Dėl tos mirties.. Yra gi ta teorija, kad mirtis tai tik kitos pakopos pradžia. Ši teorija kilo nagrinėjant vaiko gimimą. Pradžioje jis gyvena mamos pilve. Jis ten valgo kitaip nei mes, kvepuoja kitaip nei mes, jis ten gyvena visai kitokį gyvenima nei mes. Jis gyvena vandenije, pilve, visai kitokioje aplinkoje. Vaikas gimsta, - bet jis neatsimena kad buvo motinos pilve. jis neatsimena ką ten darė. Jis gimsta ir staiga persiorentuoja į mūsų pasaulį. Į orą kurį kvepuojame burna, į valgį kurį kramtome dantimis. Viską ką darome rankomis, vaikštome kojomis.... Ir gimsta įdėja, kad kai mes mirštame - tai tik šio gyvenimo pabaiga, bet ne egzistencijos. Tipo mes gyvensime visai kitokioje erdvėje, kitokioje aplinkoje ir nieko neprisiminsime ką dabar darome (o gal prisiminsime) nu žodžiu tokia pasaka yra
tada virsiu as pragare na bet gal su dievu ipusiu ir atleis man ir mane paims i roju oi desim mes angelytem bajiriu ir isbandysime dieviskaja kamasutra!
runkelis rašė:tada virsiu as pragare na bet gal su dievu ipusiu ir atleis man ir mane paims i roju oi desim mes angelytem bajiriu ir isbandysime dieviskaja kamasutra!
As tai su dievu nepusciau- su iskrypeliais ir sadistais nepuciu
tada geriau su velniu ipusti!eitumem abu pas angelytes jas ispistumem ir su sadistu isiaiskintumem reikalus,ivestumem sava tvarka!daugiau jokiu cielku o visas padarytumem keksemis!
nieks su saule negyvena!siuo metu mokslininkai isbandineja si bei ta atseit kaip buna klinikine mirtis ir sako kad jis mato kaip aplink ji stovi daktarai tai mokslininkai an lubu pakabino kazkokius paveikslus tipo kad negali likti nepastebejes,ir kaip grys i savo kuna mokslininkai uzklaus ar mate si bei ta ant lubu sienu!
Paskutinį kartą redagavo runkelis 2009-01-29, 13:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
runkelis rašė:nieks su saule negyvena!siuo metu mokslininkai isbandineja si bei ta atseit kaip buna klinikine mirtis ir sako kad jis mato kaip aplink ji stovi daktarai tai mokslininkai an lubu pakabino kazkokius paveikslus tipo kad negali likti nepastebejes,ir kaip grys i savo kuna mokslininkai uzklaus ar mate si bei ta ant lubu sienu!
visu pirma tai tik sako :) akys nelabai turetu ka matyt,taip pat kaip ir krutint ranku bei koju
Runkelis,kaip supratau,po mirties ruoshiesi atstatyt Sodoma ir Gomora
na,o zhinant tavo sugebejimus parint,gal su velniu bepusdamas ir finansavima statybom ishsireikalautum
Pres daug metu tos religijos buvo sugalvotos, kad zmones kontroliot galetu. Ohoho seniau kaip baznycios gyveno, Popiezius uz visus karalius galingesnis buvo.
Arnas rašė:Nu jau čia kokios nesamones prirasytos tai baisu
Pres daug metu tos religijos buvo sugalvotos, kad zmones kontroliot galetu. Ohoho seniau kaip baznycios gyveno, Popiezius uz visus karalius galingesnis buvo.