Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
atsiprasau uz ta pm pamaniau burokai, ridikai kitos seklos praverstu tai ir parasiau.. nepykit o kas del kc33 pries 4 metus auginau tai galiu pasakyti kad uzaugo tikras baobabas,bet visiskas meslas ten buvo dygo mazdaug 50%.o del kc36 nzn nieko <del>
sveiki esu naujokas ir noreciau seklu persisiusti,bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu vieni sako siuskis is cia,kiti is dar kitur... Tai va noreciau jusu paklaust iskur bandyt siustis seklu? rusi jau esu nusizejes WW nera sunku uzaugint,pastebejau ir forume daug kas yra augine ir mazai blogu atsiliepimu... Pirma kart bandziau augint is nezinomu seklu tai is 4sudaigintu pavyko tik viena medi uzauginti Antram kartui noreciau rimtesniu seklu nei noname
gRamas rašė:sveiki esu naujokas ir noreciau seklu persisiusti,bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu vieni sako siuskis is cia,kiti is dar kitur... Tai va noreciau jusu paklaust iskur bandyt siustis seklu? rusi jau esu nusizejes WW nera sunku uzaugint,pastebejau ir forume daug kas yra augine ir mazai blogu atsiliepimu... Pirma kart bandziau augint is nezinomu seklu tai is 4sudaigintu pavyko tik viena medi uzauginti Antram kartui noreciau rimtesniu seklu nei noname
Jus ka cia del seklu parinates? Nemanau, kad reikia kisti i saltytuva. TIKRAI, Atvirai pasakius, NETIKIU TUOM, kad reikia taip daryti. Turiu kruvas seklu, laikau jau kelis metus ir tikrai be problemu dygsta.Na, nebent tu gyveni kur tropiku miskuose arba dykumoj. Siaip jau vidutine kambario temperatura puikiai tinka laikymui(25C)Na, dar vienas dalykas, del kurio butu galima pateisinti seklu saldyma, tai uzmigimas desimciai ziemu. P.S. ne salucha ten.
Sveiki, norejau suzinoti ar galima sukryzminti augalus pavyzdziui Afghani hindu berniuka su white widow mergaite, kad butu seklu, ar tai visai nebutina ir taip bus veiksmingos seklos be berniuko ?
tiger rašė:ar tai visai nebutina ir taip bus veiksmingos seklos be berniuko ?
Kažką skaičiau, kad rytų mokslininkai išmoko žmonių rūšies moteris apvaisint be vyro. Su augalais tikriausiai dar paprasčiau yra. Na bet vistiek čia aukštasis pilotažas. Kokiais metodais išgausi vaisių iš dvilyčio augalo be vyriško apvaisinimo?
Rūšies - taip. Dažniausiai taip. Turėtumėm visi prisimint apie galimus mišrūnus tarp asilo ir arklio. Genetikos mokslas tikriausiai tai stipriai pakoreguos. Bet čia viskas dar tik moderniuose mokslininkų laboratorijose.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...