pirmos akimirkos praleistos kartu su MaryJane
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
nu nepykit kas kartais pyksta kad prizadinu senas temas, bet labai noriu pasidalint pirmojo MJ saldaus dumelio paliktais ispudziais....
Nu zodziu, man tada buvo irgi 13, buvo vasaras, sedejom pas drauga, nu nieko neveikem, sedejom muzikos klausem ar kas nu neatsimenu..
As kazkaip paklausiau, - zmones, a jus putet kada nors? tie wyresni keliais metais, sako jo, putem kelis kart, sakau pas ka kiek grynu yra, nu surinkom 35lt. gavom G.
Dar sukt jointu nemokejom, imusem i cigarete 1/4 parukem, jokio vapse jokio poveikio,paskui dar 1/4 irgi jokio, tik akys paraudonavo, atrodo nieko nebuvo....
Susitarem nueit namo pavalgyt, ir vel lyst, nu taip ir padarem...
Isejom i lauka, nuejom i sodus tokius, susedom, uzsikurem lauza, imusem si karta 0,5 bet sukom i jointa, nes prie musu toks ciuvas buvo 27m
Zodziu, susukom uzsirukem, po antro dumo vienas saukiau a ble kojos, kojos, nejauciu, mes ziurim i jy ir tas prikolas uzvede juoko maratona kuris truko gal 2.5h, mes juokemes ir juokemes, vos ta jointa iki galo datraukem, vis atsimenu kaj pirma kart puciau, ir susimastau, kodel dabar taip juoktis netraukia, o tik pripalini jauti kad velka bet tokio juoko nera
o noretusi, manau niekad nepamirsiu savo pirmojo saldaus mj dumo ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Nu zodziu, man tada buvo irgi 13, buvo vasaras, sedejom pas drauga, nu nieko neveikem, sedejom muzikos klausem ar kas nu neatsimenu..
As kazkaip paklausiau, - zmones, a jus putet kada nors? tie wyresni keliais metais, sako jo, putem kelis kart, sakau pas ka kiek grynu yra, nu surinkom 35lt. gavom G.
Dar sukt jointu nemokejom, imusem i cigarete 1/4 parukem, jokio vapse jokio poveikio,paskui dar 1/4 irgi jokio, tik akys paraudonavo, atrodo nieko nebuvo....
Susitarem nueit namo pavalgyt, ir vel lyst, nu taip ir padarem...
Isejom i lauka, nuejom i sodus tokius, susedom, uzsikurem lauza, imusem si karta 0,5 bet sukom i jointa, nes prie musu toks ciuvas buvo 27m

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Nu man tai pirma karta buvo taip rukem ratu irgi per kasiaka nes nemokejo nieks jointu sukt ir nelabai kas zinojo isvis apie toki daikta. Suokom ratu puse koseja aisku po dumo tylu tylu man duoda kasiaka as sakau zole ir visi dejo zvengt
poto vienam bloga pasidare juokesi juokesi poto veme poto vel juokesi. Tada nesamones pradejau kalbet sakau draugui varveklei tavo draugai jie spalvoti ir panasei
Nu tikrai smagu buvo ir nepakrtojama. Veliau nuejau i parduotuve pirkti limonado. Pardaveja sako ko nori as pamirsau kaip limonadas vadinasi, rodau i limonada ir luztam shope. Po poros min seip netaip islemenau. Tai cia buvo vienas is pirmuju kartu tikslei neprisimenu ar pirmas ar antras ar tracias.

vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Ekspertas
-
- Ekspertas
Man pirmas kartas buvo nepakartojamas ir įsimintinas visam gyvenimui
Iš pradžių juokiausi, po to galvojau, kad numirsiu, po to vėl juokiausiu, po to galvojau kad mirštu, po to vėl juokiausi, po to verkiau ir vėl juokiausi ir vėl verkiau o po to juokiausi, juokiausi, juokiausi
Šiaip labai daug visko buvo per pirmą kartą, visokių naujų jausmų, įspudžių, pojučių, veiksmų, elgesio, emocijų...
Aš dar labai gerai atsimenu, kai geriausias draugelis pirmą kartą su manim rūkė, ten tai visą knygą turbūt galima aprašyt kiek visokio prikolo buvo

Šiaip labai daug visko buvo per pirmą kartą, visokių naujų jausmų, įspudžių, pojučių, veiksmų, elgesio, emocijų...

