Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
krapstukas rašė:mano pirmas mj dumas buvo sulaukus 19 draugelei pasiule,susimetem,
pasiemem 1g 6 galvom. draugai jau buvo siek tiek patyre,sake rukom masinoje,
uzsidarom langus (kad geriau vilktu tipo):D. supalinom,vos islipom is masinos,
visi zviegem. taip sunku ir juokinga buvo...atsisedome sode ant suoliuku gerem aliuka
ir nenormalei prikolinom dar kokias 2h... poto parukydavau karta per 1-3men..
tik sulaukus 21m pradejau artimai bendraut su MJ
ir jei palinu tai is 10/9 kartus alu geriu,negaliu be alaus 2l visalaik isgeriu
man tai patinka masinoj pusti, tas mj kvapas mane velka
o as pirma kart putau kai gal 17 kokiu buvo, db savaitgaliais be dumu neikaip
martynass rašė:Man tas pats t.y. sawaitgalis be ne savaitgalis
Panašu maždauk į : Nu koks penktadienis neprisilakus iki žemės graibymo...
Visai nepanasu. Tiesiog padeda praskaidrinti nuotaika, gerai uzprikolinti, uzsigliucinti ir gerai viska apmastyti.
va va butent, isvis kai pradejau pust i alkoholi net ziuret nesinori, nebent kokio alaus gurkstelt, bet ne prisigert
ir man patinka pastebejau kad net kitaip bendraut su zmonem po putimu bendrauju, ir i gera puse viskas
Manvydas rašė:
Panašu maždauk į : Nu koks penktadienis neprisilakus iki žemės graibymo...
Visai nepanasu. Tiesiog padeda praskaidrinti nuotaika, gerai uzprikolinti, uzsigliucinti ir gerai viska apmastyti.
va va butent, isvis kai pradejau pust i alkoholi net ziuret nesinori, nebent kokio alaus gurkstelt, bet ne prisigert
ir man patinka pastebejau kad net kitaip bendraut su zmonem po putimu bendrauju, ir i gera puse viskas
tikra tiesa, bendravimas ir poziuris i daugeli dalyku apsiverte aukstyn kojom...dingo agresija,norejimas kaska irodyti,buti pranasesniu... ir t.t.
off topic bet ka as zn
bent jau as taip pasikeiciau
Papute geriau neskaitykite......
Man tada buvo 24 metai vaziavom 3biceliai i vilniu aplankyti savo draugelio,aplankem o tas idejo karaboka zolytes,sako pabandykit buvau pries narkotikus tokiu dalyku net nebuvau mates,nu as vairuoju masina atgal i savo provincija (panevezi) kaip biceliai susisuko kasekeli ir uztrtauke,nu sakau duokit ir man pabandyti ipuciau pora dumeliu (ne daugiau) prasidejo,vasaros metu nebegaliu pavaziuoti meto kaip ant ledo,sustojau niekas nebegali pavaziuoti su masina,islype i lauka klykiam kaip nesveiki,zvengiam kaip isproteja,po koki 10 minuciu klykimo (man atrode kad jau kokias 4val mes cia klykiam) pajudejom 30km per valanda greiciu tolyn.Stoteleje stovejo zmogus sustoje prie jo paklausem ar turi vairuotojo pazimejima ir pradejom klykti (juoktis) kaip atsipeikejom zmogeli pamateme toli laukuose,tepe zmogus slydes galvoja kas ble tiems cia yra.Nu paskui kojos nutirpe,atrodo masina apsemta vandeniu ir tt,o juokas ima nesveikai.Kartais atrodo ir kvepuoti pamirsti ir tt.
Andriuska rašė:Papute geriau neskaitykite......
Man tada buvo 24 metai vaziavom 3biceliai i vilniu aplankyti savo draugelio,aplankem o tas idejo karaboka zolytes,sako pabandykit buvau pries narkotikus tokiu dalyku net nebuvau mates,nu as vairuoju masina atgal i savo provincija (panevezi) kaip biceliai susisuko kasekeli ir uztrtauke,nu sakau duokit ir man pabandyti ipuciau pora dumeliu (ne daugiau) prasidejo,vasaros metu nebegaliu pavaziuoti meto kaip ant ledo,sustojau niekas nebegali pavaziuoti su masina,islype i lauka klykiam kaip nesveiki,zvengiam kaip isproteja,po koki 10 minuciu klykimo (man atrode kad jau kokias 4val mes čia klykiam) pajudejom 30km per valanda greiciu tolyn.Stoteleje stovejo zmogus sustoje prie jo paklausem ar turi vairuotojo pazimejima ir pradejom klykti (juoktis) kaip atsipeikejom zmogeli pamateme toli laukuose,tepe zmogus slydes galvoja kas ble tiems čia yra.Nu paskui kojos nutirpe,atrodo masina apsemta vandeniu ir tt,o juokas ima nesveikai.Kartais atrodo ir kvepuoti pamirsti ir tt.
