Nuotrauka Nuotrauka

Aplinkiniai...

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Sigma
Guru
Guru
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Naktibalde, raminkis!!! Ne visi mužikai kaip tu ir ne visiems malonus toks bendravimas. Negi tau patinka kitus nemaloniai nuteikt?
sexsopas rašė:...o mano brangusi pucia ir pucia ..gal galit patarti kaip atpratinti zmogu nuo to ...
Skirkis.
Draudimais, barjerais niekad nieko nepasiekiama. Nebent jis rastų veiklos, kuri išstumtų vartojimą. Nors realiai, jeigu vienas kitam tapot našta - nusimeskit naštą.

O kas yra legalūs pakaitalai? Neaiškios sudėties žolių mišiniai, kur neaišku nei kas ten, nei kokia dūmo sudėtis, nei ką daro tavo organizmui. Saugu? Gal nežinojimas suteikia saugumą? Vistiek rūkomą. Kramtomą gumą rūkyt irgi dar nedraudžia.

Jeigu yra problemų dėl rūkymo, paprasčiausias variantas įsigyti garintuvą:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vaporizer
http://www.vaporinfo.com
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4072010423
Paskutinį kartą redagavo Sigma 2008-11-18, 17:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
BOB - Bombs Over Bagdad!
naktibaldas
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 9

Standartinė naktibaldas »

Sigma rašė:Naktibalde, raminkis!!! Ne visi mužikai kaip tu ir ne visiems malonus toks bendravimas. Negi tau patinka kitus nemaloniai nuteikt?
sexsopas rašė:...o mano brangusi pucia ir pucia ..gal galit patarti kaip atpratinti zmogu nuo to ...
Skirkis.
Draudimais, barjerais niekad nieko nepasiekiama. Nebent jis rastų veiklos, kuri išstumtų vartojimą. Nors realiai, jeigu vienas kitam tapot našta - nusimeskit naštą.
Bled tas internetinis bendravimas ir neverbalines kalbos nebuvimas :/ As ir realiai taip sneku... Nieks neisizeidzia ir visi tik zvengia %)
O tema cia galima ilga ilga rutuliot... Apie vyru ir moteru santykius... Anos gi visada stengiasi zmogu pakeisti, pagal save padaryti, kad jai komfortiska butu. :D Aisku, nepatinka- skirkis, nes tai daug geriau, nei paskui pus su draugais uz kampo, ir sakys "va dar yra laiko, dar boba tik uz valandios atvaro..".
p.s. esu pydaras ir nekenciu as bobu.
Pilypas is kanapiu
hipiukas
Guru
Guru
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

sexsopas rašė:labukas cia daug zmoniu kurie pucia ...
pvz as ne as alergisa net dumui sklindamam...o mano brangusi pucia ir pucia ..gal galit patarti kaip atpratinti zmogu nuo to ...nes tai jau kiekviena diena vyksta ...plius dar turi su sveikta problemu jam net rukyt negalima bet jam dzinas ...patarkit ka darot kad maziau pusti...?
plius pati dirbu prie legaliu situ dalyku pakaitalu kazkiek nusimanau bet...
Jei jam negalima rūkyti dėl sveikatos, bet jis vis tiek rūko - čia jau rimta.
Arba žmogus turi psihologinę priklausomybę, arba jis durnas. Reiktų kreiptis į narkologijos skyriaus koncultantus dėl tokių dalykų. Pati nebandyk "pist" protą jam, nes kiekviena siena (šiuo atvėju tavo prikaišiojimas) verčia žmogų ją perlipti. Antra vertus, jei jam patinka žolytė, bet jam kenkia RŪKYMAS, tai pasiūlyk, kad jis jos nerūkytų, o darytų valgį, arba geriamus skysčius (Su marihuana). Jei nori, kad jis mestu visiškai - ir tiesiog sakai "neberūkyk" - taip nieko nebus. Iš pradžių turi jo paprašyti, kad mažintų dozę, kad rūkytų mažiau negu ankščiau. Paragink jį karts nuo karto (BET ne kiekvieną kartą) - kad jis mažintų. Gali užmesti tokius linksmus namiokus: "Jei šiandien nerūkysi, taip tave pamylėsiu, kad stogas tau nuvažiuos. Na o jei parūkysi... Nieko šiandien nebus." (na su visokiom erotiškom paskatom (vyrus tai užveža - kaip vaikam saldainį duoti :) ) . Jei TIKRAI nori tai padaryti - būk kantri. Tai užtruks ne vieną ir ne penkis mėnesius. Žingsnelis po žingsnelio. Sekmės.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

o is kur jis tiek :x: gauna jei pucia ir pucia? :D :D :D :!:
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Marabu
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Standartinė Marabu »

taaaaip.nedaznai sutiksi ruklius toleruojanciu "bobyciu"...is pat principo musu damos yra valdanciosios puses,taigi "dalykines"svaiginimosi priemones palaikancios aktyvuma joms yra kur kas priimtinesnes uz "menine"zaliaja '| ,o ir sunkiai isivaizduoju savo zmona abejingai ziurincia i mano drauge-butu tai Rasa,Jolita,Kristina ar Marija Janina :D
vien tik jausmas kad mes esame vienasielis junginys leidzia mums buti laisviems-aciu jai uz tai...suprasti toki nuvaziavusi nuo normas gali tik mylinti sirdis.gyvenkit jausmingai,mylekit drausmingai,rukykit prasmingai ;) yo
Sigma
Guru
Guru
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Marabu rašė:taaaaip.nedaznai sutiksi ruklius toleruojanciu "bobyciu"...is pat principo musu damos yra valdanciosios puses,taigi "dalykines"svaiginimosi priemones palaikancios aktyvuma joms yra kur kas priimtinesnes uz "menine"zaliaja '
Tiesa pasakius, tai atsipūst dažniausiai susitinku su damom. :) Didžioji dalis mano pažįstamų ir draugių pučia. Kai kurios daug :)
BOB - Bombs Over Bagdad!
Marabu
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Standartinė Marabu »

:) nieko nera saunesnio kaip "atsipusti"damu apsuptyje,taciau skirtingai nuo taves mano aplinkoje jos dazniausiai tik palaiko man kompanija..na retkarciais
maniske pasimegauja puodeliu arbatos(ji aplamai neruko),o kada buname vienam pasaulio kampeli,kuriame praleidau eile metu butinai apsilankome pas draugus lyg ir rukymo namuose kuriu savininke 76iu metu mociute nuostabiausias zmogus su sveikiausiais plauciais :) ,bet tada aplamai buna visko...(tik cia ne temai)
kas del aplinkiniu-pas mane puse seimos ruko kiti ne,bet toleruoja.as tai vadinu balansu ;) :D .yo
Rašyti atsakymą