Aš dar labai gerai atsimenu, kai geriausias draugelis pirmą kartą su manim rūkė, ten tai visą knygą turbūt galima aprašyt kiek visokio prikolo buvo

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
Papasakosiu kaip, aš su draugeliu aprūkinėjom jo draugą.(jis rūke pirmą kartą).
Žodžiu buvom soduose, imušem 0.5 ant triju, ipūūūūtėm, tai anas po 20min turbūt vaikščiojo ratais ir kartojo,
-Man skauda širdį, o bleeee, man skaudą širdį
Draugelis mano nepasimetęs sako:
-Seni, pz taip būna, tu mirsi
Tasai parkrito ant žemės, veliau atsikėlė atsistojo ant keturių ir rėkė
-Bleeeet, aš mirsiū, nu nx, aš mirsių
Pz mes taip raitemes iš juoko
Aišku aš suprantu, kad negerai jis padare, ir man reikėjo jam proto įkrėsti(taip sakant) bet pats buvau prirūūkes, tai zvengiau negalėjau nieko padaryt
O iš šito įvikio iškilo man toks klausimas, kodel paveiktas marichuanos poveikio žmogus taip leidžiasi užparinamas
Bet galiu pasakyt, kad nevisi, bet taip būna, pripažinkit...
Taigi laukiu protyngų minčių

Žodžiu buvom soduose, imušem 0.5 ant triju, ipūūūūtėm, tai anas po 20min turbūt vaikščiojo ratais ir kartojo,

Pz mes taip raitemes iš juoko

O iš šito įvikio iškilo man toks klausimas, kodel paveiktas marichuanos poveikio žmogus taip leidžiasi užparinamas

Taigi laukiu protyngų minčių

Čia daugiau žmogaus nusiteikimas jau veikė.. Man tokių nesamonių nebūna. Pirmas kartas ar ne. Pažįstamas yra toks fantastas, tai jam ir vaidenasi ir isteriški juokai prasideda, kai kitiems nieko. Tiesiog įsivaizduoją tą ganja kaip kažkokį žiaurų haliucinogeną ir patys prisigalvoja, kad turi KAŽKAS atsitikti ar pasivaidenti. Na čia mano tokia nuomonė ;]
-
- Ekspertas
Man atrodo, kad jei zmogus iswis net nesupranta, kas per daiktas yraLegalize it! rašė:Papasakosiu kaip, aš su draugeliu aprūkinėjom jo draugą.(jis rūke pirmą kartą).
Pz mes taip raitemes iš juokoAišku aš suprantu, kad negerai jis padare, ir man reikėjo jam proto įkrėsti(taip sakant) bet pats buvau prirūūkes, tai zvengiau negalėjau nieko padaryt
![]()
O iš šito įvikio iškilo man toks klausimas, kodel paveiktas marichuanos poveikio žmogus taip leidžiasi užparinamasBet galiu pasakyt, kad nevisi, bet taip būna, pripažinkit...
Taigi laukiu protyngų minčių![]()

Lazdų reiktų duot už tokius kiekius pirmam kartui.Legalize it! rašė:Papasakosiu kaip, aš su draugeliu aprūkinėjom jo draugą.(jis rūke pirmą kartą).
Žodžiu buvom soduose, imušem 0.5 ant triju, ipūūūūtėm,
Jau ir normaliai parūkantis nuo tiek būna šlapiu maišu trenktas. O čia pirmą kart. Žmonės taip nesielgia. Galva pagalvokit. Nu kam daryt taip, kad kitam blogai būtų? Kerštas?
BOB - Bombs Over Bagdad!
Tu ka nori pasakyti kad 0.5 ant triju cia daugSigma rašė:Lazdų reiktų duot už tokius kiekius pirmam kartui.Legalize it! rašė:Papasakosiu kaip, aš su draugeliu aprūkinėjom jo draugą.(jis rūke pirmą kartą).
Žodžiu buvom soduose, imušem 0.5 ant triju, ipūūūūtėm,
Jau ir normaliai parūkantis nuo tiek būna šlapiu maišu trenktas. O čia pirmą kart. Žmonės taip nesielgia. Galva pagalvokit. Nu kam daryt taip, kad kitam blogai būtų? Kerštas?

Mes trise taj iskart po visa arba pusantro imam, bet aisku ne viska iskart supuciam. Todel manau, kad 0.5 ant triju cia 30min. high ir wsio.
-
- Naujokas
-
- Naujokas
mano pirmas mj dumas buvo sulaukus 19
draugelei pasiule,susimetem,
pasiemem 1g 6 galvom. draugai jau buvo siek tiek patyre,sake rukom masinoje,
uzsidarom langus (kad geriau vilktu tipo):D. supalinom,vos islipom is masinos,
visi zviegem. taip sunku ir juokinga buvo...atsisedome sode ant suoliuku gerem aliuka
ir nenormalei prikolinom dar kokias 2h... poto parukydavau karta per 1-3men..
tik sulaukus 21m pradejau artimai bendraut su MJ
ir jei palinu tai is 10/9 kartus alu geriu,negaliu be alaus 2l visalaik isgeriu

pasiemem 1g 6 galvom. draugai jau buvo siek tiek patyre,sake rukom masinoje,
uzsidarom langus (kad geriau vilktu tipo):D. supalinom,vos islipom is masinos,
visi zviegem. taip sunku ir juokinga buvo...atsisedome sode ant suoliuku gerem aliuka
ir nenormalei prikolinom dar kokias 2h... poto parukydavau karta per 1-3men..
tik sulaukus 21m pradejau artimai bendraut su MJ
ir jei palinu tai is 10/9 kartus alu geriu,negaliu be alaus 2l visalaik isgeriu