o kdl neskaityt iputus? as paskaiciau ir gerai pasijuokiau gera ce istorija isgivenai gera pazintis su
Man tada buvo 24 metai vaziavom 3biceliai i vilniu aplankyti savo draugelio,aplankem o tas idejo karaboka zolytes,sako pabandykit buvau pries narkotikus tokiu dalyku net nebuvau mates,nu as vairuoju masina atgal i savo provincija (panevezi) kaip biceliai susisuko kasekeli ir uztrtauke,nu sakau duokit ir man pabandyti ipuciau pora dumeliu (ne daugiau) prasidejo,vasaros metu nebegaliu pavaziuoti meto kaip ant ledo,sustojau niekas nebegali pavaziuoti su masina,islype i lauka klykiam kaip nesveiki,zvengiam kaip isproteja,po koki 10 minuciu klykimo (man atrode kad jau kokias 4val mes čia klykiam) pajudejom 30km per valanda greiciu tolyn.Stoteleje stovejo zmogus sustoje prie jo paklausem ar turi vairuotojo pazimejima ir pradejom klykti (juoktis) kaip atsipeikejom zmogeli pamateme toli laukuose,tepe zmogus slydes galvoja kas ble tiems čia yra.Nu paskui kojos nutirpe,atrodo masina apsemta vandeniu ir tt,o juokas ima nesveikai.Kartais atrodo ir kvepuoti pamirsti ir tt.
kad cia pats juokingiausias post'as sitoje temoje su vairuotojo pazymejimu nesveika vieta
draugelis megdavo labai vairuoti parukes,jam patikdavo,bet kas keisciausia turejo dvi avarijas abejose buvo kaltas,bet jas padare blaivas(skaidria galva)
o kas liecia tema tai pirmas kartas buvo toks: suputem 7-iese gramuli (miske) Kadangi jointu neivienas nemokejom sukt (nes visiem buvo pirmas kartas) tai rukem per bambaliuka... Taip istiskom,kad poto varem sulos po miska ieskot nes draugelis uzsvaigo,kad typo pavasaris sula visi leidzia,o gert nieko neturejom ir pinigai baigesi pirkom dumu (buvom su dvirciais visi) neprimetat kaip atrodem...
Cia jum po 14 ar 15 metu buvo?
1)septyniem pilnameciam nuo gramo istikst tam jau sugebejimu reikia
2)Kaip jus su dviraciais miske galejot sulos ieskot(nebent miskelis ten buvo)
3)Tikiu, kad ziaurus vaizdas buvo jeigu 7 bachurai su dviraciais, issisiepe is misko vaziuoja
martynass rašė:1)septyniem pilnameciam nuo gramo istikst :D tam jau sugebejimu reikia
Kokių? Jeigu organizmas nepratęs, tai ir apsivemt gali. Be to, žmonių organizmai į tai reaguoja labai įvairiai. Vieniems gramų reikią, kitų neveikia visai, o tretiems ir kvapo užtenka. Negi neįmanoma to suvokt? O kol nėra jokios reglamentuotos prekybos, tai visada neaiškus stiprumas.
Teisingai ce sigma parasei , vat kjp pavizdi dosiu su alkoholiu, vienam uztenka ir 3 bonkiu nusigert, o kitas gali 15 isgert o vat pirmais kartais kjp mes su biciukais rukem tai nuo puse gramo 4 isinesiodavom , bet ten chymke pasirodo buva
na kokia ta xymke buvo?gal gali aprasyti ?jau dapiso klausyti nesamoniu apie xymke!gal ir yra ta xymke bet ar galite nors vienas yrodyti ar tai pabrezti?
runkelis rašė:na kokia ta xymke buvo?gal gali aprasyti ?jau dapiso klausyti nesamoniu apie xymke!gal ir yra ta xymke bet ar galite nors vienas yrodyti ar tai pabrezti?
Nu nežinau kaip pamenu pirmą kart irgi buvau ant hymkės užsirovęs.Dar nežinojom normaliai nei kas ta žolė,nei kas su kuo rūkoma.Rūkėm per bambalį,šeip ne taip pasidarėm.Neatsimenu tiksliai kiek turėjom,bet nedaug labai tai užrūkę 30min žviegėm nesavu balsu,paskui buvo toks kosmosas,vėmiau - miegojau,vėmiau - miegojau gliukino bbž kaip,sapnavau,kad ateina tėvas ir pan.Žiauru buvo.
runkelis rašė:oi oi oi tada ir as buvau hymke pripunpuotas!jokio irodymo!
O kaip aš tau įrodysiu?Aš tik sakau,kad spėju,jog tai buvo hymkė.Nuo žolės man asmeniškai šitaip nebūna,kad parūkau nedaug ir vemi - miegi - gliukina ir sukasi vaizdas,kai baltos pripisęs į klyną būtum neblogai.Visi tik po dūmą,kitą padarėm,o šitokios nesąmonės...
Oj teko senais laikais rukyt visokio briedo. Visu pirma nezinojimas, o antra, sunku gauti budavo. Atsimenu smulkiai susmulkinti lapai, ar ten kiek kanapes buvo ar ne nezinau, na bet rukydavos Net pazinojau viena ciuva, kuris nezinojo jog kanape gali but rukoma nepurksta kuomnors