvau...
Man snapsas veikia kaip LSD ir amfetaminu kokteilis

Pilypas is kanapiu
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
l viena vieta visus stiprius!!!deivis rašė:afigel tunesvarbus rašė:Nu gal mediciniskai net nezinau galvoju kad kaip tik alkoholis sveikiau,alkoholis yra toxiškesnis netgi už heroiną. alkoholį vartojant nuoddijam VISĄ organizmą, praktiškai visus organus. vienus labiau, kitus mažiau...
togetha brotha
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs

It makes me wonder
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta