Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Gerai,jei kas nores su orginaliom pakuotem tai lai 18lituku dameta ir gaus su orginale pakuote,su graziom raidytem ir spalvotu kardonu. Nes turbut geriau uzauga tada ane?
O del salygu kokios yra pas litaeunseeda tai : seklos yra sviezios,taip jos perkamos didmena is vieno is stambiausio seedbanko,yra laikomos saldytuve,hermetiskoje pakuoteje,o pakuote dezuteje.
RED&WHITE rašė:Gerai,jei kas nores su orginaliom pakuotem tai lai 18lituku dameta ir gaus su orginale pakuote,su graziom raidytem ir spalvotu kardonu. Nes turbut geriau uzauga tada ane?
O del salygu kokios yra pas litaeunseeda tai : seklos yra sviezios,taip jos perkamos didmena is vieno is stambiausio seedbanko,yra laikomos saldytuve,hermetiskoje pakuoteje,o pakuote dezuteje.
Klausyk, tai mesk seedsman logo ir paaiskink zmonems koki seeds banka tu atstovauji, kad ne kiltu durnu klausimu del kilmes ir kokybes.
Ir gal galetum paaiskint kas cia tokio ? ''Tipas: Grynaveisliai, tradicinė landrasų''
menuleigis rašė:as uis kanabki usisakiau seedsman'o siltnamio produkcijos,nera,gal kaledos,bet jau laiskai su sveikinimais atkelisavo,is us o kanabko tyli
As galiu pasakyti tik viena del siuntimo. Esu siuntes ir po du ir po tris kartus bet kaip negauna ,taip negauna,paprasciausiai arba koda pasto bloga nurodo ar siaip adresa sumala yra buve atveju ,kad atveju ,kad zmogus specialiai naudojasi tuom ,kad nurodo prasta adresa(daugo) ir sako : oj cia ne mano adresas is kur tu ji gavai! . Menuleigi man i pm parasyk ka uzsisakinejei is kanabki
RED&WHITE rašė:Gerai,jei kas nores su orginaliom pakuotem tai lai 18lituku dameta ir gaus su orginale pakuote,su graziom raidytem ir spalvotu kardonu. Nes turbut geriau uzauga tada ane?
Klausyk, tai mesk seedsman logo ir paaiskink zmonems koki seeds banka tu atstovauji, kad ne kiltu durnu klausimu del kilmes ir kokybes.
Ir gal galetum paaiskint kas cia tokio ? ''Tipas: Grynaveisliai, tradicinė landrasų''
Menuleigi, tu neužpyk, bet man esi į vaiką panašus, kuris nemoka tokių problemų spresti. Esi suaugęs žmogus, tu geriau ne forume savo "problemas" spresk, o Redziui asmeniskai rasyk, gali ir tel apsikeisti. As tikiu, kad galejo neateit seklos kam nors ar pan, bet juk ir laiskai ne visi ateina, saskaitos ir t.t. Kodėl aš gavau, o tu ne? Čia tau specialiai galvoji? Nereikia nervintis, jei netinka tau taip, eik i kitus seedbank ir pirk is ten, tau gi nieks neliepia pirkt, jei keblas esi niekas ir negali padeti... Ziuriu ziuriu kuri diena ta pati per ta pati, negalejau nepasakes jau.
Kai vienas stiklinėj audras pradeda kelt, tai audros kaltininkas aiškus būna. Suprasčiau kad shopas kaltas, jeigu masiškas nepasitenkinimas kiltų. O dabar kažkaip susidaro įspūdis, kad kažkas specialiai apjuodint nori.
is kanabki usisakinejeu.nieko as apjuodinti nenoriu.jei apmove tai apmove.kazkas pasake forume tau parasyti tai ir parasiau omax patare tau parasyti.vat
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...